Kemijärven kaupunki

Kemijärven kaupunki

Kemijärvellä onnentunne elää arjessa. Ainutlaatuisessa ympäristössä työ ja muu elämä pysyvät hyvässä tasapainossa, sillä täällä loma on aina lähellä: olet keskellä Lapin järvimaiden upeita maisemia pelkällä oven avauksella. Esimerkiksi hiihtolenkillä on helppo rentoutua vaikka kesken työpäivän, kun latu lähtee melkein kotiovelta. Kesäaikaan taas voit tehdä saman päivän aikana sekä lossimatkan että vaellusretken tunturissa.

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.

Omannäköinen onnentunteesi odottaa!

Työpaikat
Kemijärven kaupunki 5

Näytä kaikki