Kemijärven kaupunki

Tule meille töihin!

Kemijärven kaupunki työnantajana

Kemijärvi on n. 7 200 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön. Kaupungilla on tällä hetkellä lähes 600 työntekijää.

Kemijärvi tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Tarjolla on myös sijaisuuksia ja harjoittelupaikkoja. Kemijärven kaupunki on savuton työpaikka. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta painikkeesta.

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Kemijärven kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia monilta eri ammattialoilta. Haemme jatkuvasti joukkoomme osaajia esimerkiksi opetus- ja kulttuurialan tehtäviin sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden pariin.

Tarjoamme myös sijaisuuksia esimerkiksi sairaanhoitajille ja lähihoitajille. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme ja hae rohkeasti mukaan iloiseen joukkoomme!

hae meille töihin

Tutustu eri toimialoihimme

Kemijärven kaupungilla voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla.

Sijaisuuksia lähihoitajille ja sairaanhoitajille

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle haetaan lähihoitajia ja sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin jatkuvana hakuna.

Terveydehuoltoalan tehtävät

Kemijärven kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa terveydenhuoltolan tehtävissä. Käy tutustumassa tehtäviimme ja hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Opetus- ja kulttuurialan tehtävät

Kemijärven kaupungilla voit työskennellä monipuolisissa opetus- ja kulttuurialan tehtävissä. Käy tutustumassa tehtäviimme ja hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Kaupunki, joka tekee luonnostaan onnelliseksi

Kaikki avoimet työpaikkamme