Kemin kaupunki - Kuntarekry

Oikea työpaikka juuri sinulle!

Tule töihin Kemin kaupungille

Sujuvaa arkea Kemissä!

Kemi on aito peräpohjalainen periksiantamaton ja vähän hullukin kaupunki. Täällä emme yritä olla jotain muuta kuin oikeasti olemme. Olemme kemiläisiä ja ylpeitä siitä. Tunnemme asukkaamme, kaupunkimme ja olosuhteemme. Olemme täällä toisiamme varten ja pidämme toisistamme huolta.

Kemissä arki on kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista, yhdessä perheen ja ystävien kanssa – siis onnellista. Meistä on mukava asua täällä ja ennen kuin huomaatkaan, on kaupunkimme salavihkaa vietellyt myös sinut. Suurimman osan meistä on aikanaan juna tänne tuonut ja meidät on otettu hyvin vastaan. Pidämme omistamme huolta ja toivotamme avosylin tervetulleiksi uudet asukkaat.

Kemin kaupunki tarjoaa mukavan työympäristön ja loistavat työkaverit. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Yhdessä huolehdimme siitä, että Kemi on vetovoimainen kaupunki, jossa asuu hyvinvoivat asukkaat ja arki on sujuvaa.

Sujuva ja laadukas elämä, keskellä kaupunkia, mutta luonnon sylissä. Täällä on oikea paikka sinulle, työllesi ja kodillesi.​

Tavallista parempi

Meillä on lupa kehittää ja kokeilla uusia, hullujakin ideoita. Kemissä tuulee. Aina. Tuulen ansioista meistä on tullut erityisen sisukas joukko ja olemme yhdessä selvinneet aikojen saatossa monista haasteista. Kemiläinen tuuli raikastaa ja puhdistaa, se on hyvää tuulta. Se on energiaa. Ja siitä ammennamme voimaa myös jokaiseen työpäivään.

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja olemme sitoutuneet työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden tavoitteelliseen kehittämiseen. Olemmekin tiettävästi ainoa kunta, jolle on myönnetty ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti.

Meidän Kemi on vihreä ja kestävä. Kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat osa kaikkea toimintaamme ja ne huomioidaan kaikessa Kemin kaupungin suunnittelussa, toiminnassa ja päätöksenteossa. Kemin kaupungilla on ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti.

Arktista aherrusta

Kemi on rehellisesti sitä, mitä se on: rouhea ja rehti lappilainen pikkukaupunki, varmasti tavallista parempi paikka työskennellä, asua ja elää. Kemi on takuuvarmasti paras kemiläinen kaupunki maailmassa ja meillä työntekijät tekevät kaupunkilaisten arjesta vielä parempaa.

Kemi on vetovoimainen, turvallinen ja terveellinen Meri-Lapin keskus, joka järjestää laadukkaita palveluita asukkailleen. Kemin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän työympäristön, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä monipuoliset kulttuuri-, harrastus- ja liikuntaedut.

Huoletonta ja turvallista

Kemissä arki on kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista, yhdessä perheen ja ystävien kanssa – siis onnellista. Kemissä on helppo elää, asua ja työskennellä. Kemiläisenä asut Meri-Lapin parhaassa paikassa.

Kemin avoimet työpaikat

Tule tekemään kanssamme sujuvaa arkea ja hyvinvointia kemiläisille!

Keikkatyöt ja sijaisuudet

Keikkatyöt ja lyhytaikaiset sijaisuudet ovat sinulle oiva tilaisuus tulla kokemaan Kemin kaupungin työkulttuuri. Voit tehdä töitä oman aikataulusi ja halusi mukaan. Ilmoittaudu siis sijaiseksi!

Opetus ja varhaiskasvatus

Kemin kaupunki tarjoaa asukkailleen myös laadukasta koulutusta ja varhaiskasvatus. Jotta lupauksemme pitää, haluamme sinut mukaan kehittämään opetus- ja varhaiskasvatuspalveluitamme.

Kemin kaupunki työllistää!

Katso tästä kaikki avoimet työpaikkamme