Keminmaan kunta - Kuntarekry

Keminmaan kunta

Tervetuloa meille töihin!

Keminmaan kunta työnantajana

Keskellä Meri-Lapin talousaluetta sijaitseva 8000 asukkaan Keminmaan kunta tarjoaa työ- ja asuinalueena maaseutumaisen jokivarsiympäristön keskellä kaupunkeja. Monet valitsevat asuinpaikakseen Keminmaan monipuolisen tonttitarjonnan, hyvän sijainnin sekä alueen palveluiden takia. Keminmaa luo kuntalaisten terveyttä, hyvinvointia ja turvallisuutta yhteistyössä yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa. Keminmaasta kasvaa alueen hyvinvointipalvelujen keskus, joka aikaansaa työllisyyttä ja kasvua.

Haemme jatkuvasti iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme uusia työkavereita. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin ja hae mukaan!

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Keminmaan kunta tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia monilta eri toimialoilta, kuten opetus- ja kulttuurialalta, tekniseltä alalta sekä hallinto- ja toimistotyön parista.

Haluaisitko sinä tulla meille töihin? Käy tutustumassa kaikkiin Keminmaan kunnan avoimiin työpaikkoihin tai lue lisää Keminmaan kunnasta.

lue lisää keminmaasta

Tervetuloa töihin Keminmaan kuntaan!

Tutustu eri toimialoihin

Keminmaan kunnassa voit työskennellä monipuolisesti eri toimialoilla.

Tekniset palvelut

Tekniset palvelut huolehtii muuan muassa kunnan kiinteistöistä ja yleisistä alueista, kaavoituksesta sekä tiestön kesä- ja talvihoidosta. Haluamme olla varmistamassa hyvän elämäsi arkea. Meille on tärkeää, että viihdyt kunnassamme ja toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen.

Sivistyspalvelut

Keminmaan sivistyspalvelut pitävät sisällään koulutuspalvelut, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, kirjaston ja vapaa-aikapalvelut sekä erilaisen järjestötoiminnan. Haluaisitko sinä työskennellä sivistyspalveluiden parissa. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin alta!

Hyvinvointipalvelut

Hyvinvointipalvelut huolehtii ja vastaa hyvinvointilautakunnan johdolla kunnan lakisääteisistä sosiaali- ja terveydenhuollon viranomaistehtävistä. Sosiaalipalvelujen tehtävänä on tukea kuntalaisten selviytymistä elämän eri tilanteissa oikein mitoitetulla laadukkaalla sosiaalipalvelujärjestelmällä.

Terveyspalvelut

Terveyspalveluiden päävastuualueen tehtävänä on tuottaa laadukkaita terveyden- ja sairaanhoidollisia palveluita ja täten huolehtia sekä yksilöön kohdistuvasta että ennaltaehkäisevästä perusterveydenhuollosta. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin!

Avoimet työpaikat