Ihminen keskiössä!

Tervetuloa töihin Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiteen!

Soite työnantajana

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Soitessa työskentelee n. 3800 eri alojen ammattilaista. Soitessa vallitsee reilu tekemisen meininki, työntekijöi­hin luotetaan ja heitä kunnioitetaan. Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana.

Arvostamme henkilöstön hyvinvointia ja henkilöstöä kannustetaan osallistumaan sisäiseen, alueelliseen ja ulkoiseen koulutukseen osaamisen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Samalla kun henkilökunnan tietotaitoa kehitetään, varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu.

Lisätietoja Soitesta Katso avoimet työpaikat

Työ Soitessa

Avoimet työpaikat

Meiltä löydät jatkuvasti monipuolisia sosiaali- ja terveysalan avoimia tehtäviä. Käy tutustumassa avoimiin tehtäviin ja hae mukaan joukkoomme!

Jätä avoin hakemuksesi

Soite tarvitsee jatkuvasti eri ammattiryhmien henkilökuntaa eri pituisiin sijaisuuksiin. Pääset jättämään oman työhakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Keikkatyöt

Soite tarvitsee jatkuvasti hoitohenkilökuntaa niin lyhyt- ja pitempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana.

lue lisää

Tutustu työntekijöihimme

Millaista meillä on olla töissä? Lue alta tarkemmin sosiaaliohjaajan, lähihoitajan ja sosiaalityöntekijän työstä.

Sosiaaliohjaaja Erica

Erica työskentelee sosiaaliohjaajana Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten sosiaalisessa kuntoutuksessa. Hänen työnsä koostuu pitkälti asiakkaan auttamisesta eri asioissa ja tarpeissa. Hän etsii työssään asiakkaalle oikeita palveluita, on asiakkaan tukena, motivoimassa ja kannustamassa.

Lähihoitajat Jenni ja Laura

Jenni ja Laura työskentelevät lähihoitajina Soiten sisätautien ja sydänsairauksien osastolla. He tekivät molemmat aikoinaan opintoihin kuuluvan viimeisen työssäoppimisjaksonsa Soiten sydänosastolla, jossa he ovat nyt työskennelleet noin 15 vuotta.

Sosiaalityöntekijä Anne

Anne työskentelee sosiaalityöntekijänä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten lastensuojelussa. Annen työ koostuu pitkälti omien asiakkaiden parissa työskentelystä. Asiakkuudet lastensuojelussa ovat yleensä melko pitkiä, sillä yhteistyötä tehdään eri tahojen kanssa.

Kesätyöt Soitessa

Tarjoamme joka kesä runsaan määrän kesätyöpaikkoja nuorille. Käy tutustumassa tulevan kesän kesätyöpaikkoihin ja hae mukaan!

Hae kesätöihin Katso avoimet työpaikat

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme

Soiten vahvuutena on ammattitaitoinen henkilökunta. Oppimiseen kannustava ilmapiiri ja osaamisen hyödyntäminen kaikilla organisaatiotasoilla varmistavat laadukkaan ja kilpailukyisen palvelujen tarjonnan alueellamme. Vastuu osaamisen syventämisestä ja laajentamisesta on jokaisella meistä. Perinteisen ammatillisen täydennyskoulutuksen lisäksi osaaminen kehittäminen toteutuu erilaisten kehittämisprojektien, työkierron ja tavoitteellisen ohjatun työssä oppimisen kautta.

Osaamisen kehittämisen tavoitteena on turvata Soiten strategisten tavoitteiden ja päämäärien toteutuminen nyt ja tulevaisuudessa.

Katso avoimet työpaikat

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmisteluun on avautunut useita mielenkiintoisia työtehtäviä. Tule meille työkaveriksi! Tarjoamme:
• Mielenkiintoisia työtehtäviä edistyksellisessä sote-organisaatiossa
• Mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja näyttää innovaatiokykysi
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Henkilökuntayhdistyksen monipuoliset edut
• Erityisen mukavat työkaverit ja kannustavan työilmapiirin
• Mahdollisuuden etätyöhön tehtävänkuvan ja sopimuksen mukaan

Lisätietoja Hyvinvointialueesta Katso avoimet työpaikat

Tutustu myös muihin sivustoihimme

Kaikki avoimet työpaikat