Lääkäriksi Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueelle

Haemme lääkäreitä päivystys- ja diagnostiikkaosastolle

Haemme lääkäreitä päivystys- ja diagnostiikka-osastolle!

Haemme nyt päivystyalueelle osastonylilääkäriä, osastonlääkäriä sekä akuuttilääketieteeseen erikoistuvaa lääkäriä!

Kokkolassa sijaitseva Keski-Pohjanmaan keskussairaalan Yhteispäivystys on lähin päivystyspiste noin 200.000 asukkaalle. Yhteispäivystyksessämme käy vuosittain noin 33.000 potilasta. Päivystysalueeseen kuuluu myös 15-paikkainen Päivystys- ja Diagnostiikkaosasto.

Soitessa työskentelee 128 lääkäriä ja meillä saat mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä omalla erikoisalallasi. Olitpa sitten nuori lääkäri tai kokeneempi, meiltä löydät varmasti sinulle mielenkiintoiset tehtävät ja tavat tehdä töitä.

Soiten vahvuutena on ammattitaitoinen henkilökunta. Oppimiseen kannustava ilmapiiri ja osaamisen hyödyntäminen kaikilla organisaatiotasoilla varmistavat laadukkaan ja kilpailukyisen palvelujen tarjonnan alueellamme. Vastuu osaamisen syventämisestä ja laajentamisesta on jokaisella meistä.

Hakuaika tehtäviin on 15.5.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa ylilääkäri Tomas Björk, tomas.bjork@soite.fi, puh. 040 6534 000.

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA Päivystysalueella

Kelpoisuutena virkaan on soveltuva erikoislääkärin pätevyys sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävistä. Osastonylilääkäri vastaa, yhteistyössä ylilääkärin kanssa, koko päivystysalueen koulutuksesta ja suunnittelusta.

Vahva kliininen kokemus päivystyksellisestä työstä, sekä molempien kotimaisten kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

AKUUTTILÄÄKETIETEESEEN ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN VIRKA Päivystysalueella

Tarjoamme akuuttilääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille monipuolisen ja mielenkiintoisen erikoistumispaikan. Virkaa voit hakea myös, jos akuuttilääketiede kiinnostaa, ja haluat kokeilla alaa.

Panostamme erityisesti erikoistuvan lääkärin senioritukeen.

OSASTONLÄÄKÄRIN VIRKA Päivystysalueella

Tarjoamme osastonlääkärille monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan. Virkaa voit hakea myös, jos akuuttilääketiede kiinnostaa, ja haluat kokeilla alaa.

Yhteispäivystyksemme hoitaa laajalla skaalalla potilaita yleislääketieteen potilaista kriittisesti sairaisiin potilaisiin.

Nuorille lääkäreille monipuoliset urapolut

Soitessa sinulla on mahdollisuus suorittaa opiskelijaharjoitteluita sekä myös suorittaa amanuenssien lääketieteen lisensiaatin tutkintoon kuuluvaa harjoittelua.

Opetusta tarjotaan seuraavien erikoisalojen opinnoissa: sisätaudit, kirurgia, anestesiologia, lastentaudit, naistentaudit, korva-nenä-kurkkutaudit, keuhkosairaudet, psykiatria ja yleislääketiede.

Olemme luoneet nuorille lääkäreille tutorlääkärijärjestelmän sekä toimivat konsultaatiomahdollisuudet. Huomioimme kunkin lääkärin elämäntilanteen ja mieltymykset ja voimme taata nimetyn seniorikollegan tuen.

Keski-Pohjanmaan keskussairaala on arvioitu vuonna 2019 Nuorten Lääkärien Yhdistyksen ja Lääkäriliiton koulutuspaikkakyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi eli koulutuspaikkojen parhaisiin kuuluvaksi.

lue lisää
Soite työnantajana

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Soitessa työskentelee n. 3800 eri alojen ammattilaista. Soitessa vallitsee reilu tekemisen meininki, työntekijöi­hin luotetaan ja heitä kunnioitetaan. Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana.

Arvostamme henkilöstön hyvinvointia ja henkilöstöä kannustetaan osallistumaan sisäiseen, alueelliseen ja ulkoiseen koulutukseen osaamisen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Samalla kun henkilökunnan tietotaitoa kehitetään, varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu.

lisätietoja soitesta katso avoimet työpaikat
Panostamme perehdytykseen ja työntekijöiden hyvinvointiin

Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä. Varmistamme hyvän perehdytyksen henkilökohtaisella perehdytyssuunnitelmalla ja nimetyllä vastuuperehdyttäjällä. Perehdytyksen aikana uutta työntekijää opastavat kokeneet työntekijät. Uuden työntekijän perehtymistä tukee myös verkkopohjainen perehdytyskoulutus.

Arvostamme henkilöstön hyvinvointia ja henkilöstöä kannustetaan osallistumaan sisäiseen, alueelliseen ja ulkoiseen koulutukseen osaamisen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Samalla kun henkilökunnan tietotaitoa kehitetään, varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu.Osaaminen lisää myös työssä viihtymistä, johon kiinnitämme erityistä huomiota

Soite on mukana Pohjois-Suomen ERVA:n osuuskunta Terviassa, mikä antaa lääkäreille mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä omalla erikoisalallaan Pohjois-Suomen sairaaloissa. 20% työpanoksesta voi kohdentua Tervia-osuuskunnalle.

soite työpaikkana hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana.

lue lisää

Lääkärien avoimet työpaikat