Lääkäriksi Soiteen

Meillä on tarjolla urapolkuja niin nuorille kuin kokeneemmillekin lääkäreille

Soite työnantajana

Soitessa työskentelee 128 lääkäriä ja meillä saat mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä omalla erikoisalallasi. Olitpa sitten nuori lääkäri tai kokeneempi, meiltä löydät varmasti sinulle mielenkiintoiset tehtävät ja tavat tehdä töitä.

Soiten vahvuutena on ammattitaitoinen henkilökunta. Oppimiseen kannustava ilmapiiri ja osaamisen hyödyntäminen kaikilla organisaatiotasoilla varmistavat laadukkaan ja kilpailukyisen palvelujen tarjonnan alueellamme. Vastuu osaamisen syventämisestä ja laajentamisesta on jokaisella meistä.

Innovatiivisuus, omatoimisuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä asioita. Kannustamme työntekijöitämme heidän työssään ja tarjoamme hyviä mahdollisuuksia ammatilliselle kehittymiselle. Tervetuloa joukkoomme!

Katso avoimet työpaikat Lisätietoja Soitesta

Nuorille lääkäreille monipuoliset urapolut

Soitessa sinulla on mahdollisuus suorittaa opiskelijaharjoitteluita sekä myös suorittaa amanuenssien lääketieteen lisensiaatin tutkintoon kuuluvaa harjoittelua.

Opetusta tarjotaan seuraavien erikoisalojen opinnoissa: sisätaudit, kirurgia, anestesiologia, lastentaudit, naistentaudit, korva-nenä-kurkkutaudit, keuhkosairaudet, psykiatria ja yleislääketiede.

Olemme luoneet nuorille lääkäreille tutorlääkärijärjestelmän sekä toimivat konsultaatiomahdollisuudet. Huomioimme kunkin lääkärin elämäntilanteen ja mieltymykset ja voimme taata nimetyn seniorikollegan tuen.

Keski-Pohjanmaan keskussairaala on arvioitu vuonna 2019 Nuorten Lääkärien Yhdistyksen ja Lääkäriliiton koulutuspaikkakyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi eli koulutuspaikkojen parhaisiin kuuluvaksi.

Lue lisää

Suun terveydenhuolto

Soiten suun terveydenhuollon alueeseen kuuluvat Kokkolan kaupungin, Kruunupyyn, Lesti- ja Perhonjokilaaksojen hammashoitolat. Suun terveydenhuolto tarjoaa palveluitaan alueen koko väestölle yksilön tarpeen mukaisesti. Hammassärkypäivystys sijaitsee Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa hammas- ja suusairauksien poliklinikan tiloissa.

Suu- ja hammassairauksien poliklinikalla hoidetaan potilaita, joilla on suun ja leuan alueen sairauksia, synnynnäisiä poikkeamia leukojen tai kasvojen alueella tai tapaturmia. Hoitoon hakeudutaan lääkärin lähetteellä.

Poliklinikalla tehdään oikomishoitoa, suu- ja leukakirurgiaa, parodontologiaa sekä proteettista hammashoitoa. Potilaat, joilla on suu- ja hammassairauksia, hoidetaan pääsääntöisesti poliklinikoilla hammaslääkärien vastaanottohuoneissa. Hammaskirurgisia toimenpiteitä tehdään poliklinikalla olevassa toimenpidehuoneessa. Suu- ja hammassairauksien toimenpiteet, jotka vaativat nukutusta, tehdään anestesia- ja leikkausyksikössä.

Katso avoimet työpaikat

Panostamme perehdytykseen ja työntekijöiden hyvinvointiin

Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä. Varmistamme hyvän perehdytyksen henkilökohtaisella perehdytyssuunnitelmalla ja nimetyllä vastuuperehdyttäjällä. Perehdytyksen aikana uutta työntekijää opastavat kokeneet työntekijät. Uuden työntekijän perehtymistä tukee myös verkkopohjainen perehdytyskoulutus.

Arvostamme henkilöstön hyvinvointia ja henkilöstöä kannustetaan osallistumaan sisäiseen, alueelliseen ja ulkoiseen koulutukseen osaamisen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Samalla kun henkilökunnan tietotaitoa kehitetään, varmistetaan asiakkaan vastaanottaman palvelun korkea laatu.Osaaminen lisää myös työssä viihtymistä, johon kiinnitämme erityistä huomiota

Soite on mukana Pohjois-Suomen ERVA:n osuuskunta Terviassa, mikä antaa lääkäreille mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä omalla erikoisalallaan Pohjois-Suomen sairaaloissa. 20% työpanoksesta voi kohdentua Tervia-osuuskunnalle.

Soite työpaikkana Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Soiten henkilöstön työhyvinvointikyselyyn vastanneista yli 75% suosittelee Soitea työnantajana

Lue lisää