Kivat kollegat Keski-Suomessa

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Hyvä työarki kuuluu kaikille

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa​. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen​ ja arvostamme toistemme osaamista​.

Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin​. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä​.

Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Vietä ainutlaatuinen kesä Keski-Suomessa

Olisitko sinä uusi kesätyökaverimme? Haemme määräaikaisiin kesäsijaisuuksiin sairaanhoitajia, kätilöitä, terveydenhoitajia, lähihoitajia, perus- ja hoitotason ensihoitajia, röntgenhoitajia, osastonsihteereitä, suuhygienistejä, hammashoitajia, farmanomeja, ruokapalvelutyöntekijöitä, laitoshuoltajia ja sairaalahuoltajia.

Kesätyöhaut ovat käynnissä, joten lue lisää ja jätä oma hakemuksesi!

Tutustu kesätyömahdollisuuksiin

Kulje urapolkuja Keski-Suomen maisemissa

Tarjoamme työmahdollisuuksia eri alojen osaajille! Meillä työskentelee niin sosiaali- ja terveysalan, pelastustoimen, hallinnon kuin tukipalveluidenkin ammattilaisia. Etsimme työkavereiksi muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaalialan ohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, puheterapeutteja, lääkäreitä, pelastajia, ensihoitajia, sairaala- ja laitoshuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä sekä monia muita ammattilaisia.

Voit työskennellä esimerkiksi seuraavissa palveluissa:

 • Terveysasemat ja -keskukset
 • Sosiaalipalvelut
 • Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
 • Oppilas- ja opiskeluhuollon palvelut
 • Mielenterveys- ja päihdepalvelut
 • Hammashoitoloiden ja suunterveydenhuollon palvelut
 • Ikääntyneiden palvelut
 • Vammaispalvelut
 • Erikoissairaanhoidon palvelut, Sairaala Novan palvelut
 • Pelastustoimi ja ensihoito, Keski-Suomen pelastuslaitoksen palvelut
 • Hallinto- ja tukipalvelut

Tule mukaan osaajiemme joukkoon

Keikkatöihin Keski-Suomeen

Etsimme uusia työkavereita moniammatillisiin tiimeihin Keski-Suomen hyvinvointialueen yksiköihin. Olet sitten pitkän linjan hoitoalan ammattilainen, vastavalmistunut tai alaa opiskeleva, meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin ja toiveisiin.

Haemme tekijöitä niin keikkatyöhön, kuin eri mittaisiin sijaisuuksiinkin.

Hae nyt

Turvalliset ammattilaiset hyvässä ja hädässä

Lastensuojelun etulinjassa

Sosiaalityöntekijä Olli Niskanen on työskennellyt lastensuojelun sosiaalityössä Jyväskylässä puolitoista vuotta.
Hän kokee lastensuojelutyön antoisaksi, koska toimenpiteet, joita tehdään, voivat kantaa parhaimmillaan pitkälle. Olli kouluttautui uudelleen aikuisiällä. Alavalintaan vaikutti sosiaalialan hyvä työllisyystilanne ja se, että hän pitää työstä, jossa voi auttaa lapsia ja nuoria.

Työpaikalla omana itsenään

Suuhygienistit Salla Haataja ja Jenni Kilpiö työskentelevät Keski-Suomen hyvinvointialueen suun terveydenhuollon hoidon tarpeen arvioinnin yksikössä Jyväskylässä. Vaihtelevan työnkuvan ja työpaikan kehitysmyönteisyyden ohella joustavuus on yksi heidän työnsä hyvistä puolista.
Teemme yhdessä hyvinvointialueen suun hoidon tarpeen arvioinnista hyvän työyhteisön. On mukavaa saada uusia työkavereita, Salla ja Jenni toteavat.

Varahenkilö voi pelastaa työpäivän

Varahenkilötyön ilo yllätti liki 25 vuotta hoitotyötä tehneen Tuija Ahosen täysin. Hän työskenteli aikaisemmin palvelukodeissa, mutta uskaltautui kolme vuotta sitten hyppäämään uuteen työympäristöön, koti- ja asumispalvelun varahenkilöstöön.

Kun yksikään työpäivä ei ole samanlainen, ja asiakkaat ottavat aina ilolla vastaan, niin ei työstä voi olla pitämättä, kertoo Tuija Ahonen.

Avoimet työpaikkamme