Tule työkaveriksi lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä aikuisten sosiaalipalveluihin
Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveyspalveluissa ja aikuisten sosiaalipalveluissa työskentelemme yhdessä hyvän keskisuomalaisen arjen puolesta.
Vastuualueellemme kuuluvat:
Työyhteisömme ovat ammattitaitoisia, osaavia ja kehittämismyönteisiä. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä ja työyhteisöissä. Lisäksi palveluissamme nähdään tärkeäksi yhteistyö eri palvelualueiden välillä, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Arjessa korostuu hyvä yhteishenki sekä huumori.
Esihenkilötyö koetaan tärkeäksi ja siihen panostetaan koulutuksilla ja työhön varatulla resurssilla. Osaavat ja ammattitaitoiset lähiesihenkilöt toimivat aidosti tiimin tukena.
Tutustu toimintaamme tarkemmin alta ja löydä sinulle sopiva työyhteisö! 💚
Sosiaalityöntekijänä voit työskennellä opiskeluhuollon kuraattori- ja koulupsykologipalveluissa, lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluissa, nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, lastensuojelun avohuollossa, lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon palveluissa, perheoikeudellisissa palveluissa, lapsiperheiden varhaisessa tuessa, aikuissosiaalityössä ja työllisyyttä edistävissä sosiaalipalveluissa sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksessä. Tutustu toimintaamme ja löydä sinulle sopiva työyhteisö!
Psykologina voit työskennellä opiskeluhuollon kuraattori- ja koulupsykologipalveluissa, neuvola- ja seksuaaliterveyspalveluissa, lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluissa sekä nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Tutustu toimintaamme ja löydä sinulle sopiva työyhteisö!
Sosionomina voit työskennellä opiskeluhuollon kuraattori- ja koulupsykologipalveluissa, lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluissa, nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, lastensuojelun avohuollossa, lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon palveluissa, lastensuojelun laitoshoidon palveluissa, perheoikeudellisissa palveluissa, lapsiperheiden varhaisessa tuessa, aikuissosiaalityössä ja työllisyyttä edistävissä sosiaalipalveluissa, aikuisten kuntouttavissa sosiaalipalveluissa sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksessä. Tutustu toimintaamme ja löydä sinulle sopiva työyhteisö!
Terveydenhoitajana tai sairaanhoitajana voit työskennellä kouluterveydenhuollossa, opiskeluterveydenhuollossa, neuvola- ja seksuaaliterveyspalveluissa, lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluissa, nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, lastensuojelun laitoshoidon palveluissa sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksessä. Tutustu toimintaamme ja löydä sinulle sopiva työyhteisö!
Lääkärinä voit työskennellä lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluissa sekä nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Sektorityö esimerkiksi opiskeluhuollossa ja neuvoloissa järjestetään osana terveydenhuollon palveluita. Tutustu toimintaamme ja löydä sinulle sopiva työyhteisö!
Tutustu avoimiin työmahdollisuuksiin Kuntarekryssä tai ota meihin suoraan yhteyttä. Yhteystiedot löydät alempaa sivustolta.
Kun sosiaalityöntekijä Olli Niskanen nousee aamulla kotipihasta pyörän selkään ja polkaisee kohti Väinönkadun lastensuojelun yksikköä, vaihtuvat ajatukset matkan edetessä työasioihin.
Sama toimii toisinpäin, kotiin suunnatessa tuuli vie työasiat mukanaan ja mieli palautuu omaan arkeen. Pyörämatkojen välissä Olli tekee täyden työpäivän auttaen lastensuojelun asiakkaita, lapsia ja heidän huoltajiaan erilaisissa elämän haasteissa.
Olli kokee lastensuojelutyön antoisaksi, koska toimenpiteet, joita tehdään, voivat kantaa parhaimmillaan pitkälle. Hän kouluttautui uudelleen aikuisiällä. Alavalintaan vaikutti sosiaalialan hyvä työllisyystilanne ja se, että hän pitää työstä, jossa voi auttaa lapsia ja nuoria.
Nuorisokodinohjaaja ja tiimivastaava Joona Koskimies tekee tärkeää ja monipuolista työtä Palokan nuorisokodissa. Hänen tehtävänsä ulottuvat arjen ohjauksesta johtamisen tukitehtäviin, ja merkityksellisyys näkyy päivittäin nuorten auttamisessa.
Joona valmistui sosionomiksi vuonna 2014 ja aloitti työt Palokan nuorisokodissa seuraavana vuonna. Työ löytyi sattumalta, mutta se on osoittautunut juuri oikeaksi valinnaksi. Tällä hetkellä Joona opiskelee sosiaali- ja terveysalan johtamista ylemmässä ammattikorkeakoulussa ja valmistuu keväällä.
"Työ antaa minulle mahdollisuuden auttaa ja vaikuttaa nuorten elämään positiivisesti – se on enemmän kuin pelkkä ammatti", hän kertoo.
Kouluterveydenhuolto: palvelupäällikkö Mari Kolu, p. 040 761 6308, mari.kolu@hyvaks.fi
Opiskeluterveydenhuolto: palvelupäällikkö Susa Rahkonen, p. 040 187 0770, susa.rahkonen@hyvaks.fi
Opiskeluhuollon kuraattori- ja koulupsykologipalvelut: palvelupäällikkö Seppo Huhtiniemi, p. 050 563 2418, seppo.huhtiniemi@hyvaks.fi
Neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut: palvelupäällikkö Tiina Kelin, p. 040 539 2584, tiina.kelin@hyvaks.fi
Lapsiperheiden varhainen tuki (palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden sosiaalityö ja sosiaaliohjaus, tukiperhetoiminta): palvelupäällikkö Satu Moisio, p. 050 304 8268, satu.moisio@hyvaks.fi
Lapsiperheiden varhainen tuki (lapsiperheiden kotipalvelu, perhetyö, tukihenkilötoiminta): palvelupäällikkö Päivi Paavilainen, p. 040 613 9571, paivi.paavilainen@hyvaks.fi
Perheoikeudelliset palvelut: palvelupäällikkö Mirja Laitinen, p. 050 311 8647, mirja.laitinen@hyvaks.fi
Lastensuojelun avohuolto: palvelupäällikkö Minna Laurila-Paasonen, p. 040 763 8327, minna.laurila-paasonen@hyvaks.fi
Lastensuojelun sijais- ja jälkihuolto: palvelupäällikkö Piritta Huttunen, p. 050 552 4883, piritta.j.huttunen@hyvaks.fi
Lastensuojelun laitoshoidon palvelut: palvelupäällikkö Anne Seppälä, p. 050 561 1537, anne.seppala@hyvaks.fi
Lasten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut: palvelupäällikkö Päivi Nevalainen, p. 050 412 1310, paivi.nevalainen@hyvaks.fi
Nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut: palvelupäällikkö Hanna Hämäläinen, p. 040 480 6010, hanna.k.hamalainen@hyvaks.fi
Keskitettyjen palveluiden palveluyksikkö: palvelupäällikkö Marja Lehtoranta, p. 050 597 8314, marja.lehtoranta@hyvaks.fi
Aikuissosiaalityö ja työllisyyttä edistävät sosiaalipalvelut: palvelupäällikkö Laura Vänttinen, p. 050 347 1022, laura.m.vanttinen@hyvaks.fi
Aikuisten kuntouttavat sosiaalipalvelut: palvelupäällikkö Satu Kokkonen, p. 0400 742 383, satu.kokkonen@hyvaks.fi
Sosiaali- ja kriisipäivystys: palvelupäällikkö Elina Huttunen, p. 040 481 3320, elina.huttunen@hyvaks.fi
Keski-Suomi koostuu 22 kunnasta. Pääkaupunkina tunnettu Jyväskylä on ihmisen kokoinen kaupunki, joka tunnetaan sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomasta elämäntyylistä.
Toisaalta oman paikkasi voit löytää myös muista Keski-Suomen kunnista, vaikkapa pikkasen parempana periferiana tunnetulta Viitasaarelta, kokoaan suuremmasta Karstulasta tai Jämsästä, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi elämäsi tarinaan.
Viihdyitpä sitten paremmin kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa, tarjoaa Keski-Suomi varmasti sinulle sopivan asumisratkaisun.
Kuva: Visit Jyväskylä Region / Atacan Ergin
Arvot - Keski-Suomen hyvinvointialuestrategia 2030
Käyttämäsi selain ei ole enää tuettu. Sivusto saattaa toimia käyttämälläsi selaimella kummallisesti. Voit halutessasi jatkaa käyttöä tai kokeilla toista selainta.