Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Henkilöstömme koostuu 3700 eri alan ammattilaisesta ja meillä on edustettuna lähes kaikki lääketieteen erikoisalat.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettiin maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, joka mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Sairaala Nova on moderni, potilaslähtöisyyteen perustuva uusi sairaala, joka tarjoaa uudet optimoidut toimintamallit, tehokkaat ja toimivat logistiikkaratkaisut sekä turvallisen ja terveellisen työympäristön. Toiminnan lähtökohta uudessa sairaalassa on kokonaisvaltainen ja tehokas potilaan tutkimus, hoito ja kuntoutus yhden käynnin periaatteella.

Vahvuutemme on myös laaja tutkimus- ja kehittämistoiminta, mistä yhtenä esimerkkinä on laatusertifikaatilla palkittu oppimisympäristö TietoTaitoKeskus. Sairaalamme on koulutusmyönteinen, uusinta teknologiaa hyödyntävä opetussairaala. Esimerkiksi terveysalan opiskelijat ovat arvioineet meillä saadun ohjauksen ja opetuksen erinomaiseksi (CLES-mittari).

Keskussairaalan lisäksi Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluu liikelaitoksena Keski-Suomen Seututerveyskeskus. Seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

Tutustu kiinnostaviin vaihtoehtoihin kotisivuillamme

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissamme, joissa julkaisemme ajankohtaisia uutisia

Työpaikat
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri 31

Näytä kaikki
Näytä kaikki