Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tule osaksi Keski-Suomen sairaanhoitopiiriä ja Sairaala Novaa!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluvat Sairaala Nova sekä liikelaitos Keski-Suomen Seututerveyskeskus. Jyväskylän Sairaala Novassa, eli uudessa keskussairaalassamme, tuotetaan erikoissairaanhoidon palvelut 275 000 keskisuomalaiselle. Uusi sairaala otettiin käyttöön alkuvuodesta 2021. Seututerveyskeskus puolestaan vastaa kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palveluiden tuottamisesta.

Tervetuloa meille töihin!

Me olemme #sinuavarten

Sairaala Nova on maamme suurin keskussairaala. Meillä on edustettuna lähes kaikki lääketieteen erikoisalat ja koko sairaanhoitopiirissä työntekijöitä on jo reilu 3700. Uuden sairaalan myötä meillä tarjotaan työntekijöille ennen kaikkea turvallinen ja terve työympäristö. Työhyvinvointia ja koulutustoimintaa kehitetään jatkuvasti ja esimerkiksi oppimisympäristömme TietoTaitoKeskus on palkittu laatusertifikaatilla. Henkilöstöetuina löytyy mm. maksuton kuntosali, Nettitreeni-palvelut, iso listaus yritysalennuksia sekä sairaan lapsen hoitopalvelu.

Meillä sairaanhoitopiirissä työyhteisöön on helppo tulla ammattiryhmästä huolimatta. Tukenasi on aina osaava ja moniammatillinen työyhteisö, perehdytykseen panostetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti saadun palautteen myötä. Olemme saaneet hyvät pisteet sekä opiskelijapalautteista että potilastyytyväisyyden kyselyistä. Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana täältä.

Tule tekemään yhdessä tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa ihminen on tärkein. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Seututerveyskeskus tarjoaa osaavaa lähipalvelua asiakkaan parhaaksi

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos, jonka tehtävänä on tarjota perusterveydenhuollon palveluita noin 46 000 keskisuomalaiselle kahdeksan kunnan alueella. Noin 500 työntekijäämme toimivat alueemme kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä heidän sairauksiensa hoitamiseksi.

Meillä työtä tehdään moniammatillisesti saumattomassa yhteistyössä. Kukin hoitaa osuutensa omaan asiantuntijuuteensa luottaen ja tarvittaessa etsii tai antaa apua, jotta työyhteisö toimii ja asiat hoituvat sujuvasti. Tiivis moniammatillinen työyhteisö on apuna myös osaamisesi laajentamisessa.

Kehitämme jatkuvasti terveysasemiemme toimintaa kokeilemalla ja hyödyntämällä rohkeasti uusia toimintatapoja palvelujemme parantamiseksi. Kuulemme mielellämme myös opiskelijoiden ja uusien työntekijöiden kokemuksia ja ideoita toimintamme kehittämiseksi. Kohdennamme työntekijöidemme osaamista tarkoituksenmukaisesti eri tehtäviin ja rohkaisemme oman työn ja toiminnan kehittämiseen, jotta työ pysyy mielekkäänä.

Tule mukaan kehittyvään ja moniammatilliseen työyhteisöön!

Ura meillä

Olet sitten alasi vahva ammattilainen, uraansa aloitteleva tekijä tai opiskelija - meillä on tarjolla työmahdollisuuksia monipuolisesti eri alojen osaajille! Jos sopivaa työtehtävää ei juuri nyt ole avoinna, lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@ksshp.fi.

Hoitotyön ammattilaiseksi

Hoitotyön ammattilaisena sinulla on mahdollisuus monipuoliseen, turvalliseen ja kehittyvään työympäristöön ja kannustavaan työyhteisöön.

Lääkäriksi Sairaala Novaan

Lääkärinä työpaikkanasi toimii Suomen modernein sairaala, jossa pääset myös hyödyntämään osaamistasi monipuolisen tutkimustoiminnan apuna niin halutessasi.

Työmahdollisuuksia muille ammattiryhmille

Sairaala Novasta löytyy myös paljon muita työtehtäviä ja sijaisuuksia.

Psst! Hei hoitotyön ammattilainen:

Mahdollistamme etenemisen hoitotyön urakehitysmallin sekä asiantuntijarakenteen mukaisesti ja palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä arvostetaan monipuolista osaamista ja osaamisen kehittämistä tuetaan kouluttautumisen, sisäisen liikkuvuuden sekä sinulle sopivan työkierron avulla. Kiitosta ollaan saatu niin opiskelijapalautteista kuin potilastyytyväisyyden kyselyistä.

Tämän kaiken lisäksi meillä puhalletaan yhteen hiileen! Kurkkaa videolta hoitajiemme kuulumiset päivystyksestä, päivystysosastolta, teho-osastolta, vuodeosastoilta sekä varahenkilöstöstä ja tutustu samalla uuden sairaalamme toimintaan.

Sairaala Novan suurin vahvuus ovat meillä työskentelevät ihmiset

Lastenneurologian ylilääkäri Aulin sanoin ”töihin on mukava tulla, kun tietää, että työkaveri on aina tukena osaavana ammattihenkilönä taustalla”.

Meillä lääkäreille tarjotaan vahva seniorituki, kannustava palkkaus ja mahdollisuus kehittää osaamistaan. Koulutamme aktiivisesti yhteistyössä UEMS/NASCE sertifioidun Tietotaitokeskuksen kanssa. Erikoistuville lääkäreille meiltä löytyy oma 6+3 malli, josta voit lukea lisää täältä!

Sairaalamme on rakennettu Sinua varten

Sairaala Nova on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, mikä on eduksi sekä potilaille että henkilökunnalle. Eri ammattiryhmien välisen konsultoinnin tehostamista on meillä tuettu sijoittamalla asiantuntijoille tarkoitettuja niin kutsuttuja back office -tiloja vastaanottohuoneiden lähettyville.

Toimivien ratkaisujen ja uusien toimintamallien myötä henkilökunnalla jää enemmän aikaa varsinaiseen työhönsä. Tilojen viihtyvyyteen on myös haluttu panostaa tuomalla luontoteema ja taide osaksi Novan sisustussuunnittelua. Tutustu viereiseltä videolta välinehuoltomme uusiin tiloihin ja työvälineisiin!

Tutustu työmahdollisuuksiimme!

"Maisemat Sairaala Novassa ovat aika hienot ja se kyllä piristää pidempien vuorojen aikana"