Tule mukaan voittavaan joukkueeseen!

Tule töihin Keusoteen!

#Parastajokaiselle

Keusote työnantajana

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä (Keusote) on Suomen suurin sote-kuntayhtymä, jossa toimintaa ja palveluja kehitetään aktiivisesti ja innovatiivisesti. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista.

Olemme joustava nuori työnantajaorganisaatio ja haluamme kehittyä jatkuvasti paremmaksi. Meillä on paljon erilaisia toimipisteitä ja mahdollisuuksia, minkä vuoksi pystymme muokkaamaan työnkuvasi juuri Sinulle sopivaksi. Myös työnkierto samalla työnantajalla on mahdollista.

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden Keusotea

Kehitämme tulevaisuuten sotea, joissa itse- ja yhteisöohjautuvuus ovat tärkeä osa toimintakulttuuria.

Meillä voit aidosti osallistua oman työsi kehittämiseen ja näin vaikuttaa omaan työhösi. Panostamme uusien työntekijöiden hyvään perehdytykseen Toteutamme esimiestyössä valmentavaa johtajuutta. Useissa työyksiköissämme on myös mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja etätöihin.

Kehitämme työkulttuuriamme!

Meille on tärkeää jatkuva kehittyminen ja oppiminen. Toteutamme paljon hankkeita paremman työkulttuurin edistämiseksi. Panostamme jatkuvasti työnekijöidemme työ- ja itseohjautuvuuteen.

Keusoten tavoitteena on turvata alueensa asukkaille laadukkaat ja asiakaslähtöiset sosiaali- ja terveyspalvelut tasa-arvoisesti. Haluamme tarjota #parastajokaiselle, eli niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme.

LUE TYÖKULTTUURIMME JÄTTIMUUTOKSESTA

Monipuoliset urapolut

Nuoret ja opiskelijat

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tarjoaa työharjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille eri koulutusasteilla. Meille voit tehdä gradun, opinnäytetyön tai muun tutkimuksellisen lopputyön.

Keikkatyö

Tarjoamme lyhytaikaisia (alle 14vrk kestäviä) sijaisuuksia keikkatyön muodossa Keusoten kotihoidon yksiköissä, että ympärivuorokautisissa palvelujen toimipisteissä koko Keusoten alueella.

Lääkärirekry

Haluatko tulla töihin työpaikkaan, joka tarjoaa sinulle juuri omaan kiinnostukseesi liittyvän toimenkuvan? Haluatko tehdä monipuolista tutkimus - ja kehitystyötä ja mahdollisuuden kouluttautua?

Hoitotyön osaajat

Oletko urasi alussa tai huipulla oleva hoitotyön ammattilainen? Meillä on paikkoja vaikka muille jakaa, mutta toimi pian sillä nämä viedään käsistä! Tulee siis hoitotyön ammattilaiseksi Keusoteen.

Lisää syitä tulla Keusoteen

Keusote mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Olemme joustava työnantaja, joka mahdollistaa myös osaamisen kehittämisen. Kuulumme akateeminen terveyskeskus hankkeeseen ja meillä on oma tutkimus- ja kehittämisyksikkö.

Suurena työnantajana pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kouluttautua.Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, ja erityisosaaminen ja pätevöityminen huomioidaan. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut ja panostamme työhyvinvointiin.

Avoimet työpaikat

Etkö löytänyt sinulle sopivaa?

Jätä tästä avoin hakemus, pyrimme löytämään Sinulle sopivan työn.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä minkälaista työtä haet. Koko- vai osa-aikaista? Pystytkö liikkumaan autolla kuuden kunnan kesken? Onko Sinulla erityisosaamista, kuten alaan suoritetut lääkeluvat. Hakemuksia käsitellään avoimesti esimiesten kesken, joten emme valitettavasti kykene anonyymiin rekrytointiin.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS