Sinä olet tärkeä

Keusote – Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Toimimme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Keusote vastaa alueensa jäsenkuntien 200 000 asukkaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta. Meillä työskentelee yli 3 600 ammattilaista. Olemme kehittyvä ja toimiva organisaatio jo nyt eikä 1.1.2023 alkava hyvinvointialue tuo meille suuria muutoksia.

Ura Keusotessa

Meillä on mahdollisuutena työskennellä vauvasta vaariin ja pystymme muokkaamaan työtehtäväsi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan juuri sellaiseksi mikä sinulle sopii. Annamme sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin, saat olla myös mukana kehittämässä työtapaa ja toimintaa.

Meillä työn ja arjen yhdistäminen on todella mahdollista, haluaisitko tehdä osa-aikaisena, olla työnkierrossa mukana tai vaikka tehdä työtä etänä? Meillä se onnistuu, rakennetaan siis yhdessä haluamasi kaltainen erikoistumispolku työnkiertoineen tai sellainen työ, joka on juuri Sinun näköisesi.

Haemme tiimiimme monenlaisiin työtehtäviin lääkäreitä, käy katsomassa alta avoimet työpaikkamme sekä hyppää hetkeksi lääkäreidemme matkaan My Day -videon avulla ja katso mitä kuuluu lääkäreiden päivään Keusotessa.

Mahdollisuudet Sinulle

Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin! Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme! Meille on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja sujuvasti ruuhkaa vastaan omalla autolla, ilmaiset parkkipaikat.

Teemme aktiivisesti tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa mm. alueellisten palveluketjujen kehittämisessä, ja meillä on jo pitkät perinteet hyvin sujuvasta yhteistyöstä. Kuulumme myös Akateeminen terveyskeskus -verkostoon ja meiltä löytyy myös oma tutkimus- ja kehittämisyksikkö.

Meiltä saat kilpailukykyisen ja paikallisen sopimuksen mukaisen palkkauksen, jossa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan toimenpidepalkkiot, erityisvastuulisät ja työkokemukseen perustuva lisä. Arvostamme lääkäriliiton myöntämää erityispätevyyttä ja lääketieteen tohtorin tutkintoa ja niistä maksetaan vielä 100 €/kk.

Vastavalmistuvilla lähtöpalkka reilu 5800 € ja vastikään valmistuneella YLE-erikoislääkärillä on 6697 €. YEK-lähiohjaajalääkäri saa lisäksi 250 € /kk ja YLE-erikoislääkärikouluttajalle maksetaan 550 €/kk

Opintopolku Keusotella

Työ Keusotessa tarjoaa sinulle hyvät konsultaatio-, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden tutkimustyöhön. Meillä on vankka kokemus lääkäreiden jatkokouluttamisesta ja innostuneet ja koulutetut ohjaajat ja kouluttajat.

Keusotella on koulutussopimus Helsingin yliopiston kanssa ja koulutusoikeus yleislääketieteen, geriatrian ja fysiatrian oppialoille. Erikoistuminen yleislääketieteeseen tai geriatriaan onnistuu, vaikka kokonaan tai ainakin lähes kokonaan Keusotessa. Samalla työnantajalla työskennellessäsi palkallinen kesälomakaan ei jää haaveeksi.

Keusotessa toimipaikkakoulutus on kattavaa sekä systemaattista ja pitkälti omalle alueelle räätälöityä. Teemme koulutusyhteistyötä mm. Hyvinkään sairaalan kanssa ja erikoistuville lääkäreille on tarjolla mm. omia erikoistuvan lääkärin virkoja Hyvinkään sairaalassa. Mahdollistamme myös, että pääset asianmukaisesti osallistumaan toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin.

Tutustu lisää mahdollisuuksiimme

Lääkärien avoimet työpaikat

Avoinna olevat virkahaut:

YEK-Erikoislääkärikouluttaja, Keusoten alue, Hakuaika päättyy 8.9.2022 klo 14:00.

Terveyskeskuslääkärit (2), Mäntsälän terveysasema, Hakuaika päättyy 8.9.2022 klo 14:00.

Lääkäri, Kehitysvammapoliklinikka Hyvinkää. Hakuaika päättyy 15.9.2022 klo 14:00.

Lääkäri, kotiin ja kuntoutukseen annettava lääketieteellinen tuki. Hakuaika päättyy 1.9.2022 klo 14:00.

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Erikoistuvat lääkärit, amanuenssit, kandit

Kandit, Keusoten avoterveydenhuolto

Lääkäri, lasten ja nuorten palvelut

YEK-lääkärit Keusotessa

Erikoislääkäri, avoterveydenhuolto

Harmaa pantteri, avoterveydenhuolto