Kirkkonummen kunta - Kuntarekry

Tule mukaan tekemään uudistuvaa Kirkkonummea!

Koe Kirkkonummen kutsu!

Kirkkonummen kunta elää vahvaa kasvua. Palvelut ja työpaikat lisääntyvät ja kehittyvät osaavien ihmisten ansiosta. Kuntamme yli 40 000 asukkaan palveluista ja hyvinvoinnista huolehtii noin 1700 työntekijää.

Tarjoamme henkilöstöllemme erinomaiset työterveyshuoltopalvelut ja avustamme asunnon hankinnassa.

Meillä on monenlaisia ammatteja ja tarvitsemme jatkuvasti osaavia tekijöitä.

Tule meille, täällä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehityt työssäsi!

Panostamme hyvään johtamiseen

Koemme, että johdon tehtävä on mahdollistaa henkilöstön onnistuminen omassa työssään. Teemme säännöllisesti henkilöstökyselyitä, joiden tuloksissa korostuu tyytyväisyys tiimi- ja esihenkilötyöhön.

Uskomme, että esihenkilöiden osaamisen kehittäminen lisää henkilökunnan työmotivaatiota ja työviihtyvyyttä.
Meillä on esihenkilöitä noin 80 ja panostamme voimakkaasti heidän kouluttamiseensa.

Avoimuus ja luottamus ovat meille tärkeitä arvoja. Kaikki toimintamme perustuu keskinäiseen luottamukseen ja avoimeen vuorovaikutukseen.

Löydä oma urapolkusi ja kasvata osaamistasi!

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja ovat motivoituneita. Huipun työyhteisön lisäksi tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet päästä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ja itseäsi. Avoimet työpaikkamme pyritään täyttämään sisäisin järjestelyin, joten urapolkuja ja mahdollisuuksia uusiin haasteisiin on innokkaalle tarjolla.

Tarjoamme henkilöstöllemme vuonna 2023 monipuoliset ja ajankohtaiset koulutukset työn tueksi. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijämme kouluttautuu vähintään kolmen päivän verran vuosittain.

Kunnan erityispiirre on aito kaksikielisyys. Sen rikastuttavan vaikutuksen huomaat päivittäisessä työelämässäkin.

Meille pääsee nopeasti myös vähän kauempaa

Sijaintimme pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä mahdollistaa helpon liikkumisen niin julkisilla kuin autollakin. Koko Kirkkonummi kuuluu HSL:n alueeseen, joten työmatkasi taittuu kätevästi ja myös lippujen hinnat suosivat joukkoliikenteen käyttäjää.

Tervetuloa Kirkkonummelle!

Avoimet työpaikkamme

Töitä vaikka muille jakaa