Tule mukaan tekemään uudistuvaa Kirkkonummea!

Kirkkonummi työympäristönä

Kirkkonummen kunta elää vahvaa kasvua. Palvelut ja työpaikat lisääntyvät ja kehittyvät osaavien ihmisten ansiosta. Kuntamme yli 40 000 asukkaan palveluista ja hyvinvoinnista huolehtii runsaat 2000 työntekijää.

Tarjoamme henkilöstöllemme erinomaiset työterveyshuoltopalvelut ja avustamme asunnon hankinnassa.

Meillä on monenlaisia ammatteja ja tarvitsemme jatkuvasti osaavia tekijöitä.

Tule meille, täällä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehityt työssäsi!

Panostamme hyvään johtamiseen

Meillä on esihenkilöitä noin 120 ja panostamme voimakkaasti heidän kouluttamiseensa.

Uskomme, että esihenkilöiden osaamisen kehittäminen lisää henkilökunnan työmotivaatiota ja työviihtyvyyttä.

Meillä on hyvät henkilöstöedut. Vuonna 2022 tarjoamme henkilöstöllemme ilmaiset uinnit uimahallissa ja kansalaisopiston kurssin.

Löydä oma urapolkusi ja kasvata osaamistasi!

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja ovat motivoituneita. Huipun työyhteisön lisäksi tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet päästä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ja itseäsi. Meillä avoimet työpaikat pyritään täyttämään sisäisin järjestelyin, joten urapolkuja ja mahdollisuuksia uusiin haasteisiin on innokkaalle tarjolla.

Tarjoamme henkilöstöllemme vuonna 2022 monipuoliset ja ajankohtaiset koulutukset työn tueksi. Vuonna 2021 henkilöstömme käytti 1923 päivää koulutuksiin.

Kunnan erityispiirre on aito kaksikielisyys. Sen rikastuttavan vaikutuksen huomaat päivittäisessä työelämässäkin.

Meille pääsee nopeasti myös vähän kauempaa

Kirkkonummen kunta sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) rajautuen läntiselle Uudellemaalle (Siuntio, Vihti). Kirkkonummi on mukana HSL:n taksa- ja tariffijärjestelmässä niin linja-auto- kuin junaliikenteenkin osalta, joten liikkuminen ja lippujen hinnat suosivat myös joukkoliikenteen käyttäjää.

Meille pääsee erityisesti pääkaupunkiseudun suunnasta junalla, linja-autolla ja erinomaisesti omalla autolla ruuhkaa vastaan niin töihin kuin takaisin kotiinkin, parhaimmillaan jopa puolessa tunnissa.

Tervetuloa Kirkkonummelle!

Avoimet työpaikkamme

Töitä vaikka muille jakaa