Kokkolan kaupunki - Kuntarekry

Kokkolan kaupunki

Meillä on laajempi horisontti

Huolehdimme kokkolalaisten hyvästä arjesta

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti. Meillä on töitä ja hyvä arki - tervetuloa meille!

Kokkolan avoimet työpaikat

Tutustu myös näihin!

Sijaisuudet

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä osaajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit olla joko alalle opiskeleva, jo valmistunut tai kokenut ammattilainen, reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka kiinnostuu tekemään sijaisuuksiamme.

Harjoittelu

Eri toimialamme tarjoavat harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan vastuualueisiin tai henkilöstöpalveluihin.

Kesätyöpaikat

Kaupunki tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan yli 200 nuorelle. Työtehtävät ovat lähinnä avustavia töitä eri toimialoilla ja yksiköissä, osana vakituista tiimiä.

Kaupungin työllisyyspalvelut

Tuemme työttömien työnhakijoiden polkua avoimille työmarkkinoille mm. työkokeilun ja palkkatuetun työllistämisen keinoin. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden työllisyydenhoidon toimijoiden kanssa ja toimimme osana Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilua.

Meillä tavoitteena on henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen.

Hae mukaan joukkoomme!

katso avoimet työpaikat