Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupunki

Kokkola on rohkeasti uudistuva, kaksikielinen kestävän kehityksen kaupunki.

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt tarjoavat yhteensä lähes 2300 työpaikkaa. Meillä työskentelee laaja joukko eri alojen osaajia! Kaupungin suurimpia työllistäjiä ovat sivistystoimi ja kaupunkiympäristön toimiala. Kaiken kaikkiaan kaupunkikonsernissa on käytössä lähes 300 eri ammattinimikettä. Kokkolan kaupunkikonsernin osaava ja motivoitunut henkilöstö huolehtii kokkolalaisten sujuvasta arjesta. Kehitämme palveluja ja vahvistamme elinvoimaa.

Lähes 400-vuotias Kokkolan kaupunki sijaitsee Pohjanlahden rannikolla. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Kokkolaan on hyvät yhteydet niin rautateitse, lentäen kuin autollakin. Panostamme asukaslähtöisyyteen ja palvelujen yhteiskehittämiseen.

Kokkola on Keski-Pohjanmaan maakuntakeskus, jossa asuu noin 48.000 ihmistä. Ympäröivien kuntien myötä palvelujen käyttäjiä on yli 140.000. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Tervetuloa töihin Kokkolan kaupunkikonserniin!

Työpaikat
Kokkolan kaupunki 11

Näytä kaikki