Kolarin kunta - Kuntarekry

Rohkea. Toimelias. Kestävä.

Tehdään yhdessä Kolarista luonnostaan kestävä. Tule mukaan.

Tervetuloa töihin Kolarin kunnalle

Olemme vakaa ja turvallinen työnantaja. Työyhteisönä uskallamme visioida rohkeasti ja opimme kokeilemalla. Meillä kannustetaan kehittämään omaa osaamista, verkostoitumaan ja tekemään yhdessä.

"Jokainen saa olla yhteisössämme luonnollinen, oma itsensä ja suhtaudumme erilaisuuteen voimavarana."

Meillä on vapaa ja salliva työkulttuuri, jossa kaikkien mielipiteet ja ajatukset ovat huomioimisen arvoisia. Tunnistamme haasteet työyhteisöissämme ja pyrimme löytämään ratkaisuja yhdessä kehittäen.

"Meille mahtuu karvoihin katsomatta monen moista tekijää."

Me kasvamme yhteistyöllä

Työpaikkana hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen palvelut

Opetamme, kasvatamme, sivistämme ja huolehdimme kuntalaisten hyvinvoinnista vauvasta vaariin. Pienissä ryhmissä ja työyhteisöissä pääsemme vaikuttamaan oman työmme sisältöön sekä kehittämään toimintaa ja itseämme.

Työpaikkoinamme ovat kylien koulut ja päiväkodit, lukio, nuorisotila sekä kirjasto. Käytössämme on urheilukenttä, jäähalli sekä ympärillämme oleva upea luonto. Kolarissa toimii aktiivinen kansalaisopisto.

Työpaikkana kuntaympäristöpalvelut

Luomme edellytykset kunnan kaikille toiminnoille. Vastaamme esimerkiksi lämmöstä, sähköstä, talvikunnossapidosta, ruokahuollosta ja siivouksesta. Pidämme huolen, että hommat toimivat ja muut voivat tuottaa hyviä palveluita.

Työpaikkana hallinto- ja elinvoimapalvelut

Työmme keskiössä on kunnallisen hallinnon sujuvuus ja kehittäminen sekä elinkeinoelämän ja toimintaympäristön kehittäminen.

Kunnan hallinnossa työskentelemme muun muassa talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnon sekä toimisto- ja viestinnän tehtävissä.

Kolarin kehitys- ja elinkeinopalvelut KOLKE kehittää ja tuottaa kunnan elinkeinopalveluja. Yksikkömme edistää yritysten toimintaedellytyksiä, on mukana elinkeinoelämän monipuolisissa verkostoissa ja hyödyntää toiminnan kehittämisessä monipuolisesti eri EU- sekä muita rahoituslähteitä.

Me kasvamme rohkeasti

Henkilökuntaedut

Perinteisistä henkilökuntaeduista meillä on käytössä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu ePassi.

Henkilökunnallamme on mahdollista saada käyttöönsä sähköinen Ylläs staff-passi. Se on etukortti, jolla saa erilaisia etuja Ylläksen alueen yritysten palveluista ja tuotteista. Lisäksi kunnan työntekijät voivat ostaa kuntosalikortin kirkonkylän kuntosalille hyvään etuhintaan.

Kolarin kunnassa on käytössä joustavat ja nykyaikaiset etätyökäytännöt sekä liukuva työaika.

Avoimet työpaikkamme

Me kasvamme toimeliaisuudella

Tutustu osaajiimme

Varhaiskasvatuksen opettajana Kolarin kunnassa

Linda työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana Jussintien päiväkodissa, jossa lapsia on kaiken kaikkiaan noin 70 kolmessa päiväkotiryhmässä. Jussintien yksikkö toimii vuoropäiväkotina, joten lasten ja työntekijöiden määrä vaihtelee vuorokaudenajasta riippuen.

Kiinteistönhoitajana Kolarin kunnalla

Risto työskentelee kuntaympäristöpalveluissa kiinteistönhoitajana. Hän on alun perin kotoisin Tampereelta ja asustellut Kolarissa vuodesta 2014 alkaen. Kolari oli lomakohteena tuttu jo entuudestaan, mutta muutto paikkakunnalle tuli melko yllättäen. Onneksi töitä löytyi nopeasti, ja tämän myötä muutto Lappiin mahdollistui.

Siivoojana Kolarin kunnassa

Irene on työskennellyt siivoojana Kolarin kunnassa vuodesta 2000 alkaen. Hän on kotoisin Kolarin Vaattojärveltä, mutta muutti reilu parikymmentä vuotta takaperin Ruotsiin, pieneen kylään nimeltä Aareavaara. Irene on käynyt laitoshuoltajan koulutuksen 1998–1999 Pellossa.

Me kasvamme kestävästi

Nähtävää ja koettavaa luonnossa

Vapaa-ajan viettoon kuntamme tarjoaa mahtavan Ylläksen palveluineen ja reittiverkostoineen, Suomen suosituimman Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, Euroopan suurimman aapasuon Teuravuoman sekä valjastamattoman ja lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen sivujokineen ja -järvineen.

Suomen pohjoisin rautatieasema löytyy Kolarin kirkonkylältä, kansainvälinen lentokenttä naapurikunnasta Kittilästä ja Ruotsi rajajoen toiselta puolen. Kolaria halkoo valtatie 21/E8, joka johtaa Kilpisjärven kautta Norjaan ja palvelee arktisen testauksen älytienä.

Lue lisää

Avoimet työpaikkamme: