Skip to main content
Koulutuskuntayhtymä OSAO Koulutuskuntayhtymä OSAO Koulutuskuntayhtymä OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO

Tervetuloa OSAOon!

Tuntuuko ajatus oman osaamisesi jakamisesta palkitsevalta? Oletko jo tehnyt uraa ja mietit, miten saisit työn ja muun elämän tasapainoon? Asiantuntija, kaipaatko työhösi kestäviä arvoja, avoimuutta ja ihmisläheisyyttä? Tule OSAOon rakentamaan kanssamme pohjoisen ammattilaisten, yritysten ja koko yhteisön menestystarinaa.

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme.

OSAOssa et ole yksin. Haluamme mahdollistaa työssä onnistumisen ja työhyvinvoinnin. Työyhteisö nousikin työhyvinvoinnin tutkimuksissa sijalle 1 kaikissa yksiköissä.

”Työkavereilta saan valtavasti voimaa”, kertoivat tekijämme. ”Kaveria autetaan.”

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle.

Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

Katso OSAOn brändivideo YouTubesta:

OSAO - Muutos on mahdollisuus

Työpaikat
Koulutuskuntayhtymä OSAO 8

Näytä kaikki