Kouvolan kaupunki - Kuntarekry

Työtä ja elämisen meininkiä!

Tule töihin Kouvolan kaupungille!

Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 000 työntekijää. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Merkityksellistä työtä, kaupunkilaisten parhaaksi

Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!” Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Syksyllä 2022 tehtyyn työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelisi Kouvolan kaupunkia työnantajana.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Työntekijät - kaupunkimme tärkein resurssi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoituneita ja osaavia työntekijöitä. Työntekijöiden osaaminen ja kehittyminen ovat keskeisiä arvoja, joten panostamme koulutukseen, osaamisen kehittämiseen ja kannustamme sisäiseen innovointiin. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja puhallamme yhteen hiileen.

Henkilöstöjohtamisemme on osallistavaa ja henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa työyhteistönsä asioihin. Hyödynnämme digitalisaatiota tehokkaasti ja innovoimme palveluita yhdessä. Meillä on yhteinen näkemys kaupunkimme tavoitteista ja tuotamme yhdessä tavoitteellista ja tehokasta työyhteisöä sekä meillä yhteinen näkemys tavoitteista.

Yhdessä, Kestävästi, Kehittäen

Arvoista emme tingi ja ne ohjaavat kaupungin toimintaa ohjaavia periaatteita. Meillä ne on kiteytetty Yhdessä, Kestävästi, Kehittäen.

Yhdessä

Meillä on vahva tahto yhteistyöhön kaikessa tekemisessä. Kaikkien mielipiteitä kuunnellaan ja arvostetaan. Osallistaminen on toimintatapamme. Erilaisuutta kunnioitetaan, ja se nähdään vahvuutena.

Kestävästi

Toimimme luotettavasti, turvallisesti ja luontoa kunnioittaen. Reagoimme vastuullisesti ja ketterästi niin oman toimintaympäristömme kuin maailman muutoksiin. Katsomme pidemmälle – rakennamme vakaata ja kestävää taloutta, yhteisöä ja ympäristöä.

Kehittäen

Tekemisessämme on eteenpäin menevä ote. Parannamme toimintaamme yhä sujuvammaksi palautteen perusteella. Meillä on yhteinen suunta ja seisomme päätöstemme takana. Kokeilemme rohkeasti uutta.

Monipuolisia työmahdollisuuksia eri aloilta

Tule katsomaan mitä Kouvola voi tarjota. Se ei nimittäin ole ihan vähän!

Tule tekemään kanssamme parasta varhaiskasvatusta

Kouvolan varhaiskasvatuksesta löytyy monipuolisesti erilaisia työmahdollisuuksia päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Haluamme tarjota lapsille Suomen parasta varhaiskasvatusta. Lue lisää ja tule mukaan joukkoomme!

Tule osaajaksi osaavien opettajiemme joukkoon

Haluamme tarjota laadukasta opetusta esteettömässä, terveessä ja modernissa ympäristössä, ja vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Lue lisää ja tule meille kehittämään Suomen parasta opetus - ja kasvatustoimintaa!

Tekniikan ja ympäristön toimialan tehtäviä

Tekniikka ja ympäristön toimiala työllistää 600 työntekijää, määräaikaisia 90 – 140 sekä kesäisin kymmeniä kausityöntekijöitä. Työpaikkoja on kaupunkisuunnittelussa, viranomaispalveluissa, yhdyskuntatekniikan alalla sekä kiinteistöpalveluilla.

Rakkaudesta lajiin, liikuntaan ja kulttuuriin!

Kouvola on aktiivisten kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia liikunnan ja kulttuurin parissa. Työtehtäviä löytyy esimerkiksi kansalaisopistosta, kirjastoista, museoista sekä liikuntapaikoista.

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Sijaisuuksiin voit päästä vaikka heti jos haluat, hienoa eikö vain!

Puhtauspalveluiden sijaisuudet

Täältä löydät siivoojan/ laitoshuoltajan eri mittaisia sijaisuuksia. Haemme osaajia huolehtimaan päivittäisistä ylläpito ja perussiivoustehtävistä.

Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Monipuoliset mahdollisuudet työhön ja vapaa-aikaan

Kouvola on valinta elää aktiivista elämää, innostua, kannustaa ja nauttia luonnosta. Kouvola on saavutettavissa, useammalla tavalla kuin uskotkaan. Kouvola on luonnon, liikunnan, kulttuurin, koulutuksen ja erittäin hyvien yhteyksien kaupunki. Kouvolassa kaikki tuo on helposti saavutettavissa ja arkeen yhdistettävissä.

Kouvolassa voit viettää aktiivista ja laadukasta vapaa-aikaa. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita. Kouvolassa yhteys muihin ihmisiin on helposti saavutettavissa.

Kun valitset Kouvolan, valitset kerralla enemmän!

Talentti magneetti projekti, osaajien houkuttelu

Tällä hetkellä avoimena olevat paikat

Tutustu arjen sankareihin!

"Leikkiympäristöjen rakentaminen ja kehittäminen kohtaamaan lasten mielenkiinto on iso ja tärkeä osa työtäni, ja siitä pidän erityisen paljon. Ja niiden rakentaminen lasten kanssa on luovaa ja palkitsevaa, innostavaa työtä."

- Suvi, varhaiskasvatuksen opettaja

"Maankäytön suunnittelijana pääsee seuraamaan aitiopaikalta yhteiskunnassamme tapahtuvia muutoksia."

-Hannu, kaavoitusarkkitehti

– Oikeastaan joka päivä ajattelen, että vau, olipa kiva päivä. Innostun helposti ja tykkään kokeilla uutta. Lapsilta tulee mahtavia ideoita ja oivalluksia. Ja mitä vain keksii, he aina lähtevät mukaan juttuun,

eskariopettaja Merita Vainio Lue lisää arjen sankareiden kertomuksia