Työtä ja elämisen meininkiä!

Tule töihin Kouvolan kaupungille!

Monimuotoinen Kouvola

Kouvola on valinta elää aktiivista elämää, innostua, kannustaa ja nauttia luonnosta. Kouvola on saavutettavissa, useammalla tavalla kuin uskotkaan. Kouvola on luonnon, liikunnan, kulttuurin, koulutuksen ja erittäin hyvien yhteyksien kaupunki. Kouvolassa kaikki tuo on helposti saavutettavissa ja arkeen yhdistettävissä.

Kun valitset Kouvolan, valitset kerralla enemmän!

Monipuoliset mahdollisuudet työhön ja vapaa-aikaan

Kouvolassa voit viettää aktiivista ja laadukasta vapaa-aikaa. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita. Kouvolassa yhteys muihin ihmisiin on helposti saavutettavissa.

Merkityksellistä työtä, kaupunkilaisten parhaaksi

Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 200 työntekijää. Tärkeänä tavoitteena työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!” Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kasvatus- ja opetusalan ammattilaiset

Oletko kasvatus- ja opetusalan ammattilainen? Tule katsomaan mitä Kouvola voi tarjota. Se ei nimittäin ole ihan vähän!

Tule tekemään kanssamme parasta varhaiskasvatusta

Haluamme tarjota lapsille Suomen parasta varhaiskasvatusta. Lue lisää ja tule mukaan joukkoomme!

Tule osaajaksi osaavien opettajiemme joukkoon

Lue lisää ja tule meille kehittämään Suomen parasta opetus - ja kasvatustoimintaa!

Kouvolan kaupungista löydät monenlaisia työmahdollisuuksia

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Ja monenlaisia urapolkuja

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Sijaisuuksiin voit päästä vaikka heti jos haluat, hienoa eikö vain!

Puhtauspalveluiden sijaisuudet

Täältä löydät siivoojan/ laitoshuoltajan eri mittaisia sijaisuuksia. Haemme osaajia huolehtimaan päivittäisistä ylläpito ja perussiivoustehtävistä.

Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet

Ruokapalvelut tarjoaa asiakkailleen ravitsemuksellisesti laadukkaita ja monipuolisia ateriapalveluja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tällä hetkellä avoimena olevat paikat

Kouvolassa kelpaa kehittää ja kehittyä!

Tutustu Arjen sankareihin