Opettajaksi Kouvolaan

Rakkaudesta lajiin - Tule tekemään Kouvolasta paras paikka oppia!

Kasvatus ja oppiminen tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia

Kouvolan kaupungin opetuspalvelut tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia opettajille. Meillä voit työskennellä esimerkiksi luokanopettajana, aineenopettajana, erityisopettajan ja koulunkäynnin ohjaajana. Työpaikkoja löytyy perusopetuksesta ja lukioista.

Haluamme tarjota laadukasta opetusta esteettömässä, terveessä ja modernissa ympäristössä, ja vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Uudenaikaistamme vahvasti oppimisympäristöjämme. Olemme uudistaneet kouluverkkoa ja investoineet uusiin kouluihin ja monitoimitaloihin.

Työntekijöillemme haluamme tarjota motivoivan, innostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Meillä pääset vaikuttamaa opetukseen.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Moniammatillinen yhteistyö, kollegiaalinen tuki, hurja määrä osaamista

Syitä tulla opettajaksi Kouvolaan on useita. Katso oheiselta videolta mitä mieltä Kouvolan kaupungin opettajat ovat mieltä työstään ja työnantajastaan.

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics

"En ole ikinä aamulla ajatellut, että olisi ikävä lähteä töihin. Tänne on aina mahtava tulla"

- Antti Mäkinen, alakoulun opettaja

Lue Antin uratarina

Yhdessä, Kestävästi, Kehittäen

Kaupungin strategian mukaisesti panostamme nuoriin ja lapsiin ja sitä kautta myös opetukseen. Olemme uutta luova, kaikille avoin ja eläväinen kaupunki tarjoaa parhaat lähtökohdat ja verkostot oppia.

Yhteisenä teemanamme on hyvinvoiva työntekijä, joka on perustana myös lasten hyvinvointiin. Monipuoliset koulutukset ja kehittämistyö ovat pohjana osaamisen kehittämiselle. Toimintaamme ohjaavat arvomme: Yhdessä, Kestävästi, Kehittäen

Digitalisaatio on osa arkeamme ja tuomme sen mahdollisuuksia mukaan myös opettajien työhön.

Sijaisille on tarvetta

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan, erityisluokanopettajan ja erityisopettajan eripituisiin sijaisuuksiin Kouvolan eri alueilla.

Jätä hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä!

Jätä sijaishakemus

Avoimet opettajien työpaikat

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Tutustu meihin työnantajana
Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics