Varhaiskasvatus - Kuntarekry

Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan

Ja tee meistä entistä parempia!

Rakkaudesta lajiin - monipuolista varhaiskasvatusta

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia päiväkodeissa, perhepäivähoidossa tai avoimen varhaiskasvatuksen parissa. Meillä voit työskennellä esimerkiksi varhaiskasvatuksen opettajana, lastenhoitajana, sosionomina tai erityisopettajana.

Olemme ylpeitä Suomen ainoasta päiväkotibussista sekä metsäeskareistamme!

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma ohjaa vahvasti yhteistyöhön vanhempien kanssa ja heidän tukemiseensa kasvatustyössä.

Yhteinen teemamme, on hyvinvoiva työntekijä, joka on myös perusta lasten hyvinvointiin. Panostamme koulutuksiin, kehittämistyöhön ja työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen.

"Leikkiympäristöjen rakentaminen ja kehittäminen kohtaamaan lasten mielenkiinto on iso ja tärkeä osa työtäni, ja siitä pidän erityisen paljon. Ja niiden rakentaminen lasten kanssa on luovaa ja palkitsevaa, innostavaa työtä."

-Suvi, varhaiskasvatuksen opettaja

"Oikeastaan joka päivä ajattelen, että vau, olipa kiva päivä. Innostun helposti ja tykkään kokeilla uutta. Lapsilta tulee mahtavia ideoita ja oivalluksia. Ja mitä vain keksii, he aina lähtevät mukaan juttuun"

- Merita, eskarin opettaja

Haluamme tarjota Suomen parasta

Varhaiskasvatus elää ajassa! Kouvolan varhaiskasvatus on aktiivista. Kantavina teemoina ovat luonto, liikkuminen, kulttuuri sekä vanhemmuus. Lasten hyvinvointi on meille ykkösasia.

Kehitämme toimintakulttuuriamme sekä varhaiskasvatuksen laatua aktiivisesti. Tavoitteena oppiva yhteisö, jossa työntekijöiden osaamista kehitetään ja hyödynnetään toiminnassa.

Kouvolan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti panostamme lasten oppimiseen ja hyvinvointiin. Toimintamme on:

  • Pedagogisuuteen perustuvaa
  • Kulttuuriin kutsuvaa
  • Vanhemmuutta vaalivaa
  • Lasta liikuttavaa
  • Luontoa lähestyvää

Haemme sijaisia

Haemme sijaisia lastenhoitajan, lasten erityisohjaajan, perhepäivähoitajan ja päiväkotityöntekijän eripituisiin sijaisuuksiin.

Jätä meille hakemus ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Hae sijaiseksi

Avoimet työpaikat varhaiskasvatuksessa

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Tutustu meihin työnantajana