Kuopion kaupunki - Kuntarekry
Nainen ja koira katsovat järvelle.

Millaisia hetkiä sinä haluat jättää elämään?

Tule luomaan niitä kanssamme

Jätä jälki elämään!

Kuopion kaupunki on yksi Itä-Suomen suurimmista työnantajista. Meillä työskentelee vuoden 2023 alusta noin 3500 ihmistä luomassa hyvän elämän pääkaupunkia. Työtehtävät kaupungilla ovat monipuolisia ja merkityksellisiä. Teemme jatkuvasti yhdessä työtä parantaaksemme jokaisen kuopiolaisen elämää.

Meillä voit tehdä töitä monilla eri aloilla, kuten varhaiskasvatuksessa, opettajana, erilaisissa hallinnon tehtävissä sekä teknisen alan tehtävissä. Työpaikkoja meillä on avoinna jatkuvasti, joten kurkkaa avoimet työpaikat sivun alareunasta. Ja jos et juuri nyt löydä sinulle sopivaa tehtävää, voit myös jättää meille avoimen hakemuksen tai tehdä yhteydenottopyynnön sivulta löytyvän linkin kautta.

Meillä voit rakentaa omanlaisesi urapolun ja tehdä työtä joustavasti sinulle sopivalla tavalla. Panostamme työntekijöidemme jatkuvaan oppimiseen, kehittymiseen ja haluamme olla työnantajana mahdollistamassa työntekijöillemme viihtyisän työympäristön.

Töitä monenlaisille tekijöille

Keikkatöihin

Tule meille sijaiseksi ja kokeile vaikka useita eri aloja. Voit itse määrittää milloin haluat tehdä töitä ja keikkatöihin voit päästä vaikka heti huomenna.

Lupa tehdä toisin

Työntekoamme ohjaa Kuopiolainen toimintatapa on ”Lupa tehdä toisin”. Toimimme avoimesti, innostavasti, vastuullisesti ja yhdessä. Haluamme, että meillä on töissä motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa, joten panostamme aktiivisesti työntekijöidemme kehittämiseen, koulutukseen.

Meillä voit luoda omannäköisesi urakehityksen ja tehdä töitä omalla tavallasi. Meillä tuetaan kokeilukulttuuria ja kannustamme henkilöstöä oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Työilmapiiri on meille sydämen asia

Tiedämme, että hyvä työilmapiiri tekee jokaisesta työpäivästä paremman. Panostamme työhyvinvointiin ja mahdollistamme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Työilmapiiri on siksi meille sydämen asia ja se on jo pitkään ollut asia, johon olemme halunneet aina kaupunginjohtajaa myöten panostaa.

Miksi töihin Kuopioon

Kehityt oman alasi huippuosaajaksi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä. Meillä voit hankkia lisäkoulutusta ja kehittää itseäsi ja omaa ammattiosaamistasi.

Löydät monipuoliset urapolut

Isona työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Voit hankkia kokemusta laajasti eri aloilta tai edetä esimiestehtäviin.

Yhdistät työn ja elämän

Välitämme sinusta. Tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointiasi myös työn ulkopuolella.

Kiinnostuitko?

Kaikki avoimet työpaikkamme

Omannäköinen elämä Kuopiossa

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen. Monipuolisuutensa vuoksi Kuopio on kuin kokoon puristettu suurkaupunki, jossa ajasta ja paikasta riippumaton etätyö mahdollistaa kaupungin palvelutarjonnasta nauttimisen, vaikka keskellä kiireisintä työpäivää. Täällä on lupa elää omassa tahdissa, keskellä luontoa ja kaupunkia, inhimillisyyden ympäröimänä.

Rakenna omannäköinen elämä Kuopiossa

Kuopion Savilahti - Täällä asuu tulevaisuus