Nainen ja koira katsovat järvelle.

Tule rakentamaan hyvän elämän pääkaupunkia

Omannäköinen elämä Kuopiossa

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen. Monipuolisuutensa vuoksi Kuopio on kuin kokoon puristettu suurkaupunki, jossa ajasta ja paikasta riippumaton etätyö mahdollistaa kaupungin palvelutarjonnasta nauttimisen, vaikka keskellä kiireisintä työpäivää. Täällä on lupa elää omassa tahdissa, keskellä luontoa ja kaupunkia, inhimillisyyden ympäröimänä.

Töissä Kuopion kaupungilla...

Kehityt oman alasi huippuosaajaksi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä. Meillä voit hankkia lisäkoulutusta ja kehittää itseäsi ja omaa ammattiosaamistasi.

Löydät monipuoliset urapolut

Isona työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Voit hankkia kokemusta laajasti eri aloilta tai edetä esimiestehtäviin.

Yhdistät työn ja elämän

Välitämme sinusta. Tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointiasi myös työn ulkopuolella.

Kaupunginjohtajan tervehdys - "Työilmapiiri on meille sydämen asia"

Haluamme, että meillä viihdytään töissä. Tiedämme, että hyvä työilmapiiri tekee jokaisesta työpäivästä paremman. Panostamme työhyvinvointiin ja mahdollistamme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Tarvitsemme sinua erityisesti näillä aloilla

Sosiaaliala

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä loistavassa porukassa. Osaajille on tarvetta esimerkiksi vanhustyössä.

Keikkatöihin

Tule meille sijaiseksi ja kokeile vaikka useita eri aloja. Voit itse määrittää milloin haluat tehdä töitä ja keikkatöihin voit päästä vaikka heti huomenna.

Pelastusala

Pohjois-Savon pelastuslaitos tuottaa ensihoidon palveluita Kuopion, Suonenjoen ja Varkauden asemilta käsin. Tutustu avoimiin tehtäviin ja hae mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja voimme keskustella sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kaikki avoimet työpaikkamme

Rakenna omannäköinen elämä Kuopiossa

Kuopion Savilahti - Täällä asuu tulevaisuus