Kesätöihin Kuopioon

Kesätyöhaku on auki!

Tule kesäksi Kuopioon!

Kuopion kaupungin kesäharjoittelutehtäviä tulee tänä vuonna avoimeksi ajalle 25.1.-11.3.2024. Tehtäviä aukeaa yksiköidemme omien aikataulujen mukaisesti. Kuopiolaisten koululaisten kesäharjoittelutehtävät tulevat avoimeksi viikkojen 8-10 aikana.

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.

Lisätietoja
  • Opiskelijoiden kesäharjoittelupaikat on tarkoitettu henkilöille, joilla on kesäharjoittelun alkaessa opintoja valmiina 60 % tai alle.
  • Koululaisten kesäharjoittelupaikat on tarkoitettu kuopiolaisille koululaisille ja lukiolaisille, jotka ovat syntyneet vuonna 2008 tai sitä vanhemmille.

Opiskelijoiden harjoittelun kesto on 1-3 kk, sijoittuen ajalle touko-syyskuu ja koululaisten 2 vko – 1 kk, sijoittuen kesä-heinäkuulle.

Opiskelijoiden palkka on 1746 €/kk ja koululaisten 900 €/kk. Opiskelijoiden työaika kokoaikatyö. Koululaisten/lukiolaisten työaika on 30 t/vko.

Kuopion kaupunki on savuton työpaikka. Tupakointi on työajalla kielletty.

Lisätietoja antavat Tarja Savolainen ja Jenni Virtanen Kuopion kaupungin Työnantajapalveluista. Tavoitat heidät osoitteesta kuopiorekry@kuopio.fi

Monipuoliset kehittymismahdollisuudet

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä loistavassa porukassa. Toimimme avoimesti, innostavasti, vastuullisesti ja yhdessä. Haluamme, että meillä on myös kesätöissä motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa, joten panostamme aktiivisesti monipuoliseen kehittämiseen.

Panostamme työhyvinvointiin ja lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, joka voidaan hoitaa myös mobiilisti.

Kesätyöseteli 2024

Yläkoulun päättävät (9.lk) kuopiolaiset saavat kesätyösetelin 2024 opinto-ohjaajien kautta. Lisäksi jaossa on 150 kesätyöseteliä, joita voivat hakea vuosina 2005-2007 syntyneet kuopiolaiset nuoret ajalla 19.2.-11.3.2024.

Kesätyösetelillä pyritään edistämään nuorten ensimmäisten kesätyöpaikkojen saamista. Kahden viikon tai 10 työpäivän työsuhteen palkan on oltava vähintään 450 €, jonka jälkeen työnantaja voi hakea kesätyösetelin 300 € takautuvasti työllisyyspalvelulta. Avustus on haettava lokakuun loppuun mennessä.

Työsuhteen tulee sijoittua 1.5.-31.8.2024 ja se voi koostua myös osista esim. viikonlopputöistä. Työnantajalla on oltava y-tunnus. Työpaikan ei tarvitse olla Kuopiossa.

Hae kesätyöseteliä

Miksi kesäksi Kuopioon?

Työilmapiiri on meille sydämen asia

Haluamme, että meillä viihdytään töissä. Tiedämme, että hyvä työilmapiiri tekee jokaisesta työpäivästä paremman. Panostamme työhyvinvointiin ja mahdollistamme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Monipuoliset urapolut

Kesätöistä moni ponnistaa! Isona työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia työmahdollisuuksia.

Töille myös vastapainoa

Kuopion alue tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia myös työn ulkopuolella. Kuopiossa jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet.

Avoimet kesätyöpaikat

Kuopion kaupunki työnantajana

Kuopion kaupunki on yksi Itä-Suomen suurimmista työnantajista. Meillä työskentelee noin 3500 ihmistä luomassa hyvän elämän pääkaupunkia. Työtehtävät kaupungilla ovat monipuolisia ja merkityksellisiä. Teemme jatkuvasti yhdessä työtä parantaaksemme jokaisen kuopiolaisen elämää.

Tutustu meihin tarkemmin