Opetusala - Kuopion kaupunki - Kuntarekry

Opetusalan ammattilaiseksi

Jätä jälki elämään ja tule töihin Kuopioon!

Haluatko jättää jälkesi Kuopion kaupungin opetusalalle!

Kuopion kaupungin opetusala tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn nuorten parissa. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään osana isoa organisaatiota. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä. Kuopion koulut ovat tunnettuja hyvästä työilmapiiristä.

Henkilökunnan työhyvinvointia ja jaksamista tuetaan henkilökohtaisella liikuntaan ja kulttuuriin tarkoitetulla ePassilla. Lisäksi käytössämme on työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja laadukas työterveyshuolto. Meillä on tarjota sinulle koulutetut ja ammattitaitoiset työkaverit sekä maksutonta täydennyskoulutusta oman osaamisen tueksi. Jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen ympärilleen.

Odotamme että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tunneälyä kehittymisintoa ja toimit tavoitteellisesti opetussuunnitelmien mukaan. Olethan utelias, leikkisä ja sensitiivinen. Teethän työtäsi suurella sydämellä!

"Kuopion lukiotoimessa ja täällä Klassikassa on haluttu kannustaa kehittämiseen ja uuden tekemiseen"

Lukio-opettaja ja pedagoginen valmentaja Riikka Salminen kertoo ajatuksiaa työstään Kuopion kaupungilla

Kuopion kasvun ja oppimisen palvelualueen visio

Kuopiossa lapset ja nuoret ovat etusijalla – täällä on hyvä kasvaa, oppia ja aikuistua.

Kasvun ja oppimisenpalvelualueella aikuisilla on
halu ja kykytoimia lasten ja nuorten kestävän
kasvun ja hyvän elämän parhaaksi.

Kuopion lukiokoulutuksen visio

Kuopion lukiot muodostavat luovan, osaavan ja vetovoimaisen yhteisön. Ajanmukaisten opiskelumahdollisuuksien avulla nuorista kehittyy omatoimisia oppijoita, jotka menestyvät kansallisesti ja kansainvälisesti.

Toiminta-ajatuksen ja vision mukaan keskeinen painopiste on lukioiden toiminnan ja pedagogiikan ajanmukaistaminen ja lukioiden yhteistyön lisääminen. Tavoitteena on entisestään parantaa Kuopion lukioiden opiskelijoiden valmiuksia hyödyntää taitojaan ja osaamistaan jatko-opinnoissa ja työelämässä.

Lukiokoulutus

Kuopiossa on kuusi päivälukiota: Juankosken lukio, Kallaveden lukio, Kuopion klassillinen lukio, Kuopion Lyseon lukio, Kuopion Taidelukio LUMIT ja Nilsiän lukio. Kuopiossa on myös aikuislukio.

Lukioista kolmella on lisäksi erityinen tehtävä: Kuopion Taidelukio LUMIT on musiikin ja tanssin erikoislukio, Kuopion klassillisessa lukiossa toimii urheilulukio ja Kuopion Lyseon lukiossa kansainvälinen IB-lukio. Lisäksi lukioilla on omia painotuksia.

Lukiokoulutuksessa työskentelee 160 henkilöä.

Perusopetus

Kuopiossa on 36 peruskoulua, joista alakouluja on 22, yläkouluja neljä, yhtenäiskouluja kahdeksan ja erityiskouluja kaksi. Perusopetuksessa työskentelee noin 1550 henkilöä

Sijaisuudet

Kuopion kaupungilla on tarjolla myös sijaisuuksia perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa ja kansalaisopistossa. Tarjolle tulevien sijaisuuksien kestot vaihtelevat yhdestä (1) päivästä pidempiin sijaisuuksiin.

Opetuspuolen sijaisuuksista lisätietoja saat osoitteesta kuopiorekry@kuopio.fi

Avoimet työpaikat opetus-alalla

Omannäköinen elämä Kuopiossa

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu Kuopion kaupunkiin työnantajana

Miksi töihin Kuopioon?

Kehityt oman alasi huippuosaajaksi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä. Meillä voit hankkia lisäkoulutusta ja kehittää itseäsi ja omaa ammattiosaamistasi.

Löydät monipuoliset urapolut

Isona työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Voit hankkia kokemusta laajasti eri aloilta tai edetä esimiestehtäviin.

Yhdistät työn ja elämän

Välitämme sinusta. Tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointiasi myös työn ulkopuolella.