Tule keikalle Kuopioon

Kuopion kaupungilla on tarjolla niin pidempi kuin lyhytaikaisempia sijaisuuksia

Kuopion kaupungilla on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa.

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien ja ryhmäavustajien tehtäviin sekä erityisopettajien, luokanopettajien, aineenopettajien, opinto-ohjaajien ja koulunkäynninohjaajien tehtäviin.

Otamme sijaisuuksiin pätevien ammattilaisten lisäksi myös alan opiskelijoita, alan opiskelijaksi hakevia, välivuotta viettäviä, ammatin vaihtoa harkitsevia, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai aktiivisia eläkeläisiä.

Tarjoamme Sinulle perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi (suuruus määräytyy työsuhteen keston pituuden mukaan) ja työterveyshuolto työsuhteen aikana.

Kun olet jättänyt hakemuksesi sijaisrekisteriin, olemme Sinuun yhteydessä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisena voit työskennellä joustavasti

Tarjoamme sinulle Kuopion kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä. Sijaisuudet ja keikkatyöt ovat loistava mahdollisuus kokeilla omia urapolkuja ja tienata samalla lisätuloja. Keikkatyöt sopivat esimerkiksi opiskelijoille, uusia urapolkuja etsiville tai lisätöitä etsiville. Keikkatyöläisenä voit itse vaikuttaa millä aloilla, missä yksiköissä ja milloin haluat työskennellä.

Ymmärrämme sijaisten arvon ja siksi haluamme, että myös sijaiset viihtyvät meillä ja voivat tuntea itsenstä osaksi työyhteisöään. Ja mistä sitä tietää, vaikka jokin päivä sijaisuuden sijaan olisitkin meillä vakituisena työntekijänä.

JÄTÄ SIJAISHAKEMUS
Sijaiseksi varhaiskasvatukseen

Oletko varhaiskasvatuksen opiskelija tai uskotko, että varhaiskasvatus voisi olla sinun alasi. Ilmoittaudu varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin ja hanki arvokasta työkokemusta ja tienaa samalla lisätuloja.

Sijaisuuden kestot vaihtelevat päivästä kuukausiin. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja OVTES:n mukaan. Yli 3kk sijaisuuksiin vaadimme rikostaustaotteen.

Kysy rohkeasti lisää! Varhaiskasvatuksen sijaisuuksista lisätietoja antaa palveluesimies Tuija Salo, p. 044-718 4082, tuija.salo@kuopio.fi

Jätä sijaishakemus
Opetuspuolen sijaisuudet

Tätä kautta pääset jättämään tietosi Kuopion kaupungin perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja kansalaisopiston opettajien sijaisuuksiin. Tarjolle tulevien sijaisuuksien kestot vaihtelevat yhdestä (1) päivästä pidempiin sijaisuuksiin.

Opetuspuolen sijaisuuksista lisätietoja saat koulujen rehtoreilta.

Kaikki avoimet sijaisuudet

Omannäköinen elämä Kuopiossa

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu meihin työnantajana

Miksi keikalle Kuopioon?

Mahdollisuus kokeilla ja kehittyä

Sijaisena tarvitset laaja-alaista osaamista. Siksi tarjoamme myös keikkalaisille monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä osaajana

Monipuoliset tehtävät

Sinulla itselläsi on vapaus valita milloin ja missä yksiköissä haluat työskennellä. Kannustamme myös rohkeasti kokeilemaan eri vaihtoehtoja.

Loistavat työkaverit

Ymmärrämme sijaisten arvon ja otamme heidät ilomielin. Meillä on loistava työilmapiiri ja myös sijaiset voivat tuntea itsensä osaksi porukkaa.