Sosiaalityöhön Kuopioon

Avoinna useita tehtäviä!

Olisitko sinä oiva vahvistus sosiaalityöntekijöidemme joukkoon!

Kuopion kaupungin Perusturvan palvelualueella perhepalveluissa ja lastensuojelun avohuollossa, lastensuojelun jälkihuollon tiimissä on haettavana toistaiseksi voimassa olevia virkoja ja viransijaisuuksia.

Työnantajana tarjoamme vahvaan tiimityöskentelyyn nojaavan työympäristön sekä säännöllisen työnohjauksen.

Avoimet työpaikat

Lisätietoja

Virkojen kelpoisuusehdot: Sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015 7§). Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.
Vakinaisten virkojen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Viransijaisuuksissa koeaika on maksimissaan puolet virkasuhteen kestosta.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus (ei vaadita määräaikaisissa viroissa), todistus huumausainetestistä sekä rikostaustaote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen).

Kaupunginjohtajan tervehdys - "Työilmapiiri on meille sydämen asia"

Haluamme, että meillä viihdytään töissä. Tiedämme, että hyvä työilmapiiri tekee jokaisesta työpäivästä paremman. Panostamme työhyvinvointiin ja mahdollistamme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

“Tähän työyhteisöön oli helppo tulla, sillä minut otettiin avosylin vastaan ja sain hyvän perehdytyksen.“

Kuopio on kansainvälisesti verkottunut noin 121.000 asukkaan kasvava yliopistokaupunki. Kuopio tunnetaan viihtyisistä asuinalueistaan, hyvää arkea tukevista palveluistaan sekä monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksistaan. Kuopion tavoitteena on olla hyvän elämän pääkaupunki ja sen eteen kaupunki työskentelee yhdessä kumppaneidensa kanssa

Tutustu meihin tarkemmin

Miksi töihin Kuopioon?

Monipuoliset urapolut

Isona työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi, hankkia lisäkoulutuksia sekä hankkia lisää vastuuta.

Kehity oman alasi huippuosaajaksi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä. Siksi haluamme panostaa työntekijöidemme kehittymiseen oman alansa ammattilaisina.

Loistavat työkaverit

Voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä luoda omat työskentelytapasi. Työkaverisi ovat myös huippuluokkaa ja tukevat sinua työssäsi.