Varhaiskasvatuksen ammattilaiseksi

Tule kanssamme luomaan hyvä lapsuuden Kuopiota

Haluatko jättää jälkesi Kuopion kaupungin varhaiskasvatukseen!

Kuopion kaupungin varhaiskasvatus tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn lasten parissa. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään osana isoa organisaatiota. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä. Kuopion päiväkodit ovat tunnettuja hyvästä työilmapiiristä.

Henkilökunnan työhyvinvointia ja jaksamista tuetaan henkilökohtaisella liikuntaan ja kulttuuriin tarkoitetulla ePassilla. Lisäksi käytössämme on työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja laadukas työterveyshuolto. Meillä on tarjota sinulle koulutetut ja ammattitaitoiset työkaverit sekä maksutonta täydennyskoulutusta oman osaamisen tueksi. Jokainen työntekijä saa kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen ympärilleen.

Odotamme että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tunneälyä kehittymisintoa ja toimit tavoitteellisesti varhaiskasvatussuunnitelman mukaan. Olethan utelias, leikkisä ja sensitiivinen. Teethän työtäsi suurella sydämellä!

Kuopion varhaiskasvatuksen visio

Opin jotain uutta joka päivä ja saan aikuisetkin uteliaaksi maailmalle. Saan tutkia ja ihmetellä ympäristöä kaikilla aisteillani.

Saan leikkiä joka päivä kavereiden kanssa eikä minua kiusata. Opettelemme kaikki yhdessä keinoja vaikeiden tilanteiden ratkaisemiseen.

Aikuiset pitävät minua sylissä ja halaavat. Saan rauhassa olla oma itseni ja minulla on tärkeä paikka porukassa. Tulevaisuudellani, toiveillani ja ajatuksillani on merkitystä ja niitä kuunnellaan.

"Parhaimpia hetkiä on, kun lapsen ja perheen luottamus on saavutettu, ja saamme luotua lapselle hyvän päivän"

- Päiväkodin johtaja Jaana Skottman

Hyvän lapsuuden Kuopio. Hyvä lapsuus on uteliaisuutta, turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule luomaan kanssamme hyvän lapsuuden Kuopiota!

Avoimia työpaikkoja varhaiskasvatuksessa

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluilla on useita lyhyitä ja pitkiä sijaisuuksia sekä vakituisia tehtäviä avoimena.

Perhepäivähoitajaksi

Haemme perhepäivähoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin hoitajan omassa kodissa tapahtuvaan perhepäivähoitoon mm. Hiltulanlahden, keskustan, Puijonlaakson, Vehmersalmen, Vehkalammen ja Saaristokaupungin alueille vaihtelevien lapsitilanteiden mukaisesti.

Harjoittelupaikat

Varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat tiedustella seuraavista yksiköistä ja henkilöiltä:

  • Kuikkalampi Antero Brandt 0447181197
  • Paimenpoika Anne Losoi 044 718 1799
  • Rauhalahti Karhunen Pirjo-Riitta
  • Särkiniemi Viippola Pia 044 718 3385
  • Hiltulanlahti Nissinen Riitta 044 718 5832
  • Kurkimäki Pitkänen Marika 044 718 5800
  • Von Wright Pitkänen Marika 044 718 5800
  • Mölymäki Koivisto Tea 044 718 3280

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksessa on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, erityisavustajan tehtävissä. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden.

Varhaiskasvatuksen työpaikat:

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää varhaiskasvatuksen parista tai onko sinulla kysyttävää tarjoamiimme varhaiskasvatuksen työmahdollisuuksiin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä:

Omannäköinen elämä Kuopiossa

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen.

Lue lisää Kuopion kaupungista työnantajana