Inhimillisesti parasta hoitoa

Tule töihin Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriin!

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriin!

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa (KYS) potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee noin 4 500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi – tarpeeksi suuri maailman parhaaseen hoitoon, tarpeeksi pieni maailman parhaaseen asiakaskokemukseen. Suuri organisaatio on täynnä mahdollisuuksia kehittyä työssä ja edetä uralla.

KYS on suuri, mutta samalla mukavan tuttu ja turvallinen yliopistosairaala, jossa savolaisen mukava, lupsakka ilmapiiri tukee jaksamistasi ja osaamistasi!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue on perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri, jossa ovat mukana Leppävirran, Kaavin, Rautavaaran, Pielaveden, Keiteleen, Tervon ja Vesannon kunnat. Liikelaitoksella on noin 357 vakinaista työntekijää ja noin 123 laitospaikkaa. Kysterin väestöpohja on noin 24 658 asukasta.

Ammattilaisten yliopistosairaala

KYSin hoitopalvelut kattavat lääketieteen kaikki erikoisalat. Monet kansansairaudet hoidetaan erityisissä huippuyksiköissä, kuten Neurokeskuksessa, Sydänkeskuksessa ja Syöpäkeskuksessa. Valtakunnallisesti KYSiin on keskitetty esimerkiksi vaikean epilepsian diagnostiikka ja hoito sekä epilepsiakirurgia.

Kuopion yliopistollinen sairaala on edistyksellinen työyhteisö, jossa työn käytäntöä ja johtamista kehitetään jatkuvasti. Työntekijöillä on erinomaiset mahdollisuudet täydennyskoulutukseen ja jatko-opintoihin.

Katso avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus – Inhimillisesti parasta hoitoa.

Työntekijät ovat KYSissä tärkeä voimavara ja laadukkaiden terveyspalveluiden mahdollistaja. Työntekijät muodostavat vahvan yhteisön ja saavat työssään sekä tukea että mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoaan päivä päivältä vahvemmaksi.

Lue lisää työskentelystä KYSissä alla olevista painikkeista.

Lääkärinä KYSissä Hoitotyö KYSissä

Hei nuori lääkäri!

Hae Päivystyksen peruskouluun!

Haemme KYSin päivystykseen yleislääketieteen erityiskoulutuksessa (YEK) tai yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä 3-6 kk koulutusjaksolle.

Päivystyksen peruskoulun tarkoituksena on perehdyttää sinut päivystyspotilaan hoitoon kouluttajalääkärin ohjauksessa. Koulutusjakson ajan työskentelet KYSin yhteispäivystyksessä muiden erikoisalojen rinnalla. Koulutusohjelma tarjoaa sinulle hyvät edellytykset oppia ratkaisemaan yleislääketieteen päivystyksellisiä potilastapauksia ja halutessasi voit syventää osaamistasi myös muilta erikoisaloilta.

Lue lisää ja hae mukaan!

Tule KYSiin keikkatyöhön!

Rekrytoimme jatkuvalla haulla hoitotyön keikkalaisia sairaanhoitajan ja lähihoitajan lyhytaikaisiin (<13 päivää) työsuhteisiin. Teethän hakemuksesi jo tänään niin rekrytoijamme ottavat yhteyttä sinuun!

Hae sairaanhoitajan keikkatyötä tästä Hae lähihoitajan keikkatyötä tästä

KYS Uudistuu

KYSillä on mittava uudisrakennusprojekti meneillään ja osa uusista tiloista onkin jo otettu käyttöön. KYS Uusi Sydän 2025 -projekti kattaa KYSin pääsairaalan vuodeosastotornin peruskorjauksen sekä uuden kymmenenkerroksisen sairaalatornin rakentamisen vaiheittain vuosien 2018-2025 aikana. Lue lisää Uusi Sydän -allianssista.

Tee virtuaalinen taidematka KYSin käytävillä Traumatologian osasto muutti uusiin tiloihin

Tutustu meihin

KYSissä työskentelee noin 4500 työntekijää, jotka kaikki ovat oman alansa erikoisosaajia. Laaja sairaala-alue tarvitsee monenlaisia tekijöitä. Lääkärien ja hoitotyöntekijöiden lisäksi KYSissä työskentelee tutkimushenkilöstöä sekä huolto-, toimisto- ja hallintotehtävien osaajia.

Sairaanhoitajana sisätautiosastolla

Sairaanhoitaja Vili Hämäläinen kertoo videolla työstään sisätautiosastolla Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

Varahenkilön arki KYSissä

Kun sairaalan hoitavassa yksikössä tulee yllättäen tarvetta varahenkilökunnalle, hätiin rientävät akuuttisijaisvälityksen ammattilaiset.

Päivystysosaston arki

Apulaisosastonhoitaja ja kardiologi kertovat työstään KYSin päivystysosastolla.

”Meillä onnistunut hoito alkaa onnistuneesta kohtaamisesta. Se on inhimillisyyttä, jossa haluamme olla maailman paras”

KYSin avoimet työpaikat

Katso tästä avoimet työpaikkamme ja jätä hakemus!

Rekrytointipalveluiden yhteystiedot

Seija Mononen, seija.mononen@kuh.fi
vs. henkilöstön kehittämispäällikkö
p. 044 717 4848
Hallinnolliset tehtävät, yleiset rekrytointiin liittyvät asiat, rekrytoinnin kehittäminen

Taija Hujanen, taija.hujanen@kuh.fi
rekrytoija
p. 044 717 5113
Sairaanhoitajien ja sairaanhoitajaopiskelijoiden rekrytointi, ammatillisten oppilaitosten yhteistyö, TET-jaksot

Tuulikki Tähtivaara, tuulikki.tahtivaara@kuh.fi
rekrytoija
p. 044 717 6056
hoitotyön ja sihteeripalveluiden rekrytointi

Minna Saihomaa, minna.saihomaa@kuh.fi
rekrytoija
p. 044 717 6794
lääkäreiden ja muiden ammattiryhmien rekrytointi

Tarja Hartikainen, tarja.hartikainen@kuh.fi
rekrytointisihteeri
p. 044 717 2127
Lähihoitajien ja keikkalaisten rekrytointi

Käyntiosoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO , Rakennus 10, 1.krs.