Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä (KuusSoTe) vastaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä toiminta-alueella sekä toimii tilaaja- ja viranomaistahona. Kuntayhtymän jäsenkunnat ovat Alavuden kaupunki, Kuortaneen kunta, Soinin kunta ja Ähtärin kaupunki. Kuntayhtymän väestöpohja on n. 24.000 asukasta ja eri sen tehtävissä työskentelee noin 60 henkilöä. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

HEA-keskus

KuusSoTe vastaa Etelä-Pohjanmaan maakunnan (pl. Seinäjoki ja Ilmajoki) työnantajamallin mukaisen henkilökohtaisen avun keskuksen toiminnasta. HEA-keskus huolehtii henkilökohtaisten avustajien rekrytoinnista vastaamalleen alueelle.

KuusSoTe työnantajana

Työskentelemme neljän eri kunnan alueella. Työnantajana tarjoamme joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä ja liukuva työaika helpottaa työntekijöidemme arjen suunnittelua. Henkilöstöetuina tarjoamme lisäksi myös ePassin, ezybraken, liikkuvan työn sekä työkierron. Meillä voit kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, oppivaa asennetta sekä kehittävää työotetta.

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin!

KuusSoTe:n arvot:

  • Ihmisestä välittävä
  • Vastuullinen
  • Yhteistyökykyinen

Työpaikat
Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä 43

Näytä kaikki
Näytä kaikki