Kymenlaakson hyvinvointialue - Kuntarekry

Tervetuloa Kymenlaaksoon!

Tule omiesi joukkoon

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan!

Meillä kaikille on paikkansa ja hommia löytyy

Kymenlaakson hyvinvointialueella on tilaa eri sote-alojen ammattilaisille. Täydennämme osaavia rivejämme monenlaisissa tehtävissä ja yhteisöissä ympäri Kymenlaaksoa. Olitpa sitten esimerkiksi hoitaja, lääkäri tai sosiaaliohjaaja, meillä on töitä sinulle.

Kesä, kärpäset ja Kymenlaakso – tule meille keikalle ja kesätöihin!

Kymenlaakson hyvinvointialueen tavoitteena on kehittää henkilöstöä, jotta koko työympäristö voisi kehittyä. Alueelliset ja valtakunnalliset koulutukset ja verkko-oppimisympäristö Pinja luovat pohjan onnistuneelle kasvulle.

Lue lisää ja liity mukaan!

“Ketään ei jätetä yksin” ja muita syitä tulla Kymenlaakson hyvinvointialueelle

Meillä tehdään yhdessä hyvää. Työyhteisöissämme vallitsee erinomainen tiimihenki, ja uudet tulokkaat otetaan avosylin vastaan. Tiedämme, että kollegoilta saa arvokasta tukea, ja siksi myös tarjoamme sitä säästelemättä. Meillä myös katsotaan tiukasti tulevaan ja ollaan valmiita kehittämään ja kehittymään.

Meillä etsitään juuri sinua...

Psykologit

Kymenlaakson hyvinvointialue tarjoaa psykologille monipuoliset työ ja harjoittelumahdollisuudet.

Hoitotyön ammattilaiset

Edistämme ja tuemme Kymenlaakson asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä

...ja sinua

Pelastuslaitos

Pelastuslaitos liittyy osaksi hyvinvointialuetta vuoden 2023 alusta. Kymenlaakson pelastuslaitos pelastaa ja suojaa ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä kaikissa pelastustoimelle säädetyissä tehtävissä Kymenlaakson hyvinvointialueen alueella. Kymenlaakson pelastuslaitos yhteensovittaa varautumista, estää onnettomuuksia valistamalla ja luomalla edellytyksiä pelastamiselle ammattitaitoisella, motivoituneella ja työhönsä sitoutuneella henkilöstöllään.

Kymen Tuki

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla.

Avoimet työpaikkamme

Tule kanssamme tekemään töitä, joissa sydän näkyy.

Näytä kaikki