Tervetuloa Kymenlaaksoon!

Meillä rakennetaan paremminvointiseutua

Tule omiesi joukkoon

Meillä Kymsotella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan!

Meillä kaikille on paikkansa ja hommia löytyy

Kymsotella on tilaa eri sote-alojen ammattilaisille. Täydennämme osaavia rivejämme monenlaisissa tehtävissä ja yhteisöissä ympäri Kymenlaaksoa. Olitpa sitten esimerkiksi hoitaja, lääkäri tai sosiaaliohjaaja, meillä on töitä sinulle.

Kesä, kärpäset ja Kymenlaakso – tule meille keikalle ja kesätöihin!

Kymsoten tavoitteena on kehittää henkilöstöä, jotta koko työympäristö voisi kehittyä. Alueelliset ja valtakunnalliset koulutukset ja verkko-oppimisympäristö Pinja luovat pohjan onnistuneelle kasvulle.

Lue lisää ja liity mukaan!

“Ketään ei jätetä yksin” ja muita syitä tulla Kymsotelle

Meillä tehdään yhdessä hyvää. Työyhteisöissämme vallitsee erinomainen tiimihenki, ja uudet tulokkaat otetaan avosylin vastaan. Tiedämme, että kollegoilta saa arvokasta tukea, ja siksi myös tarjoamme sitä säästelemättä. Meillä myös katsotaan tiukasti tulevaan ja ollaan valmiita kehittämään ja kehittymään.

Meillä etsitään juuri sinua

Hoitotyön ammattilaiset

Edistämme ja tuemme Kymenlaakson asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä

Avoimet työpaikkamme

Tule kanssamme tekemään töitä, joissa sydän näkyy.

Näytä kaikki