Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kesä Kymenlaaksoon!

Perehdytämme sinut hyvään alkuun

Haluamme, että kaikkien uusien kymsotelaisten on mukavaa ja helppoa aloittaa työnsä meillä. Huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, mutta ymmärrämme myös, että tiedot ja taidot karttuvat matkan varrella. Olemme koonneet kaiken tarvittavan lähtötiedon yhteen paikkaan, josta sinun on helppo tutustua Kymsoteen ja tarkistaa tärkeät tiedot työsuhteesi alkaessa.

TUTUSTU KYMSOTEN PEREHDYTYKSEEN LUE LISÄÄ TYÖSUHTEEN ALKAMISESTA KYMSOTELLA

Asu kaupungin sykkeessä tai omassa rauhassa

Kymenlaaksossa asuminen on edullista. Vuokra-asuntoja löytyy kattavasti aina sinkkukodeista perheille sopiviin ratkaisuihin ja kompaktin keskustan vilinästä lähiöiden ja taajamien rauhaan. Välimatkat ovat maltillisia, joten työmatkan voi valita aina juuri itselleen sopivaksi.

Hamina-asunnot

KOTKAN ASUNNOT KOUVOLAN ASUNNOT

Koe Kymenlaakson kaikki puolet

Kymenlaakso on vehreä ja merellinen maakunta Kaakkois-Suomessa. Kymenlaakson kaksi suurinta kaupunkia ovat Kotka ja Kouvola ja lisäksi ympärillä on useita uniikkeja kaupunkia ja kuntia. Väkeä meillä asuu noin 170 000, joten tilaa elää mukavasti riittää. Kymenlaakson maisemissa voit nauttia upeasta luonnosta, sillä maakunnassa on lukuisia luontokohteita ja kansallispuistoja, jotka sopivat päiväretkiin tai pidempään patikointiin. Kesällä rantaelämästä voi nauttia horisonttiin avautuvan meren äärellä, ja aikaa voi viettää myös joen partailla sekä saaristossa. Kymenlaaksossa järjestetään myös runsaasti erilaisia kesätapahtumia – pidetään peukkuja, että myös tänä kesänä se on turvallisesti mahdollista!

Keikalle Kymenlaaksoon

Onko elämäntilanteesi sellainen, että haluat keikkailla tai tehdä lyhyemmän työjakson Kymsotessa?

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa, ja käytämme Sarastia Rekryn työntekijöitä sijaisuuksiin jotka ovat kestollaan muutamista tunneista kolmeen kuukauteen.

Tee kesäsijaisuus Sarastia Rekryn kautta, silloin kun et voi työskennellä yli kolmea kuukautta.

Noora aloitti keikkalaisena Kymsotessa ja toimii nyt esihenkilönä.

Keikkahakemuksen voit tehdä täältä Lue Nooran tarina

Avoimet kesätyöpaikat