Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tervetuloa meille töihin!

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue työnantajana

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työpaikat

Tule kesätöihin uudelle Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Osa jotain suurempaa Olemme ylpeitä, että saamme edistää länsiuusimaalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta uudella hyvinvointialueella. Työskentelemme yhdessä yli 9 000 kollegamme kanssa, jotta asukkaat saavat tulevaisuudessa parempia palveluja. Tule kesäksi tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitys.

Mikä olisi sinun juttusi?

Lähihoitajan, sairaanhoitajan tai jonkun muun ammattilaisen kesäsijaisuus

Kesänuorten tehtävät (16–19-vuotiaat)

vai jotain muuta? Tutustu tästä kesätöihin(ulkoinen linkki). Tarkat tehtäväkuvaukset löydät ilmoituksista.

Mitä edellytämme? Aiempaa kokemusta tärkeämpää on, että olet motivoitunut työntekoon ja osaat kohdata monenlaisia ihmisiä. Meillä pääset takuuvarmasti tositoimiin ja oppimaan myös uutta!

Mitä tarjoamme? Olet oman tiimisi kokeneiden ammattilaisten ympäröimä ja työyhteisösi tasavertainen jäsen. Uudella hyvinvointialueella tuemme monimuotoisuutta ja kannustamme sinua menestymään. Saat kattavan perehdytyksen ja kaupan päälle reilut esihenkilöt ja rennon työympäristön. Kesätyöt alkavat tyypillisesti alkukesästä, mutta ajankohdasta sovitaan erikseen.

Palkka ja muut edut? Kesäsijaisten palkka määräytyy tehtäväkohtaisesti, tutustu kesätöihin tarkemmin.(ulkoinen linkki) Kesänuorten palkka on 1 000 eur/kk. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja muitakin henkilöstöetuja.

Miten homma toimii? Katso kesätyöt(ulkoinen linkki) - löydät varmasti kiinnostavan tehtävän! Voit hakea myös useampia tehtäviä. Rekrytoiva esihenkilö on yhteydessä sinuun.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteys rekrytoivaan esihenkilöön, joka on mainittu kunkin tehtävän yhteydessä.

Sujuvasti sote-palveluihin!

Hyvinvointisi tukena - pienissä ja isoissa asioissa

lue lisää

Tavoitteena Suomen paras hyvinvointialue

Tavoitteena Suomen paras hyvinvointialue! Teemme ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhdeksi organisaatioksi.

Uudistamme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin