Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tervetuloa meille töihin!

Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Työterveyshuollon lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

# LuvnUratarinat

Matka lääkäriksi vaati määrätietoisuutta

Lääkäriksi. Se oli Hina Usmanille selkeä valinta jo pienestä lähtien: hänellä oli sisäinen tahto auttaa muita. Myös Hinan isä oli varma, että tyttärestä tulisi lääkäri. Hän kannusti tytärtään niin kauan kuin eli. Isän kuoltua Hina toteutti isänsä toiveen.

Monivaiheinen polku sihteeriksi

Jaana Nyman työskentelee hyvinvointialueella lounaisen alueen johtavan ylilääkärin sihteerinä. Polku toimistosihteeriksi on ollut erittäin vaiheikas. Ura- ja opiskeluvaihtoehtojen keskellä Jaana on aina luottanut vaistoonsa ja suunnannut askeleensa kohti muiden auttamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen työpaikat

Tavoitteena Suomen paras hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin