Länsirannikon Koulutus Oy WinNova - Kuntarekry

Suunta eteenpäin!

Tule töihin WinNovaan!

Monialaista ammatillista koulutusta

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. Opiskelijavirtauma vuodessa on n. 10 000 ja henkilökuntaa meillä on reilu 600.

Ammatillisen koulutuksen aktiivisena verkostoitujana ja alueen kilpailukyvyn kehittäjänä rakennamme oppijoidemme ja työntekijöidemme kanssa osaamispolkuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Koulutusta järjestetään useilla eri aloilla, joten henkilöstöstämme löytyy monen eri alan osaajia. Ison organisaation sisäiset toiminnot vaativat myös osaavia ammattilaisia niin henkilöstön, talouden, opinto- ja tietohallinnon kuin muidenkin erilaisten palvelujen tuottamiseen.

Tervetuloa joukkoomme!

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, palvelu ja ihmisläheisyys. Näiden arvojen mukaista työskentelyä odotamme myös uusilta winnovalaisilta!

Toimipisteemme löytyvät Raumalta, Porista, Laitilasta, Ulvilasta ja Uudestakaupungista. Sen lisäksi järjestämme koulutusta satunnaisesti myös muilla paikkakunnilla kuten Harjavallassa, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Löytyisikö näiltä paikkakunnilta sinun uusi työpaikkasi? Ja jos et juuri nyt löytänyt itsellesi sopivaa tehtävää, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen ja tehdä erilaisia opettajan sijaisuuksia toimipisteissämme.

Jätä avoin hakemus

Monipuolista osaamista

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.

Kehitämme jatkuvasti erilaisten hankkeiden avulla muun muassa oppimisympäristöjä ja pedagogista osaamista, opettajien työelämävalmiuksia ja ohjaustaitoja, työelämäyhteistyötä ja työyhteisöille suunnattuja koulutustuotteita, pk-yritysten liiketoimintaosaamista, työssäoppimisen toimintamalleja ja työpajoilla tapahtuvaa opiskelua ja oppimista.

TUTUSTU WINNOVAAN

Löytyisikö näistä tehtävistä sinulle uusi työpaikka?

Haluamme olla suunnannäyttäjä ja mahdollistaja työelämässä sekä opiskelijoillemme että omille työntekijöillemme. Otetaan siis yhdessä Suunta eteenpäin!