Lääkäri - sinua tarvitaan

Huipulla on hyvä olla - tule joukkkoomme!

Lapin sairaanhoitopiiri on noin 2000 työntekijän erikoissairaanhoidon työyhteisö. Lapin keskussairaala on Pohjois-Suomen toiseksi suurin sairaala Oulun yliopistollisen sairaalan jälkeen.

Rovaniemellä sijaitseva keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa työskentelee 180 lääkäriä. Lisäksi sairaanhoitopiirin toimintaan kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt.

Lapin keskussairaala on sopivan suuri sairaala, minkä asioista täällä on helppo keskustella ja konsultoida. Työntekoa helpottaa myös se, että lääkärit tuntevat toisensa yli erikoisalojenkin.

Sairaala tarjoaa inhimillisen ja edistyksellisen työpaikan, jossa on kehittyneet hoitotavat ja mahdollisuus tavallista syvempään perehtymiseen. Työyhteisö on tunnetusti rento ja joustava.

Mille klinikalle sinä haluaisit erikoistua?

Sisätaudeissa ja psykiatriassa on professuuri vastaamasta erikoislääkärikoulutuksen laadusta.
Luonnollisesti voit erikoistua yleislääketieteeseen Lapin keskussairaalan erikoissairaanhoidossa sekä
Muonion ja Enontekiön kuntien perusterveydenhuollossa.

Sisätautien klinikka

Sisätaudeissa on oma prodessori vastaamasta erikoislääkärikoulutuksen laadusta. Sisätautien klinikalla runkokoulutusta voi suorittaa kolme vuotta. Sisätautien eriytyvät koulutussopimukset vaihtelevat aloittain 6-18 kuukautta. Kardiologiassa on keskimääräistä laajemmat koulutusoikeudet kestäen 18 kuukautta.

Kirurgian klinikka

Kirurgian monipuolisessa runkokoulutuksessa perehdytään 12 kuukautta ortopediaan ja ge-kirurgiaan, joissa meillä on keskimääräistä laajemmat koulutusoikeudet. Koulutuksessa palvellaan myös urologialla, thorax- ja verisuonikirurgialla sekä yleis-, plastiikka- ja lastenkirurgialla.

Aikuispsykiatria

Aikuispsykiatrian erikoistumiskoulutuksen voi suorittaa alusta loppuun Rovaniemellä. Koulutuksesta vastaa oma professori. Luonnollisesti voit erikoistua myös yleislääketieteeseen tai työterveyshuoltoon.

Psykiatrisen hoidon osastotoiminta muuttaa kantasairaaalan kylkeen vuonna 2023 valmistuviin uusiin tiloihin. Poliklnikat saavat uudet tilat vuonna 2025.

Radiologian klinikka

Radiologian klinikka tarjoaa monipuolisen erikoistumiskoulutuksen viime vuosina täydellisesti uudistetussa laite- ja ICT-ympäristössä.

Työntekijöiden kertomaa

"Rovaniemellä on hyvä olla. Olemme perheeni kanssa asuneet eri puolilla Suomea töiden perässä. Rovaniemelle asetuimme viisi vuotta sitten ja täällä töiden,
koulun ja vapaa-ajan harrastusten yhtälö on tuntunut toimivalta."

"Ihmisten kohtaaminen on tämän ammatin parhaita puolia.
Potilaat ovat tässä työssä sitä mukavampia, mitä pohjoisempana Suomessa ollaan!"

Lapissa on monta tarinaa. Katso mitä Lappi ja Rovaniemi tarjoavat sinulle.

Mun Lappi facebook
Lapland.fi Muuttokuume
Oodi Rovaniemelle, Kevät
oodi Rovaniemelle, Kesä
Oodi Rovanimelle, Syksy
Oodi Rovaniemelle, Talvi

Avoimet työpaikat