LapIT Oy - Kuntarekry

Tule osaksi meitä

IT voi olla huoletonta

LapIT Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama ICT -yhtiö, joka rakentaa omistaja-asiakkailleen huolettoman IT -arjen. Yhdistämme asiakkaidemme tarpeita ja etsimme heille ratkaisuja esimerkiksi sähköisten palveluiden kysymyksissä.

Kaksi liiketoimintayksikköämme ja teknologiayksikkömme palvelevat kaikissa ICT – asioissa. Ylläpidämme tietoliikenneyhteyksiä, palvelinympäristöjä, järjestelmiä ja sovelluksia. Huolehdimme päätelaitteiden elinkaaren hallinnasta ja tarjoamme monenlaisia konsultointi- ja erityisasiantuntijapalveluita esim. hankinnoissa, tiedolla johtamisessa, asianhallinnassa, kokonaisarkkitehtuurissa sekä tietosuoja ja tietoturva-asioissa.

Etsimme aktiivisesti uusia osaajia joukkoomme

Tarjoamme innostavan ja jatkuvasti kehittyvän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi.

Toimimme yhteensä 17 paikkakunnalla pohjoisessa Suomessa. Etätyökäytäntömme ja työajan sijoittelu ovat joustavia. Suurinta osaa tehtävistämme voi tehdä paikkakuntariippumattomasti.

Meillä on aktiivista virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa, josta jokaiselle löytyy jotakin. Rovaniemellä toimii myös usean eri yrityksen työntekijöistä koostuva jääkiekon harrastejoukkue HockIT.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Keitä me olemme?

LapIT Oy:ssä voi työskennellä monissa erilaisissa ICT -tehtävissä kuntien, kuntayhtymien ja SoTe -sektorin asiakkaissamme. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa heidän ICT -asioissa. Perinteisen tietoteknisen palvelutuotannon lisäksi meillä työskentelee myös erityisasiantuntijan ja asiantuntijan tehtävissä osaajia mm. tiedolla johtamisen, tiedonhallinnan, tietoturvan ja -suojan, hankintojen, kokonaisarkkitehtuurin ja SoTe -asioiden parissa. Olemme kiinnostuneita monenlaisesta osaamisesta. Alla lisätietoa muutamista työtehtävistämme.

Tietojärjestelmäasiantuntijat

LapIT Oy:ssä työskentelee järjestelmäasiantuntijoita monenlaisissa järjestelmien ja sovellusten ylläpito-, kehitys- ja teknisissä pääkäyttäjätehtävissä. Ylläpidämme niin laajoja lukuisia käyttäjiä sisältäviä järjestelmäkokonaisuuksia kuin pienempiä suppean käyttäjäkunnan tarvitsemia sovelluksia asiakkaillamme kunnissa, kuntayhtymissä ja SoTe -sektorilla.

Tietoliikenneasiantuntijat

Tietoliikenneasiantuntijamme LapIT Oy:ssä ovat mukana asiakkaidemme tietoverkkojen, tietoliikenteen ja palomuurien ylläpidossa, kehitystyössä, suunnittelussa ja projekteissa. Tehtäviin kuuluu lisäksi tietoturvallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia. Ylläpidämme myös konesaliympäristöjä ja LapIT:n omaa tietoliikenneverkkoa.

Lähitukitehtävien ja asiakaspalvelun osaajia ja asiantuntijoita

LapIT Oy:n asiakaspalveluyksikkö on monikanavainen asiakaspalvelu, joka hoitaa teknisen asiakastuen tehtävien lisäksi asiakaspalvelun toimintaympäristön kehitystehtäviä ja asiakastiedottamista. Asiakaspalvelumme asiantuntijat työskentelevät erilaisten tehtävien parissa, joiden kaikkien tavoitteena on hyvä palvelu ja asiakaskokemus.

Töihin meille?

Tutustu alla avoimiin työpaikkoihimme tai jos et löytänyt juuri sinulle sopivaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus

Pohjoista laatua

On sydämen asia tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Tutustu referensseihimme