Lapuan kaupunki - Kuntarekry

Lapua - kun voi valita kaiken

OLETKO SINÄ ILOISEN JA MOTIVOITUNEEN TYÖYHTEISÖMME PUUTTUVA PALANEN?

Lapuan kaupunki työnantajana

Lämpimästi tervetuloa Lapualle - tekijöiden kaupunkiin!

Lapua on moderni eteläpohjalainen kaupunki, jonka tapana toimia on osallistaminen, avoimuus ja nopeus, kokeileva innovointi, verkostoituminen, yksilöllinen kohtaaminen, kannustava ja innostava ilmapiiri.

Lapuan liikenteellinen sijainti on erinomainen: kansainvälinen lentokenttä ja satama ovat tunnin ajomatkan päässä ja sijainti pääradan varrella mahdollistaa helpot piipahdukset niin Helsinkiin, Tampereelle kuin Ouluunkin. Toimivat palvelut yhdessä erinomaisten liikenneyhteyksien kanssa tekevät arjesta sujuvaa ja poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen vapaa-ajan palvelutarjonta on koko perheen mieleen.

Syksyllä 2022 kaupungin teettämässä työhyvinvointikyselyssä valtaosa vastanneista on jo suositellut/voisi kysyttäessä suositella Lapuan kaupunkia työpaikaksi. "Lähiesihenkilöni luottaa kykyyni toimia itsenäisesti." "Koen tekeväni mielekästä ja merkityksellistä työtä". "Lähiesihenkilö kuuntelee alaistensa mielipiteitä ja ideoita." Erinomaisia lähtökohtia työssä viihtymiselle!

Lapuan kaupungin suurimmat työntekijäryhmät ovat kasvatuksen, koulutuksen ja vapaa-ajan toimialoilla, mutta virkoja ja toimia on tarjolla monipuolisesti kaikilla toimialoilla.

Lapualla et joudu tekemään elämässä joko tai -päätöksiä vaan voit tehdä sekä että -valintoja. Tervetuloa hyvinvoivaan ja elinvoimaiseen kaupunkiimme ja osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Juuri nyt haemme joukkoomme:

Kaikkien oikeudenmukainen kohtelu - tästä annan työnantajalle kiitettävän arvosanan. Arvostan paljon myös sitä, että meillä työntekijät osallistetaan päätöksentekoprosesseihin. Takanani on jo monia työvuosia, eli vertailupohjaa löytyy: kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin tukemisesta annan työnantajalle niin ikään kiitettävän. (Olen opettajan poika ja sisäistänyt arvosanat.)

Esa T.

Koen tekeväni mielekästä ja merkityksellistä työtä. Ei tule mieleen yhtään sellaista aamua, jolloin töihinlähtö olisi tuntunut vastenmieliseltä. Työni vastaa osaamistani ja mikäli osaamiskapeikkoja syntyy, tiedän takuuvarmasti saavani apua työkavereilta ja tarvittaessa työnantajan mahdollistaman lisäkoulutuksen myötä.

Raija T

Lähiesihenkilöni kuuntelee herkällä korvalla minun ja muidenkin alaistensa tuntoja. Meillä uskaltaa tuoda julki myös eriävät näkemykset, jota asiaa itse arvostan kovasti. Koen, että työtäni arvostetaan ja se kannustaa yrittämään ja tekemään parhaansa. Aina ei voi loistaa, mutta aika ajoin sitten venyykin aikamoisiin suorituksiin! Sunnuntaiveneilijänä voin todeta, että meidän työyhteisössä ihan kaikki ovat airoissa samaan suuntaan soutamassa. Yhteishenki on mahtava!

Maria K

Miksi Lapualle?

Elinvoimainen ja hyvinvoiva Lapuan kaupunki työllistää noin 600 henkilöä. Lapua on tutkitusti tyytyväisimpien asukkaiden ja parhaiden palveluiden koti.

Asukastutkimuksissamme Lapuan vahvuuksiksi ovat nousseet monipuoliset ja mutkattomat peruspalvelut, hyvä työllisyystilanne, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, turvallinen ja kulttuuria painottava kasvuympäristö, paljon tarjontaa lapsille, uudet alakoulut ja päiväkodit, Simpsiö, kulttuuri- ja yrityskeskus Vanha Paukku, yhteisöllisyys, vahvuutena välittäminen, sijainti ja sopivat etäisyydet, asuntojen ja tonttien kohtuulliset hinnat.

Muuttajan tietopaketti

Parasta henkilöstölle

Lapuan kaupungilla panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja monipuoliseen hyödyntämiseen. Henkilöstötyytyväisyyttä seurataan ja ylläpidetään muun muassa kehityskeskusteluilla. Työilmapiiri on meillä innostava ja kannustava.

Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa.

katso avoimet työpaikat

Lapuan kaupunki tukee työntekijöitään ammatillisessa kasvussa

Mahdollistamme erilaisia koulutuksia, joiden kautta omaa osaamista voi laajentaa työnkuvasta riippuen. Kuvassa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisia, jotka valmistuivat Neuropsykiatrisiksi valmentajiksi ja liittyivät kaupungin Nepsy- valmentajien joukkoon.

Tule töihin Lapuan kaupungille

Lapua tarjoaa asukkailleen ja työntekijöilleen viihtyisiä asuinympäristöjä, hyvän liikenteellisen sijainnin, erinomaisen vapaa-ajanpalveluvarustuksen sekä monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut.

Tule osaksi meidän varhaiskasvatusporukkaa

Varhaiskasvatuksen palveluverkko on monipuolinen kokonaisuus päiväkoteja, ryhmäperhepäiväkoteja sekä perhepäivähoitoa. Uusin päiväkoti on avannut ovensa lapsille maaliskuussa 2023.

Meillä vahvuutena on välittäminen; lämmin vuorovaikutus ja kohtaaminen lasten ja heidän perheidensä kanssa. Tärkeää on myös lapsen osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen kohtaaminen sekä liikkumisen ilo.

Meillä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Tervetuloa mukaan!

Panostamme laadukkaisiin oppimisen palveluihin sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin

Kouluverkosto oppimisympäristöineen on monimuotoinen ja muutaman vuoden sisällä Lapualle on rakentunut kolme uutta koulua. Meillä töitä tehdään monialaisissa tiimeissä, eikä haasteiden kanssa jää yksin. Lapuan kouluissa työskentelee henkilöitä useissa eri tehtävissä; luokan- ja aineenopettajina, erityisopettajina, laaja-alaisina erityisopettajina, koulunkäynninohjaajina sekä kouluvalmentajan, psykiatrisen sairaanhoitajan, nepsy-valmentajan, tupa-opettajan, palveluneuvojan, koulunuorisotyöntekijän sekä reppuopettajan tehtävissä.

Meillä on töitä sinullekin!

Ruoka- ja puhtauspalveluissa pääset vaikuttamaan asiakkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin

Ruoka- ja puhtauspalvelut palvelevat kaupungin eri yksiköissä tarjoamalla laadukkaita ja suositusten mukaisia ateria- ja siivouspalveluja ammattitaitoisen henkilöstön voimin, nykyaikaisin konein, välinein ja menetelmin.

Tule sinäkin osaksi meidän porukkaa!

Lapua tarjoaa elämän onnellistamistekijöitä isolla mitalla.

#hyviäuutisialapualta

#vahvuutenavälittäminen

Visitlapua-sivustolle