Lempäälän kunta - Kuntarekry

Lempäälä

Meidän Lempäälä

Meidän Lempäälä, Suomen suurin kyläyhteisö, on kasvava ja kehittyvä reilun 24 000 asukkaan kunta Tampereen eteläpuolella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme kehityshaluisia, aktiivisia ja helposti lähestyttäviä. Työympäristö on meillä turvallinen ja luottamuksellinen. Toimimme vastuullisesti emmekä hyväksy syrjintää.
Meillä olet osa ammattilaisten upeaa porukkaa, jossa kannustamme ja autamme toisiamme onnistumaan. Vuonna 2022 meidät valittiin Pirkanmaalla esimerkilliseksi työnantajaksi.

Konsernissamme työskentelee noin 900 henkilöä.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuutta kuntaan, joka sanoo kyllä​! #kyllätoimii

Tutustu tästä kunnanjohtaja Heidi Rämön ajatuksiin Lempäälän kunnasta työnantajana.

Kuntalaisten hyvinvointi tarvitsee tekijänsä

Arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Työn roolit ovat selkeät, mahdollistamme perustyön tekemisen ja luotamme henkilöstömme osaamiseen.
Meillä on lupa kehittyä ja kehittää. Kannustamme yhteisiin kohtaamisiin ja juhlistamme yhteisiä saavutuksia.

Alla esimerkkejä palveluistamme, joihin etsimme osaajia jatkuvasti. Tutustu palveluihimme: lempaala.fi

Varhaiskasvatus

Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksen palvelulupaus on; ”Autamme jokaista lasta kiipeämään omalle vuorelleen, niin korkealle kuin mahdollista, yhteistyössä häntä ympäröivien turvallisten aikuisten kanssa.”

Haluatko edelläkävijöiden joukkoon toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta? Sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia mahdollisuuksia kehittyä osana tiimiä ja työyhteisöä, jota ympäröi laadukas toimintakulttuuri ja arjessa muovautuvat oppimisympäristöt. Meillä mahdollistuu aito osaamisen jakaminen ja arjessa tekeminen omia vahvuuksia hyödyntäen. Kaiken toiminnan keskiössä meillä on lapset ja positiiviseen pedagogiikkaan painottunut kokopäiväpedagoginen arki. Olemme Suomen ensimmäinen varhaiskasvatuksen Huomaa Hyvä -kunta!

Arvostamme innostunutta työotetta, joustavuutta, hyvää pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.


Katso Roosan ja Mammun videopäiväkirja Lempäälän varhaiskasvatuksesta #meidänlempäälä

Esi- ja perusopetus

Lempäälän kunnan kouluissa työskentelevät opetuksen ja kasvatuksen ammattilaiset. Haluatko liittyä huippuporukkaamme?

Meidän kuntamme kouluissa on erinomaiset ja sitoutuneet työyhteisöt. Koulujemme tavoitteena on luoda oppilaiden kannalta toimintakulttuurit, jotka edistävät kasvua, oppimista, osallisuutta, hyvinvointia, kestävää elämäntapaa sekä digitalisaatiota.

Me tarjoamme sinulle työskentelysi tueksi toimintakulttuurin, joka rakentuu yhteisömme osaamisesta ja kehittämisestä, pedagogiikasta ja ammatillisuudesta, tasa-arvoisesta johtamisesta sekä vuorovaikutuksesta, positiivisesta ilmapiiristä, toimivista arkikäytänteistä sekä ajanmukaisista oppimisympäristöistä.

Arvostamme yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista sekä yhteisen arvoperustan edistämistä ja oppimiskäsityksen toteuttamista koulutyössä!

Meillä saat ammatilliset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää! Meillä tutkitaan, kokeillaan, innostutaan ja onnistutaan! Lähde mukaan!

Lue lisää verkkosivuiltamme

Asuminen ja ympäristö

Yhdyskunnan palvelualue vastaa Lempäälässä elinympäristön viihtyisyydestä ja sen kehittämisestä. Kiinteistöt ja niiden rakentaminen, infrapalvelut, tontti- ja mittauspalvelut, maankäytön suunnittelu sekä rakennus- ja ympäristövalvonta ovat yhdyskunnan palvelualueen perustehtäviä.

Yhdyskunnan palvelualueella tehdään tärkeää Lempäälän kunnan strategian toteuttamista, jolla vastaamme Tampereen kaupunkiseudun asettamaan voimakkaan kasvun synnyttämään haasteeseen.

Meille on tärkeää asenteesi ja työmotivaatiosi työn tekemiseen sekä kuntamme pitkäjänteiseen kehittämiseen. Laadukas asiakaspalvelut ja yhdessä tekeminen ovat arvojamme. Tukenasi on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö.

Lue lisää verkkosivuiltamme

Hyvä paikka elää

Lempäälä on yksi Suomen keskeisimmistä paikoista asua, elää ja yrittää​​. Tampereen seutu on maan kiinnostavin ja vetovoimaisin alue​​ ja Lempäälä Tampereen naapurina tarjoaa houkuttelevan ​asuinympäristön vahvasti kasvavana kuntana. ​​Lempäälä on ainutlaatuinen sekoitus kehittyvää ja nykyaikaista asuinympäristöä sekä kaunista maaseutua ​järvenrantamaisemineen.
Meillä elämä on mieluisaa ja mielekästä, juuri sinun näköistäsi. Lempäälän vetovoima koostuu sujuvasta arjesta sekä elämyksistä sen keskellä.

Strategia näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme – palvelualttiudessamme ja asenteessamme.

tutustu strategiaamme

Lempäälän tavoitteena on olla hiilineutraali kunta vuoteen 2030 mennessä

Olemme kestävien ja rohkeiden ratkaisujen sekä kiertotalouden edelläkävijä. Energia- ja kiertotalousratkaisujen kehittämisen rinnalla vaalitaan Lempäälän luonnon monimuotoisuutta. Vahvistamme Hinku-kuntana kunnianhimoista ilmastotyötä ja otamme ilmastonäkökulmat huomioon päätöksenteossa. Lempäälä on osa HINKU-verkostoa, eli Hiilineutraalit kunnat -hanketta.

Miksi töihin Lempäälään?

Monipuolinen työnantaja

Kuntamme on kehityshaluinen, aktiivinen ja uudistuva kunta. Tavoitteemme on kannustaa tavoitteelliseen ja mielekkääseen työn tekemiseen, johon työntekijä voi itse vaikuttaa. Haluamme huolehtia henkilöstömme työhyvinvoinnista, työssä jaksamisesta ja työkyvystä muun muassa henkilöstöeduin. Lempäälään on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja kauniit maisemat houkuttelevat vaikkapa työmatkapyöräilyyn.

Erinomainen sijainti

Lempäälä on lähes 23 000 asukkaan koti. Kuntakeskuksemme sijaitsee saarella ja kunnan pinta-alasta kymmenesosa on vettä, olemme luonnon ja vesistön ympäröimä ja samalla lähellä kaupunkeja. Lempäälän maantieteellinen sijainti on suotuisa Tampere naapurinaan. Kunnan läpi kulkee Tampere-Helsinki moottoritie, rautatie ja Tampere-Pirkkala lentokentällekin on vain 15 kilometriä. Lempäälän sijainti on erinomainen.

Runsaasti harrastusmahdollisuuksia

Lempäälässä voi harrastaa esimerkiksi kulttuuria, liikuntaa, urheilua tai vaikkapa opetella uusia taitoja kursseilla. Lempäälässä toimii lukuisa joukko seuroja ja yhdistyksiä. Yhdistyshaun avulla löydät Lempäälän yhdistysten yhteystiedot sekä yhdistysten tuottamaa tietoa toiminnastaan. Löydä uusi harrastus, ota yhteyttä samanhenkiseen porukkaan tai selaile vapaammin lähiseutusi vapaaehtoistoimintaa.

#meidänlempäälä #yhdessä #kyllä #kestäväkasvu #kyllätoimii

lempäälä tietoa

Tällä hetkellä haemme joukkoomme: