Missä korpi, siellä kulta

Lieksa on työn ja tekemisen kaupunki

Lieksan kaupunki on n. 10 300 asukkaan kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla. Kaupunki on tunnettu monipuolisesta luonnostaan ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksistaan, merkittävimpinä alueina Koli, Ruunaan kosket ja Patvinsuon kansallispuisto.

Kulttuurin saralla Lieksan ylpeyksiä ovat muun muassa Suomen toiseksi suurin ulkomuseo Pielisen museo, Paateri sekä Lieksan Vaskiviikko.

Lieksan kaupunki panostaa elinvoimaisuuteen ja kaupunki tunnetaankin yrittäjäystävällisenä kaupunkina. Merkittäviä tekijöitä kaupungin elinvoimaisuuden kannalta ovat metsä-, kartonki- ja elintarviketeollisuus sekä matkailu.

Kaupungissamme on myös monipuoliset ja kattavat palvelut. Myös asuntotarjonta kaupungissa on monipuolista. Perusopetuksen jälkeen Lieksassa on mahdollista suorittaa lukio-opintoja tai hankkia ammatillista koulutusta Riveria Lieksan koulutusyksikössä.

Lieksan kaupungin palveluksessa on noin 390 työntekijää eri aloilla. Lieksan kaupungilla on kaksi tytäryhtiötä, Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan Kiinteistöt Oy.

Avoimet työpaikkamme Kuntarekryssä

Töissä Lieksan kaupungilla

Varhaiskasvatusjohtaja Tuula

Tuula Rantala työskentelee Lieksan kaupungilla varhaiskasvatusjohtajana. Työnkuvaan hänellä kuuluu varhaiskasvatuksen tulosalueesta, sen taloudesta, kehittämisestä sekä henkilöstöstä vastaaminen.

Parasta varhaiskasvatusjohtajan työssä Tuulan mielestä on työn tarjoamat vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuudet. Pienessä organisaatiossa asiat etenevät nopeasti ja moniin asioihin pääsee vaikuttamaan. Käy lukemassa lisää Tuulan työstä!

Vihertyönjohtaja Esa

Lieksan kaupungin kuntatekniikkaliikelaitoksen vihertyönjohtajana työskentelevän Esan tehtäviin kuuluu kaupungin viheralueiden kunnossapito. Lieksa on laaja puistokaupunki, joten leikattavaa nurmea ja muutakin työsarkaa löytyy runsaasti.

Esan työpäivät ovat hyvin vaihtelevia ja vauhdikkaita, ja toista tismalleen samanlaista työpäivää on vaikea löytää. Käy tutustumassa Esan työhön tarkemmin!

Rehtori Reetta-Leena

Reetta-Leena työskentelee Lieksan kaupungilla yläkoulun ja lukion rehtorina. Työhön kuuluu mm. hallinnollisia töitä, esihenkilötyötä, pedagogista ja taloudellista johtamista sekä yhteistyötä eri sidosryhmien ja oppilaitosten välillä.

Tavallisesti Reetta-Leena viettää työpäivänsä upouudella Brahea-kampuksella. Muutoin työpäivien sisällöt vaihtelevat hänellä paljonkin. Käy lukemassa lisää Reetta-Leenan työstä Lieksan kaupungilla!

Elämä ei ole pelkkää työtä. Meillä Lieksassa riittää rakennuspalikoita hyvän arjen rakentamiseen.

Vapaat uivat vastavirtaan

lisätietoja lieksasta