Missä korpi, siellä kulta

Lieksa on työn ja tekemisen kaupunki

Lieksan kaupunki on n. 10 500 asukkaan kaupunki Pohjois-Karjalassa Pielisen rannalla. Kaupunki on tunnettu monipuolisesta luonnostaan ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksistaan, merkittävimpinä alueina Koli, Ruunaan kosket ja Patvinsuon kansallispuisto.

Kulttuurin saralla Lieksan ylpeyksiä ovat muun muassa Suomen toiseksi suurin ulkomuseo Pielisen museo, Paateri sekä Lieksan Vaskiviikko.

Lieksan kaupunki panostaa elinvoimaisuuteen ja kaupunki tunnetaankin yrittäjäystävällisenä kaupunkina. Merkittäviä tekijöitä kaupungin elinvoimaisuuden kannalta ovat metsä-, kartonki- ja elintarviketeollisuus sekä matkailu.

Kaupungissamme on myös monipuoliset ja kattavat palvelut. Myös asuntotarjonta kaupungissa on monipuolista. Perusopetuksen jälkeen Lieksassa on mahdollista suorittaa lukio-opintoja tai hankkia ammatillista koulutusta Riveria Lieksan koulutusyksikössä.

Lieksan kaupungin palveluksessa on noin 390 työntekijää eri aloilla. Lieksan kaupungilla on kaksi tytäryhtiötä, Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan Kiinteistöt Oy.

Avoimet työpaikkamme Kuntarekryssä

Vapaat uivat vastavirtaan

lisätietoja lieksasta