Limingan kunta - Kuntarekry

Hyvä, parempi, Liminka!

Tule töihin #SuomenKekseliäimpäänKuntaan!

Hyvä, parempi, Liminka!

Linnuista ja luonnosta kansainvälisesti tunnettu Liminka on reilu 10 000 asukkaan kunta erinomaisella sijainnilla. Limingan kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Oulun eteläpuolella, lähellä Suomen toiseksi vilkkainta lentokenttää. Limingasta löydät kaikkea mitä tarvitset hyvään elämään: loistavat palvelut, hyvän työyhteisön ja turvallisen paikan elää. Limingan kunnasta löydät kaunista luontoa, mutta pääset kaupungin sykkeeseen nopeasti. Liminka on vetovoimainen ja vireä kasvukunta, jossa riittää tekemistä, näkemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Limingassa luodaan yhdessä luottamuksellista ja kannustavaa ilmapiiriä, aina pieni pilke silmäkulmassa. Meillä on kivaa olla töissä ja haluamme olla joustava työnantaja!

Tervetuloa töihin Liminkaan!

Elämän menoa ja rauhaa

Limingan kunta on vetovoimainen ja vireä kasvukunta, maaseutumaisessa ympäristössä lähellä suurempia kaupunkeja. Limingan kunta sijaitsee moottoritien varressa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Limingassa haetaan jatkuvasti uusia osaajia mukaan välittävään työyhteisöön. Limingassa henkilöstön hyvinvointia halutaan edistää ja luoda mahdollisimman hyvät edellytyksen työntekoon. Liminka uudistuu jatkuvasti ja sähköisten palveluiden kehittymisen myötä myös etätyöskentely on mahdollista.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

katso avoimet työpaikat

Liminka on Suomen kekseliäin kunta

Liminkaa kehitetään jatkuvasti parantamalla kuntalaisten palveluja. Se on valittu Suomen kekseliäimmäksi kunnaksi parhaimpien oivalluksien ansiosta. Kunnassa on tavoitteena kehittää työllistymistä ja työntekijöiden hyvinvointia halutaan edistää jatkuvasti uusilla parannuksilla.

Tule mukaan työskentelemään inspiroivassa ja hyvinvoivassa työyhteisössä!

katso avoimet työpaikat

Meillä eletään ja nautitaan elämästä jokaisella solulla!

Tule töihin Liminkaan!

avoimet työpaikat

Tällaista on työskennellä Limingassa!

Limingassa kunnassa jokainen työntekijä on tärkeä. Maailma ei yksinkertaisesti pyöri ilman sinnikkäitä ja idearikkaita ahertajia, jotka huolehtivat kuntalaisten elämälle puitteet kuntoon!

Kunnon töissä – Limingassa!

Yksi kaivaa kuoppaa ja viisi muuta nojaa lapioon. Kuulostaako tutulta yleistykseltä kunnassa tehtävästä työstä? Limingan kunnassa tällaiset mielikuvat halutaan lapioida katuojaan ja nostaa arkinen aherrus reilusti jalustalle – muun muassa esittelyvideoiden kautta. Kameran linssin läpi arki esittäytyy varsin toisella tavalla, kun sitoutuneet ja työstään innostuneet rautaiset ammattilaiset näyttävät, kuinka hommat todellisuudessa hoidetaan.

– Limingan kunnassa tehtävä työ on todella monipuolista, mutta iso osa siitä ei näy kuntalaisille. Meillä kunnallistekniikan liikelaitoksen puolella työ tulee usein näkyväksi vasta silloin, kun syystä tai toisesta jokin asia ei toimi. Lähtökohtaisesti asetelma on epäkiitollinen ja tähän haemme muutosta esittelemällä osaavia työntekijöitämme ja tekemällä heidän kauttaan erilaisia työtehtäviä näkyväksi, kertoo liikelaitosjohtaja Marja-Riitta Vavuli-Kiviniemi.

Ensimmäisellä esittelyvideolla tapaamme liikuntapaikkamestari Pekka Tervon, joka suhtautuu työhönsä ylpeydellä ja kunnianhimoisesti: hommat hoidetaan aina parhaan mahdollisen osaamisen mukaan. Voit katsoa videon tästä linkistä.

– Kunnon töissä työhön sitoudutaan hyvin ja ollaan valmiita kehittämään omaa osaamista sekä palvelemaan asiakasta. Tervon Pekka on tästä erinomainen esimerkki, Vavuli-Kiviniemi päättää.

”Töitä tehdään tosissaan, mutta leppoisasti ja leikkimielellä!”

Limingan kunta vastaa varhaiskasvatuksen rekrytointihaasteeseen pussillisella poppaskonsteja! Sadun Maija Poppanen on melkoinen persoona, mutta ennen kaikkea aivan erinomainen lasten kanssa. Poppaskonsteja-kampanja ammentaa iloa ja väriä rekrytointiprosessiin, ja viestii leikillisyydellään varhaiskasvatuksen parissa työskentelevistä arki-ihmeiden tekijöinä, mutta ennen kaikkea rautaisina ammattilaisina.

– Yksikään perhe ei tule toimeen ilman päiväkotien ja eskareiden kasvatuskumppaneita, mutta tämä pitää muistaa sanoa myös ääneen. Varhaiskasvatuksen parissa työskentelevien arvostuksen lisääminen on Limingassa nyt sydämen asia ja kunniatehtävä, sanoo varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi.

Poppaskonsteja-rekrytointikampanja starttaa Limingassa jo toista kertaa värikkäine sateenvarjoineen! Kokemuksistaan pääsevät kertomaan vuosi sitten syksyllä Limingan kunnan palvelukseen tulleet varhaiskasvatuksen erityisopettajat: Millainen rekryprosessi oli? Millaista työ on ollut ihan käytännössä? Entä onko työ vastannut odotuksia?

Kaisamaria Kakkuri ja Aila Keskitalo ovat vakuuttuneita siitä, että työn tekeminen on parhaimmillaan, kuten Poppaskonsteja-kampajakin: sitä tehdään tosissaan, mutta leppoisasti ja leikkimielellä.

Millainen työpaikka on Limingan kunta? – viestintäharjoittelija Milla Tiili kertoo urapolustaan ja kokemuksistaan

Syksyisen harmaa maanantaiaamu kirkastui Limingan Lakeustalon lämpimissä valoissa, kun tie vei sukat kokolattiamattoa vasten suhisten kohti viestintätiimin tiloja. Vastassa oli hymyileväisiä kasvoja, kahvihuoneesta kantautui nauravainen puheensorina. Kattopaneelien lomassa huriseva ilmastointi piti työtilat kirpsakan viileinä, mutta työporukasta huokuva lämminhenkisyys muutti toimistotilan miellyttäväksi kuin paksut villasukat koleana syysiltana. Ensimmäinen päivä Limingan kunnan viestintäharjoittelijana oli alkanut. Reitti mediapuolen alalle ei kuitenkaan ollut aivan suoraviivainen tie, kun lapsuuden makuuhuonetta myöten näytti siltä, että Milla Tiili, 29, tulisi isona olemaan eläintenhoitaja.

– Leikkelin vanhoista Lemmikki-lehdistä kissojen kuvia ja teippasin niitä seinät täyteen. Kuvista tein humoristisia tarinoita puhekuplien avulla, Tiili muistelee hymyillen.

Eläimet ovat pienestä pitäen olleet osana Joensuusta kotoisin olevan Tiilin elämää, aina perheen lemmikeistä yleiseen kiinnostuksen kohteeseen.

– Meillä on kotona aina ollut jonkinlainen karvaturrikka, aina gerbiileistä kissoihin, koiriin ja kaneihin.

Erityisesti kanit ovat päätyneet lähelle medianomiopiskelijan sydäntä, ja pitkäkorvat ovatkin papanoineet Tiilin taloudessa siitä asti, kun ensimmäinen kani löysi loppuelämänsä kodin silloisen 12-vuotiaan teinin hoivista.

Avoimet työpaikat