Suomen paras pikkukaupunki

Kaunis, sujuva ja turvallinen

Itärannikon helmen, merellisen Loviisan, löydät alle tunnin matkan päässä Helsingistä itään. Tämä helmi kierii nyt vauhdilla kohti tulevaisuutta luovien ja aktiivisten asukkaiden, Asuntomessut 2023 -suursatsauksen ja kaupungin dynaamisen yrittäjäyhdistyksen voimalla!

Loviisanlahden uimarannat ja rantakahvilat. Hurmaava vanhakaupunki. Monipuoliset puistot ja luonto. Kuvankauniit elävät kylät. Laaja saaristo merilinnoituksineen. Ruuhkattomat palvelut, koulut, päiväkodit ja liikenne. Harrastuksia kaikille. Yhteisöllisyys, ystävällisyys ja kodikkuus.

Elinvoimaisessa 15 000 asukkaan pikkukaupungissa arkesi on kaunis, sujuva ja turvallinen.

Arvostettu henkilöstö

Arvostettu henkilöstö on yksi Loviisan kaupungin strategisista tavoitteista! Sopivan kokoisessa organisaatiossa jokaisen työntekijän työpanosta, osaamista ja ideoita arvostetaan. Työyhteisössämme on tilaa erilaisuudelle, eri kulttuuritaustoille ja erilaiselle osaamiselle. Työnantajana olemme saaneet työntekijöiltämme kiitosta joustavuudesta eri elämäntilanteissa. Lisäksi etätyömahdollisuus ja liukuva työaika helpottavat arkeasi. Tsemppaavat tiimit, ja lukuisat omaehtoiset liikuntaryhmät auttavat jaksamaan ja viihtymään.

Olemme kaksikielinen työympäristö, mutta älä huoli, jos toinen kotimainen on päässyt ruostumaan. Tarjoamme totta kai siihenkin tukea tarpeen mukaan.

Tutustu myös näihin

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Eri aloilla on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla ja nuorisotyössä.

Harjoittelu

Ota rohkeasti yhteyttä suoraan yksikön esihenkilöön, esimerkiksi koulun rehtoriin. Yhteistiedot löydät Loviisan kaupungin verkkosivuilta.

Nappisijainti

Sujuvat tieliikenneyhteydet: Helsinkiin 50 min, Kotkaan 25 min, Porvooseen 25 min

Avoimet työpaikat