Löydä itsesi Mikkelissä!

Ja tule töihin Mikkelin kaupungille

Tule töihin Mikkeliin!

Tule töihin Mikkeliin, Saimaan kauniiseen kaupunkiin. Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa.

Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Monipuolinen työnantaja

Mikkelin kaupunki tarjoaa laaja-alaisesti erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden tehtävä- ja urakiertoon. Haluamme tukea työssä kehittymistä sekä toivomme henkilöstömme myös aktiivisesti osallistuvan työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen. Tavoitteenamme on, että kaupungilla työskentelee hyvinvoiva, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, joka kokee työnsä merkitykselliseksi ja mielekkääksi.

Työntekijätarinoita

Meillä voit työskennellä monipuolisesti eri tehtävissä

Mikkelin maankäyttöjohtaja ei pelkää rantarakentamiskeskustelua

Purjehdusta harrastava Topiantti Äikäs aloitti Mikkelin kaupungin maankäyttöjohtajana alkuvuodesta 2021.

Mikkeli yllätti positiivisuudellaan ja palvelukulttuurillaan

Taina Halinen saapui Kymenlaaksosta varhaiskasvatusjohtajaksi.

Ihmisläheistä työtä - kaupunkilaisten parhaaksi

Mikkelin kaupungin työt ovat ihmisläheisiä palveluammatteja, joissa palvelualueiden tehtävät koostuvat hallinnollisista tai alakohtaisista asiantuntijatehtävistä sekä tukipalveluista. Esimerkiksi lasten ja nuorten parissa tehdään tärkeää ja merkityksellistä työtä muun muassa varhaiskasvatuksessa, opetustehtävissä tai kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalveluissa.

Kaupungin henkilöstöohjelman keskeiset tavoitteet

Pyrimme jatkuvasti kehittymään työnantajana ja varmistamaan, että meillä on töissä motivoitunutta, osaavaa ja innostunutta työvoimaa. Olemme kirjanneet kaupungin henkilöstöohjelman keskeisiksi tavoitteiksi:

1. osaava johtaminen ja esimiestyö
2. asiakaslähtöinen henkilöstön osaamisen kehittäminen
3. hyvinvoiva henkilöstö – aktiivinen ja ennakoiva välittäminen
4. Mikkelin tapa toimia – laadukkaat ja tehokkaat yhteiset toimintamallit

Ja näistä haluamme pitää kiinni!

Ainakin kolme syytä tulla töihin Mikkeliin

Kuten tiedät, monia muitakin on, mutta lähdetään liikkelle näistä.

Osaava esimiestyö

Panostamme esimiestyön kehittämiseen ja osaavaan johtamiseen.

Loistavat työkaverit

Työyhteisö, tuo jokaisen työpaikan tärkein voimavara. Mukavat työkaverit auttavat ja ilostuttavat!

Pitkäntähtäimen urapolut

Haluamme, että meillä on aina käytössä osaavaa työvoimaa. Siksi kannustamme työntekijöitämme kouluttautumiseen ja mahdollistamme myös eri alojen kokeilut ja etenemisen uralla.

Katso, millaisia työpaikkamahdollisuuksia meillä on juuri nyt

Saimaan kaunis Mikkeli - työhön ja vapaa-aikaan

Mikkeli – Saimaan kaunis kaupunki – on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa.

Kaupunki ammentaa voimaansa ympäröivästä luonnosta ja vaalii sen puhtautta. Saimaa, Puula, Kyyvesi ja pienemmät järvet ja vesistöt ovat lähellä mikkeliläisten sydäntä ja jokapäiväistä elämää.

Peruspalvelut Mikkelissä ovat laadukkaita, ja asukkaiden mahdollisuudet harrastamiseen ja itsensä kehittämiseen ovat monipuoliset. Mikkelissä myös tuetaan elinkeinoja ja yrittämistä – olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi, aloittava tai jo pidempäänkin toiminut yritys. Erityisen hyvin Mikkeli tunnetaan metsä-, luomu- matkailu- ja vapaa-ajan sekä digitaalisesta osaamisestaan.