Niiralan Kulma Oy

Niiralan Kulma Oy

Niku tuottaa asumispalveluja kuopiolaisille. Lähes 70 toimintavuoden jälkeen yhtiön yli 6 000 kodissa asuu yli 10 000 kuopiolaista. Oma henkilökunta rakennuttaa, korjaa, huoltaa, hoitaa, siivoaa, isännöi, palvelee asukkaat ja hoitaa talouden ja hallinnon. Henkilöstön viihtymisestä kertoo työntekijöiden vähäinen vaihtuvuus. Meillä vallitsee Nikuhenki, joka kestää isältä tyttärelle. Nikun arvoja ovat yhteisöllisyys, asukaslähtöisyys ja taloudellisuus.

Nikulla on noin 130 vakituista työntekijää, joista kiinteistöjen hoidosta, huollosta ja korjauksista vastaavalla kiinteistöosastolla työskentelee yli puolet. Suurimmat työntekijäryhmät ovat kiinteistönhoitajat ja siivoojat. Lisäksi tehtäviä hoitaa suuri joukko erityisammattihenkilöitä kuten sähkö-ja putkiasentajia, kirvesmiehiä ja märkätilojen korjaajia. Kiinteistöosastolla tarjoamme kesätöitä kymmenille nuorille vuosittain.

Oma henkilöstö huolehtii myös asuntojen vuokrauksesta ja asukkaiden palvelusta, kiinteistöjen rakennuttamisesta ja peruskorjauksesta ja yhtiön taloudesta ja hallinnosta. Tehtäviä hoitavat esimerkiksi palveluneuvojat, rakennuttajat ja valvojat sekä talousammattilaiset.

Tutustu Nikuun!

Työpaikat
Niiralan Kulma Oy 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.