Niiralan Kulma Oy

Niiralan Kulma Oy

70-vuotias Niiralan Kulma Oy on Kuopion alueen suurin vuokrataloyhtiö ja vuokra-asumisen asiantuntija. Niiralan Kulmalla asuu joka 10. kuopiolainen noin 6 000 vuokrakodissa eri puolilla kaupunkia. Niiralan Kulman asumispalvelun laadusta huolehtii osaava henkilöstömme, johon kuuluu noin 160 eri alojen ammattilaista. Työskentelemme hyvän kuopiolaisen kaupunkikuvan puolesta, tarjoamalla asukkaillemme laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja sekä ympäristövastuullisia asumisen palveluita.

Oma henkilöstömme vastaa kiinteistöjen hoidosta, huollosta ja korjauksista. Suurimmat työntekijäryhmät ovat kiinteistönhoitajat ja siivoojat. Lisäksi tehtäviä hoitaa suuri joukko erityisammattihenkilöitä kuten sähkö- ja putkiasentajia, kirvesmiehiä ja märkätilojen korjaajia. Kiinteistöosastolla tarjoamme kesätöitä kymmenille nuorille vuosittain.

Oma henkilöstö huolehtii myös asuntojen vuokrauksesta ja asukkaiden palvelusta, kiinteistöjen rakennuttamisesta ja peruskorjauksesta ja yhtiön taloudesta ja hallinnosta. Tehtäviä hoitavat esimerkiksi palveluneuvojat, rakennuttajat ja valvojat sekä talousammattilaiset.

Tutustu Nikuun!

Työpaikat
Niiralan Kulma Oy 1

Näytä kaikki