Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Tule töihin Nurmijärven kuntaan!

Tule tekemään kanssamme paremman arjen ilmiötä!

Tervetuloa ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle! Meillä on monia eri alan osaajia, joilla on yhteinen päämäärä. Henkilöstöstä suurin osa työskentelee koulutuspalveluissa ja varhaiskasvatuksessa. Lisäksi meillä työskentelee erilaisia teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan ammattilaisia. Kaikkia meitä yhdistävät yhteiset toimintaperiaatteemme: asukas- ja asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja rohkeus.

Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat!

Haussa hyvän fiiliksen työpaikka?

Nurmijärven kunnassa pääset työskentelemään yli 44 000 nurmijärveläisen sujuvan arjen mahdollistamiseksi. Meitä on yli 1 800 eri alojen ammattilaista, jotka työskentelevät merkityksellisissä ja monipuolisissa työtehtävissä.

Hyvän fiiliksen työpaikoilla toimimme kunnan yhteisten arvojen mukaisesti – vastuullisesti, avoimesti, uudistuen, yhteistyötä edistäen ja yhteisöllisyyttä vaalien. Olemme joustava ja uudistuva organisaatio, jossa jokaisen on hyvä työskennellä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Tule ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle!

Oletko sinä uusi yleiskaavasuunnittelija?

Nurmijärvi on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. Nurmijärvellä kohtaavat kaupunkimainen ja maaseutumainen elämäntapa sekä mahdollisuus liikkua luonnossa. Keskeinen sijainti lähellä Helsinkiä ja kansainvälistä lentokenttää tekevät siitä kiinnostavan ja monipuolisen alueen erityisesti maankäytönsuunnittelijan näkökulmasta. Haku päättyy 5.6.2023 klo 15.00.

Hae nyt!

Työ, jossa saa jättää jälkensä Uudenmaan historiaan – 5 syytä hakea yleiskaavasuunnittelijaksi Nurmijärvelle

Kiinnostaisiko tärkeä työ kestävän ja viihtyisän elinympäristön suunnittelun parissa? Haluaisitko päästä jättämään kädenjälkesi koko Uudenmaan historiaan ja visioimaan kasvavan kunnan tulevaisuutta? Nurmijärven kunnalla työskentelevät yleiskaavasuunnittelijat Eemi Saarinen ja Juho Liski paljastavat nyt, miksi helsinkiläiset viihtyvät työpaikassaan Nurmijärvellä – ja miksi sinunkin kannattaisi hakea.

1. Monialainen ympäristö – monenlaisia kaavoituksia

2. Motivoiva palkkaus

3. Ei turhaa hierarkiaa

4. Jatkuvaa oppimista ja huippuluokan työkalut

5. Laaja etätyömahdollisuus

Lue Eemin ja Juhon haastattelu ja hae!

Haemme lähihoitajia ohjaajiksi Kivenpuiston erityiskouluun

Kivenpuiston on Nurmijärvellä toimiva yhtenäiskoulu, jonka opetus on suunnattu erityistä tukea tarvitseville oppilaille.
Kivenpuistossa tarjoamme yksilöllistä, luokkamuotoista erityisopetusta 1. – 9. luokkien oppilaille, joiden haasteet ovat moninaisia.
Toiminnallinen opetus on osa arkeamme ja keskeistä toiminnassamme on oppilaan kasvun ja kehittymisen tukeminen.
Koulussamme toimii lisäksi aamu- ja iltapäivähoito Aleksi koulun kehitysvammaisille oppilaille.

Liity nyt meidän mahtavaan tiimiin, hae ilmiöntekijäksi Kivenpuiston kouluun!

Hae Kivenpuistoon!

Tule varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle!

Etsimme ammattitaitoisia varhaiskasvattajia päiväkoteihimme. Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!

Lue varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista!

Tule opettajaksi Nurmijärvelle!

Visiomme mukaisesti Nurmijärven kouluissa opiskelee Suomen onnekkaimmat oppilaat ja työskentelee Suomen onnellisimmat opettajat. Tule toteuttamaan tavoitetta kanssamme!

Katso avoimet työpaikat

Tule meille keikkatöihin

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti päiväkodeissa, kouluilla ja ruokapalveluissa.

TULE SIJAISEKSI

Seuraa somessa #Ilmiöntekijät

#ilmiöntekijät-tarinoissa esitellään Nurmijärven kunnan eri alojen ammattilaisia ja kunnassa tehtävää työtä. Hyppää linkistä tustumaan uusiin työkavereihisi!

TUTUSTU ILMIÖNTEKIJÖIHIN

Mahdollisuuksien Nurmijärvi

Kaikki avoimet työpaikat