Nurmijärven kunta - Kuntarekry

Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Tule töihin Nurmijärven kuntaan!

Tule tekemään kanssamme paremman arjen ilmiötä!

Tervetuloa ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle! Meillä on monia eri alan osaajia, joilla on yhteinen päämäärä. Henkilöstöstä suurin osa työskentelee koulutuspalveluissa ja varhaiskasvatuksessa. Lisäksi meillä työskentelee erilaisia teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan ammattilaisia. Kaikkia meitä yhdistävät yhteiset toimintaperiaatteemme: asukas- ja asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja rohkeus.

Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat!

Haussa hyvän fiiliksen työpaikka?

Nurmijärven kunnassa pääset työskentelemään yli 44 000 nurmijärveläisen sujuvan arjen mahdollistamiseksi. Meitä on yli 1 800 eri alojen ammattilaista, jotka työskentelevät merkityksellisissä ja monipuolisissa työtehtävissä.

Hyvän fiiliksen työpaikoilla toimimme kunnan yhteisten arvojen mukaisesti – vastuullisesti, avoimesti, uudistuen, yhteistyötä edistäen ja yhteisöllisyyttä vaalien. Olemme joustava ja uudistuva organisaatio, jossa jokaisen on hyvä työskennellä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Tule ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle!

Jouko Rimpilä ja Petri Inkinen tiekarhun edessä

Palkitsevaa työtä ja tsemppausta yllättävältä taholta – 5 syytä hakea katukunnossapitoinsinööriksi Nurmijärvelle

Miltä kuulostaisi hyvän fiiliksen työpaikka, jossa pääset pitämään huolta tulevaisuuden kuntainfrasta ja sujuvoittamaan yli 44 000 nurmijärveläisen arkea? Tarjolla on katukunnossapitoinsinöörin virka kehittyvällä toimialalla, toimeliaassa kasvukunnassa. Nurmijärven kunnalla työskentelevät Jouko Rimpilä ja Petri Inkinen kertovat, millaista Nurmijärvellä on työskennellä ja miksi sinunkin kannattaisi hakea.

Lue Joukon sekä Petrin haastattelu ja hae!

Tule varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle!

Etsimme ammattitaitoisia varhaiskasvattajia päiväkoteihimme. Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!

Lue varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista!

Tule opettajaksi Nurmijärvelle!

Visiomme mukaisesti Nurmijärven kouluissa opiskelee Suomen onnekkaimmat oppilaat ja työskentelee Suomen onnellisimmat opettajat. Tule toteuttamaan tavoitetta kanssamme!

Katso avoimet työpaikat

Tule meille keikkatöihin

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti päiväkodeissa, kouluilla ja ruokapalveluissa.

TULE SIJAISEKSI

Seuraa somessa #Ilmiöntekijät

#ilmiöntekijät-tarinoissa esitellään Nurmijärven kunnan eri alojen ammattilaisia ja kunnassa tehtävää työtä. Hyppää linkistä tustumaan uusiin työkavereihisi!

TUTUSTU ILMIÖNTEKIJÖIHIN

Mahdollisuuksien Nurmijärvi

Kaikki avoimet työpaikat