Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Tule töihin Nurmijärven kuntaan!

Haussa hyvän fiiliksen työpaikka?

Nurmijärven kunnassa pääset työskentelemään yli 44 000 nurmijärveläisen sujuvan arjen mahdollistamiseksi. Meitä on yli 1 800 eri alojen ammattilaista, jotka työskentelevät merkityksellisissä ja monipuolisissa työtehtävissä.

Hyvän fiiliksen työpaikoilla toimimme kunnan yhteisten arvojen mukaisesti – vastuullisesti, avoimesti, uudistuen, yhteistyötä edistäen ja yhteisöllisyyttä vaalien. Olemme joustava ja uudistuva organisaatio, jossa jokaisen on hyvä työskennellä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Tule ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle!

Monipuolista ja merkityksellistä

Kunnassa meillä on monia eri alan osaajia, joilla on yhteinen päämäärä. Henkilöstöstä suurin osa työskentelee koulutuspalveluissa ja varhaiskasvatuksessa. Lisäksi meillä työskentelee erilaisia teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan ammattilaisia.

Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat.

Tule varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle!

Etsimme ammattitaitoisia varhaiskasvattajia päiväkoteihimme. Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!

Lue varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista!

Tule opettajaksi Nurmijärvelle!

Visiomme mukaisesti Nurmijärven kouluissa opiskelee Suomen onnekkaimmat oppilaat ja työskentelee Suomen onnellisimmat opettajat. Tule toteuttamaan tavoitetta kanssamme!

Katso avoimet työpaikat

Tule meille keikkatöihin

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti päiväkodeissa, kouluilla ja ruokapalveluissa.

TULE SIJAISEKSI

Seuraa somessa #Ilmiöntekijät

#ilmiöntekijät-tarinoissa esitellään Nurmijärven kunnan eri alojen ammattilaisia ja kunnassa tehtävää työtä. Hyppää linkistä tustumaan uusiin työkavereihisi!

TUTUSTU ILMIÖNTEKIJÖIHIN

Mahdollisuuksien Nurmijärvi

Kaikki avoimet työpaikat