Nurmijärven kunta - Kuntarekry

Tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Tule töihin Nurmijärven kuntaan!

Tule tekemään kanssamme paremman arjen ilmiötä!

Tervetuloa ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle! Meillä on monia eri alan osaajia, joilla on yhteinen päämäärä. Henkilöstöstä suurin osa työskentelee koulutuspalveluissa ja varhaiskasvatuksessa. Lisäksi meillä työskentelee erilaisia teknisen alan, hallinnon sekä ruoka- ja siivousalan ammattilaisia. Kaikkia meitä yhdistävät yhteiset toimintaperiaatteemme: asukas- ja asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja rohkeus.

Toivotamme tervetulleiksi niin ammattiin vastavalmistuneet kuin kokeneemmatkin osaajat!

Haussa hyvän fiiliksen työpaikka?

Nurmijärven kunnassa pääset työskentelemään yli 44 000 nurmijärveläisen sujuvan arjen mahdollistamiseksi. Meitä on yli 1 800 eri alojen ammattilaista, jotka työskentelevät merkityksellisissä ja monipuolisissa työtehtävissä.

Hyvän fiiliksen työpaikoilla toimimme kunnan yhteisten arvojen mukaisesti – vastuullisesti, avoimesti, uudistuen, yhteistyötä edistäen ja yhteisöllisyyttä vaalien. Olemme joustava ja uudistuva organisaatio, jossa jokaisen on hyvä työskennellä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Tule ilmiöntekijäksi Nurmijärvelle!

Tule meille ympäristötoimialan hallintopäälliköksi

Tule rakentamaan kanssamme Nurmijärven kasvua ja hyvinvointia ympäristötoimialan hallintoon!

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavan kuntamme hallinnossa. Hallintopäällikkönä tuet toimialan johtamista huolehtimalla hallinnon sujumisesta ja pääset osallistumaan toimintamme jatkuvaan kehittämiseen, suunnitteluun ja seurantaan.

Lue lisää ja hae viimeistään 24.11. klo 15

Hae nyt!

Töihin Kivenpuiston kouluun

Haemme vakituiseen työsopimussuhteeseen vastaavaa ohjaajaa Kivenpuiston kouluun 8.1.2024 alkaen.

Vastaava ohjaaja työskentelee tiivisti osana Kivenpuiston koulun johtoryhmää ja vastaa itsenäisesti esimerkiksi työvuorosuunnittelusta (Titania). Odotamme hyviä yhdessä johtamisen taitoja ja itsenäistä ja rohkeaa työotetta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseään johtamistaidoissa ja työkokemusta päivähoidon ja koulun yhteiskulttuurissa toimimisesta. Toivomme työvuorosuunnittelun ja pedagogisen työskentelyotteen osaamista. Kivenpuiston yhtenäiskoulussa opiskelee autismin kirjon, vammaisopetuksen ja yksilöllistetyn opetuksen oppilaita.

Hakuaika päättyy 5.12.2023 klo 16.00.

Lue lisää ja hae mukaan meidän mahtavaan tiimiin!

Hae nyt

Tule varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle!

Etsimme ammattitaitoisia varhaiskasvattajia päiväkoteihimme. Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!

Lue varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista!

Tule opettajaksi Nurmijärvelle!

Visiomme mukaisesti Nurmijärven kouluissa opiskelee Suomen onnekkaimmat oppilaat ja työskentelee Suomen onnellisimmat opettajat. Tule toteuttamaan tavoitetta kanssamme!

Katso avoimet työpaikat

Tule meille keikkatöihin

Erinomainen tapa tutustua Nurmijärven kuntaan työpaikkana on ilmoittautua meille lyhytaikaiseksi sijaiseksi. Sijaisia tarvitaan jatkuvasti päiväkodeissa, kouluilla ja ruokapalveluissa.

TULE SIJAISEKSI

Seuraa somessa #Ilmiöntekijät

#ilmiöntekijät-tarinoissa esitellään Nurmijärven kunnan eri alojen ammattilaisia ja kunnassa tehtävää työtä. Hyppää linkistä tustumaan uusiin työkavereihisi!

TUTUSTU ILMIÖNTEKIJÖIHIN

Mahdollisuuksien Nurmijärvi

Kaikki avoimet työpaikat