Ilmiöntekijät - Kuntarekry

Ilmiöntekijät

Nuorten asialla

Nuorisotoimessa työskentelevät ilmiöntekijät ovat nuorten asialla. He tekevät työtään nuorten hyvinvoinnin eteen monipuolisesti nuoria kohtaamalla. Työ on myös isompien ongelmien ennaltaehkäisyä ja toisinaan työssä pääsee myös olemaan nuorten puolestapuhujana ja puolustajana. Nuorisotoimen ilmiöntekijät kohtaavat työnsä kautta mahtavia nuoria ja pysyvät itsekin nuorekkaina.

Hyvät liikuntapaikat sydämenasia

Liikuntapaikkahoitajat tekevät työtä suurella sydämellä ja arjessa tiimityö korostuu. Liikuntapaikanhoitajat ovat ennen kaikkea asiakaspalvelijoita. Kurkista uusimmasta #ilmiöntekijät-videosta, millaista liikuntapaikkahoitajan työ Nurmijärvellä on!

”Me tehdään kirjastossa tärkeätä työtä”

Millaisena kirjaston työntekijät näkevät oman työnsä? Millaisessa työporukassa Nurmijärven kirjaston ilmiöntekijät työskentelevät? Tervetuloa kahvikupposen ääreen keskustelemaan kirjastosta ja sen roolista nykymaailmassa.

Hae töihin kirjastoon!

Ilmiöntekijä Tiina

#ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti kunnan ammattilaisia. Nyt vuorossa Tiina, työhyvinvointipäällikkö.

Tutustu myös Tiinan ja muiden ilmiöntekijöiden tarinoihin ilmiöntekijät-blogissa.

Tutustu ilmiöntekijöiden tarinoihin

Nurmijärven ilmiöntekijöitä

Reetta

Reetta - palvelussuhdepäällikkö

“Minulla on onni tehdä merkityksellistä työtä. Vaikka asiat ovat välillä kimurantteja, tiedän tekeväni hyvää. Aloitin Nurmijärvellä palvelussuhdepäällikkönä alle vuosi sitten. Henkilöstöpalveluissa uusi tulokas otettiin lämpimästi vastaan ja “kotiuduin” tänne nopeasti.

Pia – koulunkäynninohjaaja

“Lapset ovat meidän toivomme. Kun he voivat hyvin, on meillä tulevaisuudessa ihania aikuisia ja hyvä olla.

Kouluttauduin ensin pankkialalle ja työskentelin siellä viisitoista vuotta. Vaativa työ yhdistettynä pieniin lapsiin sai minut kuitenkin harkitsemaan alan vaihtoa.

Miira – erityisopetuksen asiantuntija

“Polkuni tähän tehtävään on koostunut ketjusta sattumia, sopivia kohtaamisia ja tietoisia valintoja. Uraani on ohjannut ajatus siitä, että työhön käytettävä aika ja tekeminen on linjassa sen kanssa, mitä pidän arvokkaana.

Katja – hallintojohtaja

“Tulin Nurmijärvelle hyvän kuntamaineen perässä, ja on ollut mukava huomata, ettei mielikuvani ollut väärässä. Täällä ollaan mukavasti maalla, mutta kaupungin läheisyys pitää liikkeessä.

Tervetuloa töihin päiväkotiin Nurmijärvelle!

Olisiko sinusta varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle? Etsimme ammattitaitoisia varhaiskasvattajia päiväkoteihimme. Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!

Tutustu varhaiskasvatuksen avoimiin työpaikkoihin!

Nurmijärven ilmiöntekijät

Toni - liikuntasuunnittelija

“Tiesin heti liikunnanohjaajaksi valmistuttuani hakeutuvani töihin julkiselle puolelle, koska myyntiaspektin sijaan siellä toimintaa ohjaa tarvelähtöisyys. Mietimme aina, mitä yhteiskunnan kannalta olisi järkevintä ja kannattavinta tehdä."

Tanni - kouluvalmentaja

Olen naurettavan innostunut työstäni - ja se on hyvä juttu! Tykkään kokeilla aina jotain uutta ja se tässä työssä todellakin onnistuu. Yläkoulussa toimivan kouluvalmentajan pesti on valtakunnallisesti uusi, joten kokeillessani mikä toimii ja mikä ei muotoilen samalla uutta työnkuvaa.

Eeva - opinto-ohjaaja

Ajauduin Nurmijärvelle oikeastaan harrastukseni kautta. Toimin opinto-ohjaajana Vantaan Tikkurilassa ja ohjasin sen ohessa maastopyöräilijöitä Nurmijärven Ladun tapahtumissa. Mietin, että olisi mukava päästä lähemmäs upeita pyöräilymaastoja, ja kieltämättä kaipasin hieman pienempää työyksikköä.

Katja - nuorisopäällikkö

Katja - nuorisopäällikkö

Nuorisotyössä ei ole kahta samanlaista päivää ja tykkään siitä! Kun Nurmijärvellä avautui nuorisopäällikön virka, katsoin ihan uteliaisuuttani, mitä se pitää sisällään. Siellä oli lueteltuna kaikki, mitä olin jo aiemmin Vantaalla tehnyt ja mitä haluan tehdä, ja täällä sitä nyt sitten ollaan!

Rantapelastajaksi Nurmijärvelle!

Haluatko töihin rantapelastajaksi Suomen suosituimmille biitseille? Loistavaa! Uimakesä 2022 on ohi, mutta kesä 2023 on kohta ovella. Seuraathan kunnan viestintää ja tartu tilaisuuteen, kun kutsu käy!

Tämä video siivitti #ilmiöntekijät-kampanjan lentoon maaliskuussa 2022. Kampanjan tavoittavuus on ollut yli 9 miljoonaa. Somessa videot ovat tavoittaneet yli 2,6 miljoonaa, filmejä on katsottu noin 1500 tuntia ja niistä on tykkäilty noin 62000 kertaa.

Millaista on työskentely Nurmijärven kunnalla?

Tutustu #Ilmiöntekijät-tarinoihin!

Marko – elinkeinojohtaja

"Olen yrittäjäperheestä kotoisin itsekin, joten sieltä varmaan juontaa tällainen kiinnostus yritysmaailmaa ja liike-elämää kohtaan. Vanhemmillani oli sekatavarakauppa Pomarkussa, Satakunnassa, kun olin lapsi. Siihen kauppaan liittyy paljon muistoja."

Mari – vesilaitoksen verkostoinsinööri

"Nurmijärven Vedellä me teemme valtavasti arvokasta työtä. Moni tiedostaa meidän olemassaolon valitettavasti vasta sitten kun kaikki ei sujukaan normaalisti. Jos vettä ei tule, meidät muistetaan."

Katriina – nuoriso-ohjaaja

"Muutama vanha nuori, jolla on jo omaakin perhettä, käy edelleen moikkaamassa meitä nuorisotilalla. On ilo huomata, että työmme on tärkeää." ⠀

Teemu – viestintäpäällikkö

"On mahtavaa, kun luovasta ideasta syntyy yhteistyön tuloksena projekti, joka menee nappiin. Yhteistyö on kaikki kaikessa. Jokaisella työkaverilla on tietoa tai ominaisuuksia, joista on hyötyä muille. Omia ideoita pitäisi aina jakaa, sillä tämä mahdollistaa luovuuden."

#Ilmiöntekijät valittiin vuoden 2022 parhaaksi rekrytointikampanjaksi

Nurmijärven kunnan #ilmiöntekijät valittiin 3.11.2022 Rekrygaalassa vuoden 2022 parhaaksi rekrytointikampanjaksi. #Ilmiöntekijät-kampanjan tavoitteena on ollut vauhdittaa Nurmijärven kunnan rekrytointia ja vahvistaa kunnan työnantajamielikuvaa. Kampanjalla haluttiin myös ravistella kuntatyöhön liittyviä ennakkoluuloja ja esitellä kunnassa tehtävän työn merkityksellisyyttä. Rekrygaalan arvostettu tuomaristo ihasteli kampanjassa erityisesti Nurmijärven kunnan omaleimaista ja rohkeaa lähestymistä rekrytointimarkkinointiin kunta-alalla.

Suvi ja Tiiu – tehokaksikko

"Parasta tässä on ollut se, miten innoissaan lapset ovat kerhosta, ja varsinkin tyttöjen syttymistä tiedetemppuihin on ollut mukava seurata. Lapset tulevat kysymään jo monta päivää ennen, milloin on seuraava kerhokerta ja mitä siellä tehdään."

Lue Suvin ja Tiiun Ilmiöntekijät-tarina!

Tutustu Ilmiöntekijät-tarinoihin!

Antti – luokanopettaja

“Minusta ei pitänyt tulla opettajaa. Sain kuitenkin jonkun valaistumisen, koin opettajaherätyksen. Ekat opettajavuodet ovat aika hirvittäviä ja raskaita, monet vaihtavat alaa siinä kohtaa. Ei todellisuus ole sitä kuitenkaan. Tärkeintä opettamisessa on se, että tietää mihin on menossa."

Hanna – isännöitsijä

"Työhöni voi kuulua myös yllättäviä työtehtäviä: Kunnan vaihteeseen tuli kerran puhelu, jossa kuntalainen toivoi apua villasukan kantapään tekemisessä. Neuvonnassa tuli isännöitsijä mieleen ja puhelu yhdistettiin minulle. Tein rutiinityötä koneella ja samalla opastin kuntalaista puhelimessa neulomaan. Työtehtävässäni on ilo palvella kuntalaisia ja kunnan työntekijöitä.”

Kaisa – luokanopettaja

"Haluan, että lapset saavat käyttää omia vahvuuksiaan. Käytän opetuksessa draamakasvatusta, joka luo hyvää yhteishenkeä ja rohkaisee lapsia heittäytymään. Minä haluan, että täältä koulusta lähtee hyvän itsetunnon omaavia lapsia, joilla on rohkeus olla omia itsejään."

Anne – museoamanuenssi

"Ihmiset ja aikamatkailu ovat parasta tässä työssä. On hienoa tuottaa elämyksiä ja oivalluksia. Tämä on sellainen työ, joka vie mukanaan. On rikkaus, että saa työssään matkustaa ajassa minne tahansa, mihin työtehtävä viekään. Mieluisin aika on kuitenkin nykyhetki."

Tervetuloa töihin päiväkotiimme!

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Katso mitä työntekijät kertovat työstä Nurmijärven kunnan varhaiskasvatuksessa!

Lue lisää!

Millainen on hyvä opettaja?

Lapset sen kertovat. Katso Ilmiöntekijä-video opettajan työn merkityksellisyydestä!

Lue kaikki Nurmijärven kunnan työntekijätarinat!

Meillä on paljon työkavereita, sillä kunnassamme työskentelee yli 1800 työntekijää.

Lue Ilmiöntekijät-tarinat!

Maarakennuspäällikkö löydetty!

Etsimme maalis-huhtikuussa 2022 uutta maarakennuspäällikköä ja löysimme etsimämme. Mutta kiinnostaako sinua työt maarakennuspuolella tai muuten rakentamisen parissa. Tsekkaathan kunnan avoimet teknisen alan työpaikat!

Työllisyyskoordinaattori, sehän on vähän kuin terminaattori!

Tai sitten ei. Pahoittelut, jos johdimme harhaan, sillä saimme huhtikuussa 2022 tähän liittyen kymmenittäin hyviä hakemuksia, kiitos niistä!

Katupäällikkö ja katukunnossapitoinsinööri löydetty!

Teimme tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Nimittäin löysimme katupäällikön sekä katukunnossapitoinsinöörin Nurmijärvelle!
PS. Katupäällikön työpaikkailmoitus oli Nurmijärven kunnan katsotuin työpaikkailmoitus vuonna 2022.

Ilmiöntekijät perinteisessä mediassa

HS: Baywatch-henkisiä ranta­pelastajia houkutellaan töihin sisämaahan Nurmijärvelle – Kunta selittää, mistä oudossa rekry­kampanjassa on kyse

"Onko sinulla pilottilasit? Rintakarvat? Viikset?

Jos omaat kaikki nuo, sovit hyvin kesätöihin rantapelastajaksi Nurmijärvelle. Tai sellaisen kuvan saa Nurmijärven kunnan tekemästä rekrytointivideosta."

Kuntalehti: Nurmijärven huumorivideot keräsivät yli kaksi miljoonaa näyttökertaa kevään aikana – Työnhakijat eivät ole ainoa kohderyhmä

"Videoiden suosiota on ollut edistämässä näyttelijä Timo Lavikainen. Hän asuu Nurmijärvellä. Viimeisimmässä rekrytointivideossa Lavikainen esiintyy huumoria viljellen kunnan varhaiskasvattajana."

NU: Hannele Lauri ja Timo Lavikainen kunnan rekryvideolla

"Nurmijärven kunnan uusimmalla rekrytointivideolla esiintyy kaksi televisiosta tuttua näyttelijää: Hannele Lauri ja Timo Lavikainen. Molemmat näyttelijät ovat asuneet jo pitkään Nurmijärvellä."

Avoimet työpaikat