Keikkatyö kunnassa - Kuntarekry

Keikkatyö kunnassa

Tule meille keikkatöihin!

Keikkatyöntekijänä voit itse päättää milloin, missä ja miten paljon työskentelet. Kauttamme voitkin tehdä töitä juuri silloin, kun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Voit olla alan ammattilainen, alasta kiinnostunut, alan opiskelija tai eläkeläinen.

Keikkatyö tarkoittaa lyhyitä, usein yhden tai muutaman työvuoron pituisia sijaisuuksia (1-12vrk). Tarve keikkatyöntekijälle voi syntyä esimerkiksi vakituisen työntekijän poissaolon vuoksi. Keikkatyösijaisuus tulee usein nopeasti, jopa saman työpäivän aamuna.

Jättämällä hakemuksen voit ilmoittautua meille keikkatyöntekijäksi sijaisjärjestelmään. Hakemuksen jätettyäsi, otamme Sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Huomioithan, että kesän ajalle meillä ei valitettavasti ole keikkatyötä tarjolla. Otamme silti mielellämme hakemuksia vastaan syksyä ajatellen.

Varhaiskasvatus

Tarjoamme lyhytaikaisia keikkatöitä 18 vuotta täyttäneille, lasten parissa työskentelystä kiinnostuneille alan ammattilaisille kuin myös vasta työuraa aloitteleville. Huomioithan, että varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytetään rikosrekisteriotteen esittämistä.

Keikkatöitä on tarjolla kuntamme eri taajamissa sijaitsevissa päiväkodeissa, varhaiskasvatuksen alkuluokilla sekä avoimessa varhaiskasvatuksessa, varhaiskasvatuksen opettajan (vo), varhaiskasvatuksen lastenhoitajan (vlh), varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajan (veklh) sekä toimitilahuoltajan (tth) lyhytaikaisissa sijaisuuksissa.

Lisätietoja antaa hr-asiantuntija Satu Lindroos 040 317 4476 tai varhaisrekry@nurmijarvi.fi

Keikkatyöhakemus

Millaista on keikkatyö varhaiskasvatuksessa?

Kurkkaa videolta millaista on keikkatyö varhaiskasvatuksessa.

Koulutuspalvelut

Tarjoamme näköalan Nurmijärven laadukkaisiin koulutuspalveluihin. Meillä on tarjolla sijaisuuksia luokanopettajana, aineenopettajana, koulunkäynnin ohjaajana sekä oppilasohjaajana.

Sijaisilta odotamme taitoa mukautua erilaisiin työyhteisöihin, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja, riittävää suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Huomioithan, että koulutuspalveluiden sijaisilta edellytetään rikosrekisteriotteen esittämistä.

Lisätietoja antaa hr-asiantuntija Noora Savolainen 040 317 4798 tai koulutusrekry@nurmijarvi.fi

Keikkatyöhakemus

Sijaiseksi alakouluun

Meillä on kunnassa 15 alakoulua ja voit valintasi mukaan keikkailla vaikka niissä kaikissa.

Sijaiseksi yläkouluun

Keikkalaisena sinulla on vapaus valita milloin ja kuinka paljon teet töitä.

Ruoka- ja siivouspalvelut

Aleksia huolehtii koulujen, päiväkotien ja henkilöstöravintoloiden ateriapalveluista sekä koulujen, virastojen ja toimistojen siivouksesta. Sijaiset työskentelevät Aleksialla ruokapalvelutyöntekijöinä, siivoojina tai ruoka- ja siivoustyöntekijöinä eli ns. yhdistelmätyöntekijöinä.

Ruokapalvelutyöntekijät huolehtivat ruoan kypsentämisestä, kuumentamisesta ja esille laitosta. Lisäksi he huolehtivat keittiö- ja varastotilojen järjestelystä ja puhtaanapidosta. Siivoojat huolehtivat kohteen siivoustehtävistä, työhön liittyvistä kone- ja tarvikehankinnoista ja koneiden ja laitteiden toimintakunnosta. Yhdistelmätyöntekijät tekevät monipuolisesti sekä ruoka- että siivoustöitä koulukohteissa.

Aleksiassa työskentelevillä sijaisilla tulee olla hygieniapassi ja riittävä suomen kielen taito.

Lisätietoja antaa hr-asiantuntija Tiina Koivalo 040 317 2029 tai ruokarekry@nurmijarvi.fi

Keikkatyöhakemus

Lisätietoja keikkalaiselle

Klikkaa ja lue lisää!