Oulun kaupunki - Kuntarekry

Asteen verran parempi

Tule töihin Oulun kaupungille!

Pohjoisuuden voimalla elävä juureva kasvukeskus

Yli 200 000 asukkaan Oulussa yhdistyvät inhimillinen ja hyväntuulinen ilmapiiri, huipputeknologia ja yrittäjyys sekä omaleimainen, uutta luova älykäs kulttuuri.

Sopivan kokoisessa ruuhkattomassa merikaupungissa työpaikat ovat lähellä, aivan kuten palvelut ja harrastuspaikatkin. Oulussa tuntuu, että aikaa on enemmän – perheelle, kodille ja itsensä toteuttamiselle annetaan tilaa ja luodaan mahdollisuuksia.

Vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki tarjoaa tapahtumia, tekemistä, kulttuuria ja hyvinvointia.

Meillä Oulun kaupungilla

Jokainen on arvostettu työntekijä ja työkaveri. Teemme yhdessä töitä, jotta Oulu on entistäkin parempi paikka elää, kasvaa, asua, toimia ja yrittää.

Merkityksellistä työtä oululaisten arjen parantamiseksi meillä on tekemässä noin 7 000 työntekijää.

Meillä myös tutkitusti viihdytään työssä! Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tilaa ja tilaisuuksia merkitykselliseen työelämään

Kehittyvä varhaiskasvatus

Meistä alkaa oululainen yhtenäisen kasvun ja opin polku. Olemme aina kansallisen kehittämisen kärjessä. Saat kehittyä ja kouluttautua, ja halutessasi pääset myös työkiertoon. Tule lapsiystävälliseen Ouluun tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Sivistys rakentaa Oulua

Oulussa haluamme edistää yksilön ja yhteisöjen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kehitämme toimintakulttuuriamme ja edistämme kokeilukulttuuria. Oulu on myös Euroopan kulttuurikaupunki vuonna 2026. Opetus- ja kulttuurialalla on monipuolisesti tehtäviä tarjolla, käy katsomassa!

Sijaisuuksia tarjolla eri aloilla

Oulun kaupungilla on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla ja nuorisotyössä. Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Tavoitteena toimiva ja viihtyisä Oulu

Oulun kaupunkiympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Meillä töissä saat

Kannustavat ja innostavat työkaverit sekä esihenkilön

Teemme yhdessä töitä toinen toistamme tukien. Meillä kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti ja kunnioittaen. Kehittämisideat ovat tervetulleita ja niitä meiltä odotetaankin.

Mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi

Meillä kannustetaan oppimaan uutta sekä kehittämään omaa ammattitaitoa. Työssä tapahtuvan oppimisen lisäksi tähän antavat mahdollisuuksia esimerkiksi monipuoliset henkilöstökoulutuksemme. Meillä myös tuetaan omaehtoista opiskelua.

Monipuoliset urapolut

Oulun kaupungilla on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia. Meillä on myös mahdollista vaihtaa tehtävää kaupungin sisällä ja edetä uralla.

Kattavia työsuhde-etuja

Työhyvinvointia tuetaan muun muassa liikunta- ja kulttuuriedulla. Lisäksi tarjolla on erilaisia kaupungin henkilöstölle kohdennettuja alennuksia sekä tukea työmatkoihin. Meillä on myös joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Meitä ohjaavat

Rohkeus

Teemme rohkeasti valintoja asteen verran paremman pohjoisen tulevaisuuden puolesta. Uskallamme kokeilla uutta ja luopua totutusta.

Reiluus

Teemme töitä avoimesti porukalla ja otamme toiset huomioon. Suhtaudumme toisiimme ennakkoluulottomasti ja inhimillisesti arvostaen.

Vastuullisuus

Edistämme älykkäästi kestävää elämäntapaa ja toimimme siten, että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus tehdä valintoja. Vastuullinen tapa toimia luo turvallisuutta.

Avoimet työpaikat

Ole asteen verran rohkeampi ja hae meille.