Skip to main content
Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymän toimintaa ohjaavia arvoja ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen. Ajattelemme niin, että sekä ammattilaisten että asukkaiden hyvinvointi syntyy kuunnellen, yhdessä tehden ja kehittäen sekä luovuutta hyödyntäen.

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluu viisi kuntaa Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Kuntayhtymämme pääasiallinen tehtävä on järjestää ja tuottaa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalvelut, mutta myös omalta osaltaan huolehtia asukkaidensa hyvinvoinnista. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut.

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottaneet käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan HYVIS-työhyvinvointitarjottimen.

Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti – olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön ja digituutoriverkoston tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.

Oulunkaaren kunnat muodostavat yhdessä maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntävän, osaavien ihmisten ja yritysten modernin maaseudun. Meillä hyvinvoivat, itsestään ja läheisistään huolehtivat kuntalaiset elävät hyvää arkea viihtyisässä ja turvallisessa elinympäristössä. Lähellä oleva monipuolinen luonto ja kulttuuri lisäävät asukkaiden hyvinvointia.

Iin ja Pudasjärven kuntia halkova Iijoki on yksi Pohjois-Pohjanmaan suurimmista joista. Vanha Hamina ja Kulttuurikauppila ovat tunnettuja kulttuurikohteita Iissä. Pudasjärvellä sijaitseva Syötteen kansallispuisto ja Syote-tunturi tarjoavat koko perheelle monipuolisia talvi- ja kesäharrastuksia. Utajärven ja Vaalan alueella sijaitseva Rokuan Geopark on UNESCO Global Geopark -statuksen saanut matkailualue, jonka erityisteemana on jääkausi. Vaala sijaitsee upean Kainuun mereksikin kutsutun Oulujärven länsirannalla. Manamansalon saaressa on kuuluisa Kassu Halosen taidetalo.

Toivotamme lämpimästi tervetuloa töihin Oulunkaarelle!

Työpaikat
Oulunkaaren kuntayhtymä 13

Näytä kaikki