Skip to main content
Päijät-Hämeen hyvinvointialue Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Me Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelemme päivittäin hyvän elämän perusasioiden parissa. Kunnia-asiamme on huolehtia siitä, ettei se unohdu arjessa.

Hyvää elämää ei rakenneta julistuksilla eikä elävälle elämälle vierailla käsitteillä. Päijät-Hämeessä olemme asettaneet tavoitteeksi tuottavuuden ja vaikuttavuuden, joissa haluamme olla Suomen ykkösluokkaa.

Haluamme hoitaa potilaamme ja asiakkaamme ensiluokkaisesti ja varmistaa ihmisten arjessa selviytymisen. Käytössämme on vaikuttavat hoitomenetelmät, jotka tuottavat terveyshyötyä ja sosiaalista turvallisuutta kaikilla käytössä olevilla voimavaroilla. Teemme tulosvastuullista työtä, jolla on merkitystä. Kaikkia meitä tarvitaan työssä potilaiden ja asiakkaiden hyväksi, sillä hyvä elämä tehdään yhdessä.

Meillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin palvelussuhteisiin. Meillä voit työskennellä esimerkiksi sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa tai perusterveydenhuollossa, lähihoitajana kotihoidossa tai ikäihmisten palveluasumisessa tai vaikkapa lääkärinä sote-keskuksessa. Mielenkiintoisia tehtäviä löytyy sosiaalihuollon parista esimerkiksi uudesta perhekeskuksesta Lahdesta tai sosiaalipäivystyksestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävien lisäksi meillä voi työskennellä myös toimistosihteerinä, kunnossapitopalveluissa, hankintojen parissa tai vaikkapa henkilöstöpalveluissa ja tekniikan puolella.

Nauti työstäsi, vaikuta ja kehity - liity joukkoomme!

Katso avoimet työpaikkamme

Meillä on mahdollista tehdä myös keikkatyötä

Avoimet hakemukset
Päijät-Hämeen hyvinvointialue 3

Työpaikat
Päijät-Hämeen hyvinvointialue 68

Näytä kaikki
Näytä kaikki