Paltamon kunta - Kuntarekry

Paltamo - ketteräliikkeinen edelläkävijä

Olet tervetullut meille töihin!

Paltamon kunta on 3100 ihmisen hyvän arjen asuinsija Oulujärven rannalla. Olemme tunnettuja rohkeudesta, aktiivisuudesta ja ketteräliikkeisyydestä. Meillä on kunnon kesä ja oikea talvi nauttia Oulujärvestä, metsistä, vaaroista, tapahtumista ja kulttuurista. Paltamolaisten mielestä parasta Paltamossa on ihmiset, puitteet, kylä, koti, luonto, järvi, golf, rauha, kaverit, päivähoito, läksyt, maisema, tuttuus, sukupolvien jatkumo, kesä mökillä, kehitys yritykset. Mikä sinua kutsuu Paltamoon?

Mitä tarjoamme

Työnantajana Paltamon kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Meillä työtä tehdään turvallisissa ja terveellisissä tiloissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut, kuten ePassi ja maksuton kuntosali.

Omannäköistä elämää Paltamossa

Arvostettua varhaiskasvatusta

Paltamolaiset perheet pääsevät nauttimaan laadukkaasta maksuttomasta varhaiskasvatuksesta uusissa ja ajanmukaisissa esiopetus- ja päiväkotitiloissa. Panostamme positiiviseen pedagogiikkaan.

Mutkatonta arkea

Paltamossa on aikaa elää omannäköistä elämää ilman ruuhkia. Meillä on oikea talvi ja kunnon kesä, joista pääsee nauttimaan luonnossa suoraan kotiovelta: Elämme isojen vesien äärellä keskellä metsiä ja vaaroja. Paltamossa on hyvät palvelut, laadukas ja maksuton varhaiskasvatus, maksuton kuntosali, uusi monitoimikeskus, perhekeskus ja hirsinen kunnantalo sekä vivahteikas valikoima viettää vapaa-aikaa.

Ykköspaikalla Oulujärven rannalla

Sijaintimme ja yhteydet ovat erinomaiset valtateiden ja junanradan varrella. Asumisen ja palveluiden kannalta kunta on aivan ykköspaikalla. Meillä on oma rauha ja silti koko maailma on ulottuvilla. Uusi kotisi voi löytyä esim. Paltamon kirkonkylältä, Kontiomäen kylältä tai Oulujärven rannalta.

Katso avoimet työpaikkamme: