Paraisten kaupunki - Kuntarekry

Töihin saaristokaupunkiin

Tervetuloa meille!

Asuminen ja työskentely meren äärellä, saaristomaisemassa, on monen unelma. Meillä se on totta!

Parainen on siitä erityinen, että meillä voi työskennellä niin kaupunkiympäristössä, kuin upeissa saaristomaisemissakin. Sijaitsemme vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Turusta, saaristomeren syleilyssä. Paraisilla kaksikielisyys on luonnollinen osa niin arkea, kuin työtäkin.

Olet lämpimästi tervetullut meille!

Meillä on ihanaa työskennellä!

Saaristokaupunkina hurmaavan ja innostavan työympäristön lisäksi pystymme tarjoamaan aivan mahtavat työkaverit.

Meillä työskentely tarkoittaa sitä, että saat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden kaupunkia yhdessä. Paraislaisuuteen kuuluu hyvä meininki, yhdessä tekeminen, sekä ylpeys ja rakkaus sitä kohtaan, että olemme Me!

Tähän porukkaan sinäkin haluat kuulua!

Brava - uusi oppimiskeskus

Paraisille on rakennettu ainutlaatuinen, uusi, kaksikielinen koulukeskus, joka tuo yhteen viisi alueellista koulua.

Oppimiskeskus yhdistää vanhaa ja uutta. Tilat ovat suurelta osin yhteiskäytössä, mutta oppilailla on omia niin sanottuja kotipesäalueitakin. Brava on inspiroiva oppimisympäristö, joka tukee eri käyttäjäryhmien yhteistyötä ja mahdollistaa elävän kaksikielisyyden. Oppimiskeskus on avannut ovensa käyttäjilleen tänä syksynä 2023!

Bravasta voisi löytyä juuri sinun unelmien työpaikkasi!

Avoimet työpaikat

Elämäntapana saaristo

Parainen ei ole vain kaupunki, se on elämäntapa.

Parainen on elinvoimainen saaristokaupunki, jossa hyvät palvelut ja työmahdollisuudet ovat kaikkien asukkaiden saatavilla riippumatta siitä, missä osassa kaupunkia asuu.

Vetovoimaiseen saaristokaupunkiimme kuuluvat niin Parainen, Nauvo, Korppoo, Houtskari kuin Iniökin. Meiltä löytyy taatusti jotain jokaiseen makuun! ❤