Pelkosenniemen kunta - Kuntarekry

1000 mahdollisuutta

Tervetuloa töihin Pelkosenniemen kunnalle!

Omannäköinen elämä Pelkosenniemellä

Pelkosenniemi on Lapin pieni kunta, joka sijaitsee Suomi-neidon sydämessä. Paremmin saatat tunnistaa sijainnin Pyhä-Luoston kansallispuiston avulla, sillä se sijaitsee osaksi Pelkosenniemellä ja tarjoaa viihtyisän ja luonnonläheisen asuinympäristön. Kunnan palvelutarjontaa lisää kansallispuiston vieressä sijaitseva Pyhätunturin matkailukeskus tuoden kansainvälistä ilmapiiriä kuntaan ympäri vuoden. Me kunnassa panostamme yhteisöllisyyteen, yhteistyöhön ja elinvoimaisuuteen, jotka pohjaavat arvoihimme.

Pienen suurella sydämellä!

Pelkosenniemen kunta työnantajana

Meidän arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus ja sydämellisyys ja ne näkyvätkin arjessamme. Pidämme yhdessä huolta niin kuntalaisten hyvinvoinnista, taloudesta kuin luonnostakin.

Kuntana olemme ketterä ja muutoshaluinen, jotta pystymme jatkossakin olemaan elinvoimaisia ja kuntalaisten hyvinvointia ylläpitäviä. Haluammekin toivottaa kaikki tervetulleiksi Pelkosenniemelle meidän uudistuvaan työyhteisöömme, 1000 mahdollisuuden kuntaan.

Tule töihin Lappiin, Suomi-neidon sydämeen!

Luontoa arvostava aito rohkea Pelkosenniemi sykkii Lapin sydämessä luoden ympärilleen elinvoimaa ja hyvinvointia. Pelkosenniemi mahdollistaa kuntalaisille edellytykset hyvälle elämänlaadulle ja turvalliselle, viihtyisälle asumiselle luonnon rauhassa.

Kunnasta löydät mielenkiintoisia työpaikkoja niin tekniseltä alalta, opetus- ja kulttuurialalta kuin hallinto- ja toimistotyönkin parista. Seuraa avoimia työpaikkoja ja hae meille töihin!

avoimet työpaikat

Pelkosenniemi, Lapin pienin kunta, sijaitsee Itä-Lapissa hyvien kulkuyhteyksien keskellä.

Meidän pienessä ja idyllisessä kunnassamme asuu vielä toistaiseksi alle 1000 ihmistä, mutta matkailun ansiosta väkiluku kasvaa aina reilusti lomasesonkeina.

Meillä on kolme strategista sydämen asiaa

Elinympäristö mahdollistaa

Kunnassa edistetään elinympäristöä, jotta se tarjoaisi jatkossakin reilusti mahdollisuuksia. Alueen elinvoimaa vahvistaa yhteistyö kunnan, yhdistys- ja järjestökentän sekä asukkaiden kanssa. Kuntaan rakennetaan uusia asuinalueita, sekä korjataan ja monipuolistetaan olemassa olevia asuntoja. Pidämme elinympäristöstämme hyvää huolta ja kehitämme myös luontoreitityksiä siten, että ne tukevat matkailua paremmin.

Hyvä olla elää ja yrittää

Me Pelkosenniemellä olemme uudistumassa ja pyrimme hyvän elämän aktiviteeteilla ja ennaltaehkäisyllä luomaan hyvinvointia kuntaan. Kehitämme myös yrittäjien palveluita kunnassa, sekä pidämme henkilökunnan työhyvinvoinnista entistäkin parempaa huolta. Kunnassa on kirkonkylällä uusi koulu ja päiväkoti, joka on sydämemme ja avaa kuntaan paljon uusia mahdollisuuksia. Kunnassa on myös toinen päivähoidon yksikko Pyhällä, jota kehitetään vastaamaan alueen asukkaiden tarpeita.

Osallisuus ja viestintä

Uudistuvassa kunnassamme kaikki ovat mukana viestimässä. Otamme kuntalaiset mukaan myös suunnittelemaan kunnan tulevia palveluita ja kehittämään jo olemassa olevista parempia.

" Olen iloinen siitä, että saan työskennellä maisemissa, joihin toiset pääsevät vain lomallaan."

Päivi Vauhkonen, Kunnanjohtaja

Avoimet työpaikat