Tutustu työnantajaan - Pellon kunta - Elethään ko Pellossa - Kuntarekry

Elethään ko Pellossa

Tervetuloa töihin Pellon kunnalle!

Pellon kunta työnantajana

Meitä ohjaa halu tehdä työtä kuntalaisen parhaaksi ja tuottaa heille hyvinvointia parantavia palveluita. Tämä vaatii monenlaista osaamista ja sitä pellolaista rohkeutta. Meidän mielestämme hulluja ideoita ei ole olemassakhaan!

Olemme ketterä, kehitysmyönteinen ja rohkeasti kokeileva organisaatio. Meillä ei työskennellä siiloissa, vaan yhteistyössä ja prosessiorganisaation toimintamallin mukaisesti.

Työtehtäviä meillä on tarjolla monenlaisia. Meillä pääsee työskentelemään esimerkiksi hoitotyön, varhaiskasvatuksen, opetuksen tai hallinnon tehtävissä. Tällä hetkellä meillä on meneillään monipuolisia kehitysprojekteja ja hankkeita, joilla on vaikutusta mm. työskentelykulttuuriin ja tapaan tehdä töitä. Tule tekemään kanssamme muutosta ja modernia kuntaa sekä sen palveluita!

Pellon kunta vastaa työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin live-haastattelussa, katso video alla olevasta painikkeesta!

Tarjolla edullista asumista vuoden loppuun saakka

Uusi sotetyöntekijä maksaa soluasunnosta 100 euroa kuukaudessa ja kunnan vuokra-asunnosta 200 euroa kuukaudessa.

Lue lisää

Tutustu osaajiimme

Henkilökohtainen avustaja Javier

Lähihoitaja ja erityisohjaaja Javier työskentelee tukea tarvitsevien oppilaiden henkilökohtaisena avustajana. Tarvittaessa hän toimii myös koulunkäynnin ohjaajana sekä hoitajana oppilaiden iltapäivätoiminnassa tai päiväkodissa. Lue lisää Javierin työstä alta.

Tietosuojavastaava Tatu

Tatu työskentelee Pellon kunnassa tietosuojavastaavana. Hänen työtehtävänsä koostuvat pääasiassa tavallisista toimistotyön tehtävistä, mutta myös tietosuojavastaavan sekä it-alan tehtävistä. Käy lukemassa lisää Tatun työstä tietosuojavastaavana.

Varhaiskasvatuksen opettaja Hanna-Maaria

Pellon kunnalla varhaiskasvatuksen opettajana työskentelevä Hanna-Maaria kuvailee työtään varsin monipuoliseksi ja vaihtelevaksi. Lue Hanna-Maarian uratarina ja tutustu tarkemmin hänen työhönsä kunnan varhaiskasvatuksessa.

Kaikki perustuu hyvhään päätöksentekhoon ja johtamisseen

Haluamme, että meillä on töissä innostunutta ja motivoitunutta, ja ennen kaikkea osaavaa porukkaa. Keskeisenä tavoitteena on työntekijää kannustava ilmapiiri ja työviihtyvyys. Teemme työtä työhyvinvoinnin kuulemisen ja kehittämisen kautta.

Pellolainen johtaminen on välittävää, osaavaa, vuorovaikutteista ja uudistushenkistä. Panostamme valmentavaan johtamiseen.

Toimintaamme ohjaa aktiivinen keskustelukulttuuri ja palautettakin voi antaa matalalla kynnyksellä luottamuksellisesti. Henkilöstöä osallistetaan ja kannustetaan aktiivisesti työyhteisön kehittämiseen.

Meillä on myös mahdollista edetä urallaan ja luoda oman näköinen urapolku. Arvostamme työntekijöitämme ja meillä palkitaan hyvästä työstä.

Panostamme kehittymiseen ja kouluttautumiseen

Edistämme aktiivisesti henkilöstömme kehittymistä ja kouluttautumista. Meillä voit opiskella ja kouluttautua työn ohessa.

Työ ei ole pelkkää perussuorittamista, vaan kokeilemme rohkeasti uusia mahdollisuuksia. Meillä saat oikeasti löytää oman tapasi tehdä töitä ja luoda omanlaisesi urapolun.

Perehdytykseen suhtaudumme sen vaatimalla vakavuudella. Haluamme mahdollistaa uudelle työntekijälle riittävän ja rauhallisen perehdytyksen. Haluamme tietoisesti siirtää eteenpäin hiljaista tietoa.

Näin meilä toimithaan

Yhteisöllisyys

Arvostamme yhdessä tekemistä, kokeilevaa ja tekevää kulttuuria. Meillä on matala hierarkia ja hyvä henki, jota pyrimme vaalimaan ja kehittämään. Meillä on haudattu kaavat ja siilot ja yhteistyötä tehdä aktiivisesti yli toimialarajojen.

Aktiivisuus

Osalistuthaan. Meillä työntekijät pääsevät osallistumaan arjen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Innostamme kehittämään työntekotapojamme ja palveluitamme. Haluamme toimia ketterästi ja kokeilla uusia tapoja kehittää toimintaamme.

Positiivisuus

Poristhaan positiivisesti. Meillä tehdään jatkuvasti työtä työhyvinvoinnin eteen ja halutaan, että meillä oikeasti viihdytään töissä. Meillä on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Työnteko perustuu luottamukseen ja olemme ylpeitä työstämme.

Suvaitsevaisuus

Kiehautethaanpa kahvit. Toivotamme uudet työntekijät tervetulleeksi. Meillä on luottamuksen ilmapiiri, johon on turvallista tulla. Meillä perehdytykseen suhtaudutaan vakavasti ja siihen panostetaan.

“Pellossa on rohki hyä asua ja tehhä töitä”

Pellossa eläminen ja oleminen on hyvää. Meillä vaalitaan jatkuvaa kehittämistä niin hyvinvoinnin, paremman palvelun kuin työntekijödenkin menestymisen näkökulmasta.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme:

Esimerkkejä kehitystyöstämme

Kotihoidolle uutta kalustoa

Tällä kalustolla pääsee syvemmässä hangessa.

Meän opinahjo

Meän opinahjo on Pellon uusi moinitoimitalo, josta löytyy opintopolku varhaiskasvatuksesta aina lukioon.

Työsuhde-etuja, joita ei joka paikasta löydy

Meillä löytyy paljon niitä perinteisiä työsuhde-etuja, kuten liukuva työaika ja etätyökäytännöt, joita kehitämme jatkuvasti. Lisäksi työntekijämme saavat hyvinvointisetelit, joiden avulla he voivat käyttää paikallisten palveluntarjoajien palveluita.

Tämän lisäksi meiltä löytyy työsuhde-etuna kesäisin yötön yö ja talvisin ihan oikea talvi, joka tuo mukanaan monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Potkukelkalla ja pyörällä pääsee ihan mihin vain, eikä tarvitse aina juosta seuraavaan junaan.

Asuntoasioissa autamme työntekijöitämme ja kunnan vuokra-asuntoja tarjoaa esimerkisi Pellon vuokra-asunnot

Tutustu asuntomahdollisuuksiin

Rajatonta vapautta

Pellossa pääset elämään kahden valtakunnan rajalla ja hyödyntämään myös Ruotsin puolella olevia palveluita. Ja onhan meillä Euroopan pisin vapaana virtaava jokikin. Tiesitkö muuten, että Pello on Suomen kalastuspääkaupunki.

Tule rohkeasti kokeilemaan - ainoa pelko on, että et halua enää lähteä!

Työlle myös vastapainoa

Vaikka työ on iso osa arkea, myös sille täytyy löytää vastapainoa. Meillä Pellossa sitä löytyy monista asioista. Ensinnäkin sitä meille tuo mahtava luonto ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa.

Vastapainoa meillä tuovat revontulet, vaarat, huolletut retkeilyreitit ja ladut. Pellossa on helppo luoda oma elämänrytmi. Meillä ei ole kiire mihinkään, vaan mielenrauha ja elämänlaatu kohtaavaat sulassa sovussa. Elämyksiä tarjoaa myös kansallispuiston arvoinen Miekojärvi, jota kutsutaan myös Napapiirin Helmeksi.

Olemme kehittäneet palveluitamme muun muassa uuden monitoimitalon avulla, josta löytyy koulutusmahdollisuudet varhaiskasvatuksesta lukioon. Lukiolaiset muuten viimeisimmän palvelukehityksen myötä saavat meillä maksuttoman ajokortin. Monia palveluita järjestetään myös Kennelkerhon monitoimihallissa, jossa tapahtuu monia asioita aina koululiikunnasta konsertteihin ja monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Laskettelemaan pääset omassa laskettelukeskuksessamme Ritavalkeassa ja hiihtämään suoraan takapihaltasi.

"Viilaamme palvelut huippuunsa ja tarjoamme hyvät yrittämisen edellytykset"

Meillä palvelut pelittää.

Uusi yrittäjä, lue lisää mahdollisuuksista