Elethään hyvvää elämää

Tule töihin Pellon kunnalle!

Tällä hetkellä haemme joukkoomme:

Pellon kunta työnantajana

Pellolaisuus syntyy väylistä ja silloista, risteyksistä ja vaihdosta. Väylä virtaa pohjoisesta etelään yhdistäen maan ylä- ja alapuoliskon, erottaen lännen ja idän. Sen juoksussa virtaa tietoa, haasteita, harrasteita, taitoja, ruokakulttuuria, muistoja, perinteitä ja uutta raikasta vettä.

Sillan kulkijat tuovat mukanaan avaran väylän erilaisuuden ymmärtämiselle ja vapaudelle. Avoimuuden ja traditioiden silta ylittää sukupolvien kuilun. Perinteet ja juuret yhdistävät ja sitovat. Niiden turvin on hyvä rohkaistua ulos ja eteenpäin: uusille väylille, valtaväylille, reiteille omaan pellolaisuuteen ja siitä ammentamiseen! Tule meille töihin osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja löydät seuraavilta sivuilta:
www.travelpello.fi
https://www.instagram.com/pellonterveyskeskus/
https://www.facebook.com/PellonTerveyskeskus

Pellon kunnassa on hyvä elää, asua ja tänne on aina mukava tulla.

Mieleinen liikunta arktisessa luonnossa – onko sen parempaa? Vuodenaikojen kirjo ja puhdas vaara- ja jokiluonto haastavat vaativimmankin eräilijän. Pellossa järjestetään monia urheilutapahtumia. Euroopan paras lohijoki tekee alueesta kalotin antoisimman lohenkalastusmatkailukohteen! Pello tarjoaa paljon eri ulkoilu-, liikunta- ja kulttuurimahdollisuuksia.